Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1731817319173201732117322 ... 17356>
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 11:39

budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь.
Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій
Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя...
Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини
Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є
Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати,
я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють..

Потім вліз ти..
Я й тобі запропонував
Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці....

Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів...
Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.

ЛАД правий. Тоді Третій Рейх. Зараз США, Китай, РФ.
Ні, минуле нічим принципово не відрізняється від сьогодення.
До чого тут демократія?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 11:42

andrijk777 написав:
  budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь.
Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій
Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя...
Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є
Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати,
я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють..

Потім вліз ти..
Я й тобі запропонував
Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці....

Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.

До чого тут демократія?
1 Населення Китаю і РФ по якому параметру життя входить в першу десятку найкращих?
По можливості здохнути за імперські традиції?
2 Нагадай мені коли останній раз Китай вліз у якусь війну-переміг, за межами територій які були дотичні до кордону з китаєм
Правда так як ти з історієюне дружиш
То я тобі нагадаю
Вєтнам 1979 рік, китай програв
3 Після цього нагадай мені коли останній раз китай воював щоб когось силою захопити....
А поки ти десь в монгольській ері шукає - то може зникнеш ?
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 11:52

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:

Потім вліз ти..
Я й тобі запропонував

......
2 Нагадай мені коли останній раз Китай влізжи у якусь війну-переміг.
......

По этой логике: если "кое какая" страна с недавней Олимпиады без единой медали уехала, попытки повторять - не стоит? :roll:
А так-то: китайские дроны себя на тесте очень неплохо показывают - прикрутят к ним китайский АИ...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 11:57

budivelnik написав:
  andrijk777 написав:

Потім вліз ти..
Я й тобі запропонував

До чого тут демократія?
1 Населення Китаю і РФ по якому параметру життя входить в першу десятку найкращих?
По можливості здохнути за імперські традиції?
2 Нагадай мені коли останній раз Китай влізжи у якусь війну-переміг.
Правда так як ти з історієюне дружиш
То я тобі нагадаю
Вєтнам 1972 рік, китай програв
3 Після цього нагадай мені коли останній раз китай воював щоб когось силою захопити....
А поки ти десь в монгольській ері шукає - то може зникнеш ?

Спеціально передивився дискусію спочатку.
Почалось все з цілей Трампа.
По-твоєму ціль Трамп - несення добра і справедливості, методом усунення поганих лідерів в поганих державах.(Поправ якщо я не правий).
По-моєму - у тебе туфта. Трамп(США) переслідує виключно свої шкурні інтереси.
Мадуро - для того щоб Венесуела стала сферою впливу США(фактично те саме чого хоче путін в Україні, просто методи реалізації в США кращі).
Ірак - також бажання повернути Іран в іншу сторону + нашкодити Китаю + знищення ЯЗ в Ірані + дестабілізація в тому регіоні + "мала переможні війна". Цілей як бачиш багато різних, але усі строго для США а не для народу Ірану.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:00

у кацапов нет сил и возможностей захватить всю Дон.область , поэтому они продолжают извергать бредовые требования 8)

Зеленский должен вывести войска с Донбасса «уже сегодня». Это позволило бы остановить горячую фазу войны и спасти большое количество жизней, – пєсков.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:По-моєму - у тебе туфта
На цьому і закінчимо
Бо
По -моєму - моя теза підтверджена діями у Венесуелі
А твій висновок чим підтверджений?
Аналізом в голові прищавого студента, який за пів року змінював свої політичні вподобання від націоналізму до засудження глобалізму разів пять...

Ну і кому цікава думка флюгера, який нічого не зробивши тільки повертає ніс підлаштовуючись під напрямок руху вітру?

