Shaman написав:в тебе, коли хтось каже про негаразди Раші, ти постійно кажеш, що Раша ще ого-го. це ти ж недавно розповідав, що економіка Раші лише зростає через війну?..
Знову постійно. Постійно, але моєї цитати немає. І далі брешеш, точніше перекручуєш.
довелось витратити час
Але "у Рашки все добре у порівнянні з Україною" - я так вважаю.
*СРСР розпався тому що для цього були передумови. Зараз передумов для розпаду Раші немає.
Якщо здається то треба хреститись. То дійсно вам так здавалось, тому що я впевнений що ви фінансових показників СРСР не знали. Не знали дефіциту бюджету СРСР, сальдо торгового балансу СРСР, розміру зовнішнього боргу СРСР і т.д. Саме тому вам щось там здавалось. Фінансові показники РФ відомі і я на відміну від вас(вирослого у СРСР) оперую цифрами.
коли почали дивитися детально, то Раша програла срср по більшості показників
І що я(ми) маю побачити? Я бачу що в США лопаються банки один за одним. А що поганого в Китаї? Просвітіть мене, "небачачого".
це про Китай
й головне
Ти пиши що ти пропонуєш? - Воювати далі. Ти завжди пропонуєш одне - воювати далі. Я це знаю. Нафіг ти це пишеш в мільйонний раз?
де мої цитати, що я пропоную воювати далі? твоя черга. чи як зажди nothing. накинути можеш, підтвердити - ні.
ти надто швидко змінюєш маски. то ти аналітик, що працює з цифрами, то ти незрозуміло хто, аналітика це - не про тебе.
кажеш, ти не за Рашу. ок. так я теж за перемовини та перемир'я, чого ти на мене тоді накидаєш? я тебе вже питав, ти зробив вигляд, що не побачив
Все вірно, я це писав. Але я ніде не писав що економіка Раші лише зростає через війну. Ти збрехав.
Дивись, війна вже йде 4 роки. По-моєму не мало. В квітні був план Трампа - viewtopic.php?p=5848833#p5848833 Зеленський його відкинув. Недавно був інший план - 28 пунктів. Зеленський його відкинув(переробив). Якщо Зеленський відкидає усі плати - то який може бути мир? Мир на умовах Зеленського? Так можна будь-який план відкинути і воювати до 2050 року, але сильно хотіти миру.
Озвуч свою позицію - Зе добре зробив чи ні? Бо ти виляєш хвостом як лисиця. Я озвучував і не раз - треба було приймати квітневий план.
Shaman написав:й головне Ти пиши що ти пропонуєш? - Воювати далі. Ти завжди пропонуєш одне - воювати далі. Я це знаю. Нафіг ти це пишеш в мільйонний раз? де мої цитати, що я пропоную воювати далі? твоя черга.
Так с блеском посрами оппонента - покажи свою цитату, где ты пропонуеш воевать ближе Ну или с хоть какими-то конкретным сроками...
якщо пошукаєш, то знайдеш не одне повідомлення з моїми пропозиціями про перемовини...
Зачем мне таои пропозыции - если я у тебя про дату спрашиваю?
Операция «Абсолютная решимость» была проведена настолько гладко, что многие комментаторы считают, что ее успех стал результатом сговора с командованием Боливарианских вооруженных сил либо правительством Венесуэлы.
Ну це 100% вірно. Я навіть сам почав шукати якісь конспірологічні версії як так вони все прекрасно реалізували. путін звичайно дилетант, у порівнянні з Трампом.
Між іншим, тепер можна забути за агресію путіна проти НАТО, поки США в НАТО. Це все вмить стало фантазією.(хоча для мене це завжди була фантазія). Після такої операції путін може забути про "вторгнення в Європу".
Та и пофиг. Ты лучше скажи - что с Планом стало - что 10% уже вторую неделю "готовят"
Состоящий из 20 пунктов мирный план по завершению войны в Украине подготовлен уже на 90 процентов. Об этом в пятницу, 26 декабря, заявил во время онлайн-общения с журналистами президент Украины
andrijk777 написав:Все вірно, я це писав. Але я ніде не писав що економіка Раші лише зростає через війну. Ти збрехав.
Дивись, війна вже йде 4 роки. По-моєму не мало. В квітні був план Трампа - viewtopic.php?p=5848833#p5848833 Зеленський його відкинув. Недавно був інший план - 28 пунктів. Зеленський його відкинув(переробив). Якщо Зеленський відкидає усі плати - то який може бути мир? Мир на умовах Зеленського? Так можна будь-який план відкинути і воювати до 2050 року, але сильно хотіти миру.
Озвуч свою позицію - Зе добре зробив чи ні? Бо ти виляєш хвостом як лисиця. Я озвучував і не раз - треба було приймати квітневий план.
ще один вирішив за дрібниці чіплятися, ігноруючи основне. добре поганаємо тебе по цьому полю
Shaman написав:чого ти постійно розповідаєш брехню, що Україна не хоче перемовин?
Де я таке розповідаю, фантазер?
в черговий раз вигадуєш, що Зеленський від чогось відмовився. Зеленський план Трампа в квітні не відкидав - лише твої вигадки, руські тоді в черговий раз відмовились від перемовин.
а що поганого в тому, що Зе переробляє план на умови, вигідні Україні? все правильно робить. й він це робить не один, участь приймають й країни Європи, й США. зараз м'яч на боці руських. й якась тиша. не подобається цей план - нехай пропонують свій. нагадаю, не було озвученого ЖОДНОГО ПЛАНУ, за який руські би підтвердили - ми на це підемо. вони навпаки сказали - подробиць ми казати не будемо. зручна позиція.
ти не розумієш - ти ж кажеш, що такий розумний - що руські просто тягнуть час й затягують перемовини, вони не збираються домовлятися. тому я тобі ще раз озвучу ще не було жодного плану, який можна приймати чи ні, тому казати, що ми шось відкинули - це просто смішно...