Water написав:Ну так і думай чому вчитель отримує скільки там, 200 ойро? Гадаю більше, але все ж.
Звісно тому, що влада не виконала і не виконає передвиборчі обіцянки. А щодо "більше", то доцент зараз (після підвищення) отримує 400 Є., до Нового року було 320 Є. Вчитель і нижче по тарифному розряду і не має 60%+ надбавок...
А ти повірив шо у тебе після виборів ЗП буде 4 кілоойро і проголосував? Чи розумно буде тебе назвать розумним? В освіті вас таких багато?
АндрейМ написав:Я не ставлю під сумнів те, що українці в Німеччині отримують якусь допомогу. Я ставлю під сумнів те, що Хантер поїхав до Німеччини за 500 євро, а не заради безпеки.
...... це була безпека?
Безпека считается - если совсем грубо - "по головам". Возьмём, для примера "эту страну" - 30к в месяц. И возьмём того мифического "араба" - там сколько? - 30 (без к) - и за год?
Тобто, 500 ойро тобі не потрібні і ти кожен місяць перераховував на ЗСУ.
ЛАД написав:"пример" подали западные области. Так же, как они подали пример в 2014, заявив об отказе подчиняться центральному правительству в Киеве.
Шовикурите? Точніше шо у людини в голові? Хто кому не підчинявся? Невже була спроба зробить ЛьвівНР, ТерНР, ВолНР, ХмеНР?
Если с памятью плохо, почитайте сообщения того времени, а потом будете спрашивать, "шо у людини в голові". Всякие НРы были уже после свержения Янука, а заявления зап. областей об отказе подчиняться центру были до этого.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 лют, 2026 20:51, всього редагувалось 2 разів.
Water написав:А якщо завтра хантера грохне в черзі за пивом від червоного хреста якійсь терорист, це була безпека?
Мабуть, вірогідність загинути від терористичного акту набагато нижча за вірогідності загинути на війні? Я писав, що дуже боюсь вогнепальної зброї, і часто почуваюсь у небезпеці, коли приїжджаю до США, оскільки знаю, що там носять вогнепальну зброю відкрито у багатьох Штатах, але ризики зовсім різні.
Ще раз підкреслю, що усі ці слова про "пиво" - дешеве намагання принизити людину. Я не розумію чому багато моїх співвітчизників просто змагаються в тому, хто кого принизить більше. Він у Вас це пиво забирає? Я не розумію.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 21 лют, 2026 20:37, всього редагувалось 1 раз.
Якщо він тупо не працює, а чекає безкоштовного пива, то так, я вважаю він краде у німців. Але німці схоже терплячі, чекають поки хантер все ж таки закінчить курси німецької і піде працювать. І ви сказали шо це пиво йому не потрібне. Він все пиво висилає до ЗСУ. Так, дядя хантер?
Дюрі-бачі написав:Ну я знаю сотні людей, які втікли заради 500Є.
Ви, мабуть, маєте на увазі жінок, які нікому нічного не винні і яким не загрожує потрапляння на війну? Ми ж говоримо про чоловіка, якому відмовляють у праві виїхати у безпеку і якого можуть послати на фронт. Я не думаю, що він виїхав заради 500 євро, але лише він може на це питання відповісти.
Якщо він тупо не працює, а чекає безкоштовного пива, то так, я вважаю він краде у німців. Але німці схоже терплячі, чекають поки хантер все ж таки закінчить курси німецької і піде працювать. І ви сказали шо це пиво йому не потрібне. Він все пиво висилає до ЗСУ. Так, дядя хантер?
яке ЗСУ? щоб стільки скарг натицяти, там навіть пиво не допоможе. хоча судячи з дописів хунтера, любимий сорт - Балтика 9
Цікаво - розпилення сльозогінного газу в маршрутці з пасажирами це теракт, чи дрібне хуліганство? А якщо наступного разу це зроблять в вагоні метро?
У поліції підтвердили факт нападу на працівника громадського транспорту. За даними поліції, двоє працівників ТЦК напали на водія транспортного засобу. «За попередньою інформацією, суперечка сталася під час перевірки військово-облікових документів. Двоє представників РТЦК та СП у салоні автобуса застосували до водія транспортного засобу фізичну силу та засіб сльозогінної дії. На момент інциденту у маршрутці перебували інші пасажири», — розповіли в поліції.
Мабудь пасажири теж чинили опір "законним заходам" та перебували в розшуку.
Востаннє редагувалось candle645 в Суб 21 лют, 2026 20:52, всього редагувалось 1 раз.