ПС
Отже за мене - Венесуела
Якщо в найближчий час відбудеться
а - зміна керівництва Ірану
б - зміна кервництва Куби
Без ВІЙНИ
То я правий.
До речі
сама МОЖЛИВІСТЬ зміни керівництва країни керованої антинародним режимом - є серпом по яйцям для диктаторських режтимів
А серп коло власних яєць дуже спонукає змінити свою поведінку

ППС
з іншого боку
Якщо якась Держава напружується для того щоб ЗМІНИТИ режим іншої Держави ... то вимагати від того ж США щоб воно просто таскало каштани з вогню для когось -це якраз той маразм який показує відірваність від реального світу..
Так, США (Трамп) влазячи в конфлікти робить це в першу чергу заради власної вигоди...
І це нормально
Просто для нас ДУЖЕ вигідно , коли над педерацією замайорить можливість зміни режиму без початку ядерної війни... навіть якщо пуйла поміняють на будь-кого іншого-це змінить бажання педерації воювати.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3008 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:08

prodigy написав:
  ЛАД написав:Правда, не понял 2-й пункт - торговые пути между ЕС и Китаем через Ормузский пролив не проходят.

90% іранської нафти йде через Ормузьку протоку в Китай, так зрозуміло? зараз поставок немає, китайська промисловість не витягує лише на російській нафті (коли обрізали поставки з Венесуели і Ірану)
.........

А Иран это уже ЕС? :o
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:12

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Я говорю об идеологии раннего Тягнибока (потом он стал сильно мягче), о Фарион
Фаріон - 99% кагебешна консерва, про це говорить весь її шлях...
Тому коли КГБ розвалилось і виникло ФСБ - прийшлось Фаріон відробляти свої тридцять срібляників отриманих у вигляді посад в Універі....
Дурнів багато , тому якщо якась проХФесорка з піною в роті кричить те що дурні хочуть почути ... то чого б їй і не покричати...
Тягнибок - виріс в родині медиків (тато був хорошим лікарем) , швидше за все отримав певну ідеологічну начинку... і тут знову спецслужби+ Коломойський ( в певні часи саме він фінансував Свободу)
І те що ОЛІГАРХ фінансував , а хтось був агентом впливу (той самий корчинський чи абдрестович) - а люди слухали заклики і йшли в СВОБОДУ - не відмінює політичних цілей і ідеалів простих людей..
А те що керівники виявились трошки не такими ..
так і у вас був допа і гєпа яких ви любите...
Т.е. все националистические лозунги и идеи это работа ФСБ и Коломойского?
Вы лично осуждали их?
Но судя по многим вашим высказываниям, следуя вашей логике, вы тоже "кагебешна консерва"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:15

Letusrock написав:
«Після воєнного стану найімовірніший політичний режим – це хунта», - керівниця медичного відділу служби супроводу 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ Ірина «Хой» Гой

Виявляється слово хунта це скорочено від "вільна та демократична країна що майже вступила в ЄС"
А потом удивляются, почему у "Азова" такая репутация.
Хотя в данном случае она, возможно, права. Шансы есть.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2026 12:18

budivelnik написав:
  ЛАД написав:На востоке крики "Москаляку на гілляку" были немыслимы.
Два питання
1 Так Ви себе інтендифікуєте як МОСКАЛЯКА чи як УКРАЇНЕЦЬ
2 Якщо МОСКАЛЯКА то чому ви в Україні?, якщо УКРАЇНЕЦЬ то чому Вам не подобається що понаєхавших, які сотні років хотіли зробити з вас копію Золотої Орди і принижували Вашу націю шляхом заборони віри/мови/освіти/культури - потрібно було викинути з території України
3 Ви багато читали про звірства УПА ОУН над поляками , поляки навіть заборонили памятники українцям часів визвольної боротьби..
Але
Спільна українсько-польська експедиція у березні 2026 року в селі Угли на Рівненщині завершила пошуки масових поховань поляків (загиблих у 1943 р.), перевіривши понад 1000 кв. м
. Поморський медичний університет та українська «Доля» не знайшли масових могил, виявивши лише старий німецький цвинтар та одне поодиноке поховання чоловіка, яке буде досліджене

Як думаєте
Звідки взялось переконання що в тому селі сотні вбитих?
чи може ви думаєте що НКВД совка не працювало рука об руку з польськими службами і не могло СВІДОМО роздувати подібні нісенітниці...
Чи ви не вірите, що частенько у форму ОУН/УПА були енкаведисти, які поляків вбивали під виглядом українських націоналістів, а українців під виглядом Армії Крайової Польщі....

Я уверен, что ОУН/УПА были исключительно белыми и пушистыми.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1731817319173201732117322 ... 17356>
Форум:
+ Додати
    тему