Shaman написав: а от це тобі ближче - хто скільки заробляє в церкві - бачу, тут ти "в темі". парафіян мало й в УПЦ теж. ба більше - якщо церква перейде в ПЦУ - то люди, як ходили, так й будуть ходити.
для села напевне як батюшка може й потягнеш - але не більше, не надійся й до речі, звідки така релігійність на Буковині? чи Онуфрій тримав в "єжових" рукавицях?
Скільки я потягну, то вже не твоя справа) поки я лиш в двадцятці. понятно шо я в тємі, це ти темний ліс густі дрова до порожної криниці по воду не ходять. Церква це громада віруючих а не територіальна громада) кажеш пересадити з мерседеса? А шо так? хіба він за твої гроші в месерседесі їде? Голобородька свого на велосипед сажай
Banderlog написав:Церква це громада віруючих а не територіальна громада
І що з цього має випливати? Що язичники буковинці не мали права ставати християнами? А християни неканонічної церкви масковського патріархату не мають права стати віруючими ПЦУ ?
Shaman написав:а от це тобі ближче - хто скільки заробляє в церкві - бачу, тут ти "в темі". парафіян мало й в УПЦ теж. ба більше - якщо церква перейде в ПЦУ - то люди, як ходили, так й будуть ходити.
для села напевне як батюшка може й потягнеш - але не більше, не надійся й до речі, звідки така релігійність на Буковині? чи Онуфрій тримав в "єжових" рукавицях?
Скільки я потягну, то вже не твоя справа) поки я лиш в двадцятці.
В двадцятці кого ? Ти ж не священник, ні диякон, ні монах ...
Banderlog написав: Церква це громада віруючих а не територіальна громада)
А чого тоді, коли громада віруючих переходить в ПЦУ, то таке заперечення цього факту ? Батюшки ховають ключі, крадуть майно
Чи це батюшка і є громада віруючих ? Ну тоді це до психіатрів )
Banderlog написав:А шо так? хіба він за твої гроші в месерседесі їде? Голобородька свого на велосипед сажай
Хіба він за свої в мерседесі їздить ? Де він на це заробив ? Скільки податків сплатив ?
До релігії це не має жодного відношення
PS. Banderlog, ти настільки недалекий, що видав базу. Що УПЦ МП - це бізнесовий проект, щоб їздити на мерседесах/лексусах
Як повідомляє пресслужба Міністерства енергетики, наразі є знеструмлення у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Київській, Запорізькій, Одеській та Кіровоградській областях. ... При цьому в "Укренерго" відмітили, що в частині регіонів продовжують діяти графіки погодинних відключень обсягом до 3 черг та графіки обмеження потужності для промислових споживачів.
"Це вже девʼятий цілеспрямований удар по цивільній газовій інфраструктурі з початку жовтня.
Чергова підла атака росіян, спрямована на те, щоб позбавити українців газу, тепла та електроенергії взимку. Черговий акт тероризму", - зазначив Корецький.
Нуу. Найвеличніший обіцяв блекаут в Москві. Чи це ще не те? Треба ще почекати?
песікот смакує, в нього всі новини про те як погано в неньці, вганяє в маніакально-депресивний стан нестійких бетонів
Як повідомляє пресслужба Міністерства енергетики, наразі є знеструмлення у Дніпропетровській, Полтавській, Харківській, Чернігівській, Київській, Запорізькій, Одеській та Кіровоградській областях. ... При цьому в "Укренерго" відмітили, що в частині регіонів продовжують діяти графіки погодинних відключень обсягом до 3 черг та графіки обмеження потужності для промислових споживачів.
"Це вже девʼятий цілеспрямований удар по цивільній газовій інфраструктурі з початку жовтня.
Чергова підла атака росіян, спрямована на те, щоб позбавити українців газу, тепла та електроенергії взимку. Черговий акт тероризму", - зазначив Корецький.
Нуу. Найвеличніший обіцяв блекаут в Москві. Чи це ще не те? Треба ще почекати?
Когда я пишу про блекауты в России - тебя не видно, не слышно, молчишь Устанавливаешь "визуальный контакт" )
flyman написав:стм тим часом захищає демографічний фронт: щороку по новому захиснику або/і захисниці
Мене цікавить бачення ЮА. Флай, у вашому випадку навіть ядерна війна не змінить нічого. Це неможливо в принципі, як і питання демографії вас також взагалі не мають цікавити, це не ваше.
UA Хто там напряму то взагалі не питання. Питання що ви мали під ЕЕ2Е, Вотсап чи Телегу, якщо Телегу то я посміхаюсь ширше ))) і як притомна людина може запитувати на оркостані чи шукати людину з ЗСУ то взагалі топ )
stm написав:Хто там напряму то взагалі не питання. Питання що ви мали під ЕЕ2Е, Вотсап чи Телегу, якщо Телегу то я посміхаюсь ширше ))) і як притомна людина може запитувати на оркостані чи шукати людину з ЗСУ то взагалі топ )
Вотсап чи Телегу я не контролюю тому не вважаю їх захищеними. Впевнений що компетентні органи мають там двері. Не туди дивишься. Колись в Евпаторії був центр пов'язаний с космічною програмою ще ссср. Вихідці з туда були піонерами кріптопротоколів ще на початку цього сторіччя. Пс я не айті. Мені електронну пошту разів 5-7 ломали. Вже навіть не намагаюся якось це захищати.
UA написав:Вотсап чи Телегу я не контролюю тому не вважаю їх захищеними. Впевнений що компетентні органи мають там двері.
в тєлєгє навіть підтримки немає навіть для преміум акаунтів якщо зламають, то доступ зможете відновити тільки якщо зловмисник дозволить це жах що більшість повсякдених комунікацій йде через тг-канали з одного боку тєлєгу треба заборнити, з іншого не зрозуміло куди то все переносити