budivelnik написав:Покажи мені країну в якій виконані кілька пунктів а - країна найсильніша економічно б - населення знаходиться по якості життя в десятці найкращих країн і при цьому там НЕДЕМОКРАТИЧНИЙ устрій...
Сингапур, Катар, ОАЕ, СА. Але це скоріше винятки. Загалом 1.Демократія майже обов'язкова для стабільно-високого рівня життя. 2.Але демократія нічого не гарантує. Сама по собі демократія нічого не дає. Приклад: Україна-Білорусь. Демократія-Авторитаризм. Приблизно одинакові країни. Рівень життя приблизно однаковий, навіть в авторитарній Білорусії трохи вищий.
budivelnik написав:Покажи мені країну в якій виконані кілька пунктів а - країна найсильніша економічно б - населення знаходиться по якості життя в десятці найкращих країн і при цьому там НЕДЕМОКРАТИЧНИЙ устрій...
Сингапур, Катар, ОАЕ, СА. Але це скоріше винятки. Загалом 1.Демократія майже обов'язкова для стабільно-високого рівня життя. 2.Але демократія нічого не гарантує. Сама по собі демократія нічого не дає. Приклад: Україна-Білорусь. Демократія-Авторитаризм. Приблизно одинакові країни. Рівень життя приблизно однаковий, навіть в авторитарній Білорусії трохи вищий.
Ти потрудився проаналізувати попереднє моє повідомлення
budivelnik написав:
ЛАД написав:Да запросто. Катар, ОАЭ, Саудовская Аравия. Исключительно демократические страны. Правда, не в десятці - 5, 18 и 25 место. Но тоже весьма неплохо.
То як Багато ці країни можуть навести порядку за морем?
Тому перш ніж щось писати -подумай чи напишеш щось розумне.. 1 Ти привів країни ЯКІ внаслідок того що їх чисельність -мізерна, тому вони НЕ можуть бути світовим жандармом внаслідок відсутності людського ресурсу 2 Не питання в тому що якась форма правління не може забезпечити якість для життя населення... якщо кількість населення - мізерна. Спробуй знайти хорошу якість життя в країні де населення має більше 100 млн осіб і при цьому керівництво НЕДЕМОКРАТИЧНЕ Знайдеш - тоді й поговоримо
Зараз часто використовують інформацію від Мадьяра про те що Втрати - 1 до 400 Затрати на ліквідацію 1 військового РФ - 870 доларів....
Цифри красиві і поки до москалів не дійде що вони РЕАЛЬНІ - то нам ВИГІДНО щоб в педерації почалась тотальна примусова МОБІЛІЗАЦІЯ, бо тоді приведені вище цифри перетворяться в реальні. Насправді ситуація на сьогодні чисто статистично не така райдужна Ми витратили +/- 200 млрд доларів Ми знищили +/-1 300 000 солдат Так від 200 млрд треба відняти вартість знищеної техніки.... нехай це ПОЛОВИНА Тоді 100 млрд/ 1 300 000 = 77 000 доларів/ліквідований педераційник... В той самий час , РФ витрачає одноразово за призов 1-5 млн фублів (12 000 - 60 000)доларів зарплата в місяць 0,2-0,3 млн фублів (2000-3000)доларів виплата за загибель 10 млн фублів(120 000) доларів Тобто навіть тут у нас перевага 1 до 2
Schmit написав:.............................. Небо над ДубайОм надійно закрите.
А шо там у небі над Кримом? Мінус Ан-26? Ай-яй-яй... А шо віз? 30 кацапів? Ок. Ну це офіційно, але ж ми розуміємо, що ганяти такий літак впусту не будуть, на борту було шось ще.
