Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1644916450164511645216453 ... 16492>
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:15

В среду Трамп дал 30-миню интервью Reuters - https://www.reuters.com/world/us/five-takeaways-reuters-interview-president-trump-2026-01-15/.
В частности, там было:
Что касается Украины, Трамп вновь намекнул, что президент России Владимир Путин готов заключить сделку. На прямой вопрос о причинах задержки Трамп ответил: «Зеленский», имея в виду президента Украины Владимира Зеленского, который неоднократно заявлял, что его страна не будет добиваться мира любой ценой.

Немного подробнее об этом здесь - https://www.reuters.com/world/europe/trump-says-zelenskiy-not-putin-is-holding-up-ukraine-peace-deal-2026-01-15/
В эксклюзивном интервью в Овальном кабинете в среду Трамп заявил, что президент России Владимир Путин готов завершить свою почти четырехлетнюю операцию по вторжению в Украину. По словам президента США, Зеленский был более сдержан.

«Я думаю, он готов заключить сделку», — сказал Трамп о российском президенте. «Я думаю, Украина менее готова к сделке».

На вопрос о том, почему переговоры под руководством США до сих пор не разрешили крупнейший сухопутный конфликт в Европе со времен Второй мировой войны, Трамп ответил: «Зеленский».
.......
На вопрос о том, встретится ли он с Зеленским на Всемирном экономическом форуме в Давосе, Швейцария, на следующей неделе, Трамп ответил утвердительно, но намекнул, что никаких конкретных планов пока нет.
«Если он будет там, — сказал Трамп. — Я буду там».

На вопрос о том, почему, по его мнению, Зеленский затягивает переговоры, Трамп не стал вдаваться в подробности, сказав лишь: «Я просто думаю, что ему, знаете ли, трудно дойти до цели».
Зеленский публично исключил любые территориальные уступки Москве, заявив, что Киев не имеет права по конституции страны уступать какие-либо земли.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:16

Дюрі-бачі написав:От яка буває не справедлива доля: сусід підписав контракт 18-25, який мав закінчитись 20 лютого, вчора пішов на завдання, сьогодні повідомили батьків, що він загинув.

От навіть не знаю. Один мій знайомий ще з університетських часів також пішов служити, не знаю навіть за контрактом чи мобілізували. Загинув в першому бою. Все.
M-Audio

Подякував: 655 раз.
Подякували: 533 раз.

Профіль

1
3
1
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:І навіть два тижні без світла можна прожити, якщо не бути повними дурнями

без світла так, а без опалення?
коли немає опалення і температура в приміщенні буде падати кожного дня на 2-3 градуси,
тобто через два тижні буде десь 0-3с

навіть при +16с спати буде дуже проблематично, а для дітей навіть +17с критично
prodigy

Подякував: 3379 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:43

prodigy написав:........

Я в спальне держу 16-17С.
Нормально. Под одеялом (полностью раздетым).
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:47

ЛАД написав:В среду Трамп дал 30-миню интервью Reuters - https://www.reuters.com/world/us/five-takeaways-reuters-interview-president-trump-2026-01-15/.
В частности, там было:
Что касается Украины, Трамп вновь намекнул, что президент России Владимир Путин готов заключить сделку. На прямой вопрос о причинах задержки Трамп ответил: «Зеленский», имея в виду президента Украины Владимира Зеленского, который неоднократно заявлял, что его страна не будет добиваться мира любой ценой.

Немного подробнее об этом здесь - https://www.reuters.com/world/europe/trump-says-zelenskiy-not-putin-is-holding-up-ukraine-peace-deal-2026-01-15/
В эксклюзивном интервью в Овальном кабинете в среду Трамп заявил, что президент России Владимир Путин готов завершить свою почти четырехлетнюю операцию по вторжению в Украину. По словам президента США, Зеленский был более сдержан.

«Я думаю, он готов заключить сделку», — сказал Трамп о российском президенте. «Я думаю, Украина менее готова к сделке».

На вопрос о том, почему переговоры под руководством США до сих пор не разрешили крупнейший сухопутный конфликт в Европе со времен Второй мировой войны, Трамп ответил: «Зеленский».
.......
На вопрос о том, встретится ли он с Зеленским на Всемирном экономическом форуме в Давосе, Швейцария, на следующей неделе, Трамп ответил утвердительно, но намекнул, что никаких конкретных планов пока нет.
«Если он будет там, — сказал Трамп. — Я буду там».

На вопрос о том, почему, по его мнению, Зеленский затягивает переговоры, Трамп не стал вдаваться в подробности, сказав лишь: «Я просто думаю, что ему, знаете ли, трудно дойти до цели».
Зеленский публично исключил любые территориальные уступки Москве, заявив, что Киев не имеет права по конституции страны уступать какие-либо земли.

Ну це все вода.
На яких умовах?
На яких умовах путин готовий, а Зеленський - ні?
Без озвучення умов, це дуже туманно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:52

Сьогодні вперше зафіксовано факт управління БПЛА БМ-35 через Старлінк.

До цього Старлінк зустрічався тільки на БПЛА Молния.
Коли полетять шахеди на старлінк, це лише питання часу і, можливо, навіть днів, а не місяців.

Це велика біда для нас. БПЛА з таким типом управління не схильні до РЕБ і точно потрапляють в ціль під управлінням оператора з РФ.

(с) Сергей Флеш
prodigy

Подякував: 3379 раз.
Подякували: 3360 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:58

prodigy написав:
Сьогодні вперше зафіксовано факт управління БПЛА БМ-35 через Старлінк.

До цього Старлінк зустрічався тільки на БПЛА Молния.
Коли полетять шахеди на старлінк, це лише питання часу і, можливо, навіть днів, а не місяців.

Це велика біда для нас. БПЛА з таким типом управління не схильні до РЕБ і точно потрапляють в ціль під управлінням оператора з РФ.

(с) Сергей Флеш

Не зрозумів.
А наші дрони літають через Старлінк чи ні?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 18:58

ЛАД написав:
  prodigy написав:........

Я в спальне держу 16-17С.
Нормально. Под одеялом (полностью раздетым).

>>> навіть при +16с спати буде дуже проблематично
Есть же туристические плитки/горелки - кирпич на огонь проблему отопления комнаты полностью решают. Главное за CO2 следить...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 19:42

fler написав:ОБС каже, що сьогодні вранці в Мико дві ракети влучили у ТЦК. Щоб ви розуміли, тцк знаходиться у приміщенні колишнього дитсадка і там завжди багато народу, зокрема родичів/друзів/знайомих бусифікованих, які привозять туди документи і речі. Дві ракети, Карл!..((

Бусифікованих тільки жалко і все
Бетон

Подякував: 217 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2026 19:45

_hunter написав:
  andrijk777 написав:Не зрозумів.
А наші дрони літають через Старлінк чи ні?

Они, может быть и летали бы (если бы кто-то столько терминалов оплатил бы) - но санкции :oops:

У кацапів і вінда11 ліцензійна у беспілотниках стоїть... Ну нічого, головне що по марафону вони на віслюках в атаку йдуть :D
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1644916450164511645216453 ... 16492>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, sashaqbl, ЛАД і 2 гостей