Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:39

andrijk777 написав:
  jump написав:До 2050 року в Україні може залишитися близько 25 мільйонів жителів, що створює серйозні виклики для ринку праці. Про це заявила спікерка компанії HRD Kernel Наталія Теряхіна під час Camp 2025 — наймасштабнішої HR-конференції року.

«Зараз нас близько 30 мільйонів. Тут, до речі, три джерела – Advanter group, НБУ і Кабінет Міністрів. І вони всі сходяться на тому, що в 50-му році нас буде 25 мільйонів. Це все населення. Це не те, що працює. Це усі»
https://tvoemisto.tv/news/do_2050_roku_ ... 79499.html

зелені вилупки доб"ють країну :shock:

Не вірю. Це в оптимістичному варіанті.
Якщо за 35 років ми з 52млн. опустились до 30млн., то за 25 років повинні опуститись десь на 10 млн. А враховуючи що населення України за ці 35 років сильно постаріло, то ще більше.
В нормальному(інерційному) варіанті нас залишиться десь 20млн. в 2025 (в теперішніх територіях).

І я б не спихав це все на зелених. Це питання надто комплексне щоб усю вину валити на зелених. Тим більше зелені не з Марса впали - їх вибрав народ.

+++
Если к 2050 будет 25 млн., то это очень оптимистическая оценка.
Если, конечно, не будет организована массовая иммиграция в Украину.
Вопрос, кого? Привлечём китайцев?
ЛАД
2

Подякував: 5348 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:42

Успіх написав:Так що не пересипай цифри з пустого в порожнє, а пропонуй конкретні бізнеси для пересічних!

1. Подойти к зеркалу.
2. Достать телефон.
3. Посмотреть пост Будивельника.
4. Посмотреть в зеркало.
5. Посмотреть в телефон.
6. Посмотреть в зеркало.
7. Если цифр по-прежнему кажется слишком много, забыть о бизнесе, отойти от зеркала и идти работать.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6476 раз.
Подякували: 21637 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:46

ЛАД написав:Вопрос, кого? Привлечём китайцев?

Китайцев не надо привлекать. Они сами расселяются по всему миру с огромной скоростью.
У нас их пока не много, но это только вопрос времени.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6476 раз.
Подякували: 21637 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:48

pesikot написав:
  andrijk777 написав:
  Xenon написав:Трамп: Схоже, ми втратили Індію та рф, які перейшли до глибокої, темної та загадкової Китайської імперії. Нехай у них буде довге та процвітаюче майбутнє разом.
"Как все просрать" (Дональдак 2025)

Опять 25.
До чого тут взагалі "(Дональдак 2025)"?
Це США просрали а не Трамп. Трамп просто констатував факт.

Ніт, просрав саме Трамп, своїми діями

Це Трамп стелив червону доріжку для Путіна
Це Трамп влупив пошліни саме для Індії

Це Трамп всіма своїми діями показав, що він - ненадійний партнер

При Байдені такої фігні не було )

Нагадаю тобі також, що це саме Трамп витягнув Ким Чен Ина з дипломатичної ізоляції і саме тому, нещодавно, Ин стояв по ліву руку від Сі

Нажаль ти не розумієш що таке фігня.

Якраз червона доріжка і дипломатична ізоляція - це фігня. Це просто атрибути, які не змінюють суть речей, не змінюють хід історії. Про них просто багато говорять в пресі і ютубі.

Нагадаю тобі що саме Трамп дав нам джавеліни перед війною. Тобто він дав зброю щоб не було війни!
А Байден дав зброю щоб війна продовжувалась, щоб ми не виграли, але і щоб не програли, тобто для того щоб ми здихали і ослаблювали ворога США.
А Обама взагалі злив Україну в 2014, від нього це все почалось.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 05 вер, 2025 17:53, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 17:51

ЛАД написав:"із дугіним терся в 2000х" и Корчинский. Он тоже агент ФСБ? Почему до сих пор не арестован и не осуждён? Он живёт в Украине, так что вполне в досягаемости СБУ.
Фарион тоже была членом КПСС, причём вступила уже где-то в 80-х, как бы не под конец Союза. И старательно скрывала этот факт. Она тоже "агент ФСБ"?

цілком можливо, і корчинський і фаріон мали звязки із ФСБ. у вас примітивне бачення роботи фсбшної пропаганди як набору ботів які пишуть "путін маладец".
кгб контролювало весь спектр суспільного життя - від партії, до неіснуючої церкви чи панк-рок гуртів.

навряд чи методи змінились. фсб фінансує ультра правих і ультра лівих по всьому світу. фсб контролює все, що попадає в російськомовний медіа простір. гіркін сидить думаю не за довгий язик, а тому що готується прийняти на себе роль лже-навального. і довести що не агент зможе тільки як навальний, своєю смертю
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1422 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 18:02

Сибарит написав:
  ЛАД написав:Вопрос, кого? Привлечём китайцев?