АН-26 сиплються від старості у всіх протиборствуючих сторін питання чи заміщуються ці вибуття новою технікою
АН-26 катастрофи Станом на 1 квітня 2026 року літаки моделі Ан-26 неодноразово потрапляли в авіакатастрофи як в Україні, так і за її межами. Загальна кількість втрачених бортів за весь час експлуатації перевищує 170 одиниць. Википедия Википедия +1 Останні події (березень 2026) Катастрофа в Криму (31 березня 2026 року): Російський військово-транспортний літак Ан-26 розбився під час планового перельоту над окупованим півостровом. За даними Міністерства оборони РФ, на борту перебували 29 осіб (6 членів екіпажу та 23 пасажири), усі вони загинули. Попередньою причиною називають технічну несправність; літак врізався у скелю в горах Бахчисарайського району. Википедия Википедия +5 Найбільш резонансні катастрофи останніх років Катастрофа під Чугуєвом (25 вересня 2020 року): Навчальний літак Ан-26Ш Повітряних Сил ЗСУ розбився під час заходу на посадку. На борту перебували 27 осіб — екіпаж та курсанти Харківського національного університету Повітряних Сил. Загинуло 26 осіб, вижив лише один курсант. Причинами названо сукупність факторів: відмову системи управління двигуна, помилки екіпажу та порушення в організації польотів. Катастрофа в Палані, Камчатка (6 липня 2021 року): Пасажирський Ан-26Б-100 врізався в сопку під час заходу на посадку в умовах поганої видимості. Загинули всі 28 осіб на борту. Катастрофа під Хмеймімом, Сирія (6 березня 2018 року): Російський Ан-26 розбився, не долетівши 500 метрів до злітно-посадкової смуги авіабази. Загинуло 39 осіб, серед яких був генерал-майор. Wikipedia Wikipedia +8 Втрати під час повномасштабного вторгнення (з 2022 року) 24 лютого 2022 року: Під Воронежем (РФ) розбився Ан-26 ВКС Росії, що перевозив військове майно; загинули всі 6 членів екіпажу. Того ж дня в центральній частині України впав український Ан-26, ймовірно збитий, загинуло 5 осіб. 22 квітня 2022 року: В Запорізькій області під час технічного рейсу Ан-26 зачепив електроопору, внаслідок чого загинула одна людина, двоє отримали поранення.
Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 01 кві, 2026 11:07, всього редагувалось 2 разів.
Ми часто сміємося з ворога, коли він відправляє колонами на штурм своїх військових. В умовах тотального домінування дронів колони стають легкими мішенями, ворог несе великі втрати. І продовжує так робити знову і знову. Але як бути з українськими командирами, котрі роблять так само? На кадрах залишки техніки 425 полку «Скеля» біля Покровська. Кадри з тілами наших солдатів я викладати не буду. На жаль, їх там багато. Ставитися так до наших людей — злочин. І за це має наставати відповідальність. Те, що роблять із людьми у окремих формуваннях, нічим не краще за російські практики. Цьому треба покласти край.
Banderlog написав:Взагалі воно більш залежить від культурного середовища в яких ми формуємось. Мені повезло родитись на кайфовій стороні дніпра і кайфовій стороні дністра
З ваших країв Данило Яневський Хоч він і трохи слизький фармазон, але в цілому здоровий консерватор-центрист Нажаль, навіть це надто складно для сучасного українця
ЛАД написав:Да запросто. Катар, ОАЭ, Саудовская Аравия. Исключительно демократические страны. Правда, не в десятці - 5, 18 и 25 место. Но тоже весьма неплохо.
То як Багато ці країни можуть навести порядку за морем?
Труси-Хрестик. Ми про рівень життя чи про військову міць? Для такого порівняння - порівняй США і Китай.
Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь. Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя... Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати, я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють..
Потім вліз ти.. Я й тобі запропонував Знайти сильну Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці....
Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів... Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 01 кві, 2026 11:38, всього редагувалось 1 раз.
fox767676 написав:в цілому здоровий консерватор-центрист Нажаль, навіть це надто складно для сучасного українц
Коли на тебе тиснуть зі сходу всіма доступними методами (фінанси/пропаганда/військова сила)... то рішення залишатись центристом-перетворить тебе на бліду копію Золотої Орди.... Тому твоя протидія повинна бути рівною ( як мінімум силі тиску, щоб залишатись на попередньому середньому рівні) або більшою , щоб середній рівень змістився в сторону Заходу, в який населення України не проти того щоб потрапити... Просто глянь Якщо кількість заробітчан до 2014 було однаковим в дві сторони (3 млн на схід , 3 млн на захід , 70% проти нато) , то після 2022 року за НАТО - 70% заробітчан на Схід - 2 млн Евакуація на Захід - 9 млн це все що потрібно розуміти куди хитнувся маятник.. І якщо раніше центр ментальності України був десь під Полтавою , то тепер він біля Хмельницька.