detroytred написав:Допомога прийшла звідки й не очікували 😐. З Філіппін:
"Я так понял - это наш ответ КНР на союз с РФ против Украины?
Україна та Філіппіни разом вироблятимуть дрони.
Україна та Філіппіни працюють над укладанням меморандуму щодо співпраці в галузі технологій, навчання та розвитку можливостей. Підписання документа планується до кінця жовтня..." (С)
95й почав ріал політік?
P.S. коли відкриють посольство на Філах?
Я тебе попереджав про філіпіни Як то кажуть - " з вогню та в полум'я"
Xenon написав:Імпотенти з ЄС та чудакуватий Дональдак в надцятий раз погрозили раші пальчиком (введенням найпотужніших санкцій!) якщо путін не захоче домовлятися )))
Трошки інший опис ситуації, але суть десь така ж: *Трамп умыл руки и ждет по какому пути пойдет РФ... по пути Перфокарты (линейно) или начнет асимметрию... и будет решать...
Т.е. Трамп по сути занял позицию Мерца... нет смысла о чем либо говорить пока нет либо военного либо экономического поражения одной из сторон... либо... асимметричного хода.
В период ожидания - ЕС и Коалиция обеспечивают Украину ресурсами войны и поддержания бюджета...
Чтоб ЕС и Коалиция не третировали Трампа требованиями по РФ - Трамп потребовал от них экономической войны против Китая и отрезать полностью себе российскую нефть...
Удовлетворенные стороны ушли на торжественный обед.* (С)
опачки, США освоїло дзен очікування пропливаючого трупа, це ж тепер всі бенефіціари запасуться попкорном і споглядатимуть шоу "Фортцеця Буяр"
А Потужные Заявы вы пропустили?
▪️26 країн формально ангажувались надіслати або сили контингенту в Україну, або внести засоби для підтримки коаліції на землі чи небі. ▪️Ці війська будуть розміщені не на лінії фронту і матимуть за мету запобігти повторній агресії з боку РФ. ▪️Ми провели розмову з Трампом і найближчими тижнями буде визначено, який внесок буде від США в цю коаліцію.
andrijk777 написав:Не правда. Сталін також програв. Сталін планував захопити весь світ(як мінімум Європу) а захопив мізерні частинки територій. А потенціал у Сталіна(і СРСР) був величезний. Він реально міг захватити Європу без проблем + в Азії міг захопити величезні території. Війну то Сталін виграв, а толку?
Кілька уточнень які все поставлять з голови на ноги... 1 Практично -Сталін виграв... бо збільшив вплив совка на Східну Європу 2 Теоретично Сталін міг виграти більше... а міг і повністю все програти....
Тому Якщо спитати практика що вийшло в Сталіна Практик скаже що Сталін -виграв Якщо спитати теоретика- той має право сказати що сталін МІГ виграти більше... але це не підтвердилось практикою. При чому Ніхто , ні теоретик, ні практик не можуть заявити що Сталін програв. Різницю між теоретично і практично - зрозуміли?
Україна та Філіппіни працюють над укладанням меморандуму щодо співпраці в галузі технологій, навчання та розвитку можливостей. Підписання документа планується до кінця жовтня..." (С)
95й почав ріал політік?
P.S. коли відкриють посольство на Філах?
Я тебе попереджав про філіпіни Як то кажуть - " з вогню та в полум'я"
Чувак заливає що там Лузон на першої лінії островів стане проблемом. А є ще Себу з Ляпу-Ляпу який Магелана трошки зробити не дихати зовсім. А ще далі Мінданао з повстанцями та піратами ХХІ століття. Мовчу вже про острів кількалітньої зимівки зьоми Миклухо-Маклая.
1595 року було засновано університет Сан-Карлос. раніше чим Києво-Могилянка
Востаннє редагувалось flyman в Чет 04 вер, 2025 19:15, всього редагувалось 1 раз.
Ще б Гвінею-бісау залучити і в кремлі запалає
Що було в школі з географії? Філіпіни - 300 000км (пів України) 113 млн населення(майже як педерація) А дрони це фактично ручна збірка , та й Китай комплектуючі Філіпінам продасть - а Україні може й затримати.... Тепер подивимось що таке КНДР 120000км2( в 2,5 рази менше філіпін 26млн осіб - в 4 рази менше філіпін
Навіть не сперечайтесь . Він працював і на пороха, і на медведчука і зараз на владні кола. Стилістика , прийоми з "інсайдами з кулуарів" багато в чому позичені в "Генерала"
Отой слюнявий Чаплига завжди працював на РФ, тому у нього прийоми з того "генерала"
На пороха він не працював.
Це до питання, хто живе в українському інформаційному простору ) Ти в ньому не живешь
Ти живешь в російському та проросійському інформаційному простору Щоб ти там не брехав