Китайцев не надо привлекать. Они сами расселяются по всему миру с огромной скоростью.

Уточню: расселяются по странам _первого_/_второго_ мира. Третий - по "непонятным" причинам их не сильно интересует.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 18:06

andrijk777 написав:Нагадаю тобі що саме Трамп дав нам джавеліни перед війною. Тобто він дав зброю щоб не було війни!

Нагадаю тобі, Трамп надав джавеліни пісял того, як Конгресс його зобов"язав це зробити

Надав зброю ? Джавеліни ? Щоб не було війни ?

andrijk777 написав:А Байден дав зброю щоб війна продовжувалась, щоб ми не виграли, але і щоб не програли, тобто для того щоб ми здихали і ослаблювали ворога США.

Надав зброю ? Щоб війна продовжувалась ?

Я тобі давно писав, що ти взагалі не розумієшь про що пишешь.

У тебе одні шаблони в голові, ти навіть не розумієшь причинно-наслідкових зв"язків

Перечитуй себе, а не тільки пиши ))))
pesikot

Подякував: 544 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 18:13

pesikot написав:
  andrijk777 написав:Нагадаю тобі що саме Трамп дав нам джавеліни перед війною. Тобто він дав зброю щоб не було війни!

Нагадаю тобі, Трамп надав джавеліни пісял того, як Конгресс його зобов"язав це зробити

А Байден ні? Байден також дав зброю після того як Конгрес зобов'язав його це зробити. + Байден ще й "зажимав" зброю, тобто давав менше ніж йому виділив Конгрес + Байден ще й усіх обдурив з ленд-лізом, по якому він міг давати необмежену кількість зброї, а дав нуль.

У тебе одне око бачить, друге ні. Очевидно що ти спотворюєш/перекручуєш факти так, як вигідно тобі.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 18:16

budivelnik написав:Мені подобається твій хід думок...
Мені не подобаються висновки з цього ходу..
1 Є причина-є наслідок
Причиною появлення моїх відповідей є твоє по 250 колу
Можновладці недопрацьовують-Матриця керує....
Якщо казати твоїми словами то ти цю СВОЮ місію виконав і навіщо по 251 колу пробуєш її повторити?
Все , тебе почули і запамятали
2 Якщо ти не будеш постійно крутити ПОМИЛКОВУ на мій погляд тезу - то мені НЕ БУДЕ що тобі сказати.
Висновок
Ти зрозумівши що причина моїх відповідей -є твої твердження і памятаючи що ці твердження ти вже сотні разів повторював-просто перестаєш їх в чергове тиражувати.
Тобто придумуєш щось нове.

Тобто очі розкрий-то.
Подивись на реальність --- тут 80++% повідомлень від форумчан стосовно саме того, що можновладці-управлінці-регулятори, як ти кажеш, недопрацьовують (бо я кажу, що виконують свої посадові функціональні обов'язки по мінімуму).

Матриця - це в мене собіратєльний образ обману, ілюзії, шахрайства.

І не гальмуй, я тобі пропоную:
- рефлексуй до схочу на мої твердження, але при цьому припини постійно брехати, перекручувати мої твердження, думки;
- але якщо не можеш не брехати, перекручувати, то припини рефлексувати. Бо інакше будеш тільки "лісом" отримувати.

Що ти співаєш про рефлексію ЛИШЕ на мої висновки, якщо часто "згадуєш" в мій бік в дискусіях з іншими?!
Отак само він обгрунтовує, чому лізе до іншого зі своєю "правдою".
Не виказує своє бачення, а саме лізе з претензіями-звинуваченнями-вимогами.

Ти не просто заперечуєш мою думку або виявляєш своє ставлення до предметів, про яких я веду мову, а прямо лізеш до мене зі своїми претензіями-звинуваченнями-вимогами. До мене.
Зрозумій ріницю...
Але тобі не дано. Бо місія((
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 05 вер, 2025 18:18, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 вер, 2025 18:17

pesikot написав:

Надав зброю ? Джавеліни ? Щоб не було війни ?

andrijk777 написав:А Байден дав зброю щоб війна продовжувалась, щоб ми не виграли, але і щоб не програли, тобто для того щоб ми здихали і ослаблювали ворога США.

Надав зброю ? Щоб війна продовжувалась ?

Я тобі давно писав, що ти взагалі не розумієшь про що пишешь.

немає з ким вести дискусію, andrijk777-це як з дитиною десь 3го класа, а ЛАД -як дитина день 5 класу (Школы рабочей молодежи)

В Советском Союзе существовали специализированные образовательные учреждения для рабочей молодежи, а также партийные школы для подготовки кадров. Для рабочей молодежи, не получившей начального образования, предназначались Школы рабочей молодежи (ШРМ) и Школы сельской молодежи (ШКМ), которые предоставляли общее образование без отрыва от производства
prodigy

Подякував: 3333 раз.
Подякували: 3345 раз.

Профіль

1
4
2
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему