|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 01 кві, 2026 11:39
budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь. Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя... Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати, я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють.. Потім вліз ти.. Я й тобі запропонував Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці.... Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів... Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.
ЛАД правий. Тоді Третій Рейх. Зараз США, Китай, РФ. Ні, минуле нічим принципово не відрізняється від сьогодення. До чого тут демократія?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 кві, 2026 11:42
andrijk777 написав: budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь. Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя... Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати, я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють.. Потім вліз ти.. Я й тобі запропонував Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці.... Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів... Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.
ЛАД правий. Тоді Третій Рейх. Зараз США, Китай, РФ. Ні, минуле нічим принципово не відрізняється від сьогодення. До чого тут демократія?
1 Населення Китаю і РФ по якому параметру життя входить в першу десятку найкращих? По можливості здохнути за імперські традиції? 2 Нагадай мені коли останній раз Китай вліз у якусь війну-переміг, за межами територій які були дотичні до кордону з китаєм Правда так як ти з історієюне дружиш То я тобі нагадаю Вєтнам 1979 рік, китай програв 3 Після цього нагадай мені коли останній раз китай воював щоб когось силою захопити.... А поки ти десь в монгольській ері шукає - то може зникнеш ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 кві, 2026 11:52
budivelnik написав: andrijk777 написав: budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь. Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя... Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати, я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють.. Потім вліз ти.. Я й тобі запропонував Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці.... Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів... Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.
...... 2 Нагадай мені коли останній раз Китай влізжи у якусь війну-переміг. ......
По этой логике: если "кое какая" страна с недавней Олимпиады без единой медали уехала, попытки повторять - не стоит? А так-то: китайские дроны себя на тесте очень неплохо показывают - прикрутят к ним китайский АИ...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 01 кві, 2026 11:57
budivelnik написав: andrijk777 написав: budivelnik написав:Якщо ЗДУРІ вирішив влізти в чужу дискусію - то спочатки вивчи про що вона-а потім вже влазь. Я з ЛАДом дискутував по темі того що зараз йде випробовування нового алгоритму дій Коли найсильніша Держава (вона ж НАЙДЕМОКРАТИЧНІША) замість того щоб розпочинати тотальну війну - просто приймає рішення про зміну керівництва держави ізгоя... Лад -привів приклад гітлерівської Німеччини Я парирував тим що він чомусь вибирає те що вже минулось і не дивиться на те що є Тоді Лад найшов (так само як і ти з твоїм пізнім запалювання) Саудитів. Катар, Емірати, я привів табличку по якій видно що економічний розвиток цих країн дозволяє, а людські ресурси не дозволяють.. Потім вліз ти.. Я й тобі запропонував Знайти Державу з НЕ ДЕМОКРАТИЧНОЮ формою правління, з населенням в 100+ млн осіб , де якість життя населення в першій десятці.... Ти не потрудившись вирішив сплагіатити мій вислів... Це просто зайвий раз показує що ти просто паразитуєш на чужих думках і ведеш себе як примітивний бот.
1 Населення Китаю і РФ по якому параметру життя входить в першу десятку найкращих? По можливості здохнути за імперські традиції? 2 Нагадай мені коли останній раз Китай влізжи у якусь війну-переміг. Правда так як ти з історієюне дружиш То я тобі нагадаю Вєтнам 1972 рік, китай програв 3 Після цього нагадай мені коли останній раз китай воював щоб когось силою захопити.... А поки ти десь в монгольській ері шукає - то може зникнеш ?
Спеціально передивився дискусію спочатку. Почалось все з цілей Трампа. По-твоєму ціль Трамп - несення добра і справедливості, методом усунення поганих лідерів в поганих державах.(Поправ якщо я не правий). По-моєму - у тебе туфта. Трамп(США) переслідує виключно свої шкурні інтереси. Мадуро - для того щоб Венесуела стала сферою впливу США(фактично те саме чого хоче путін в Україні, просто методи реалізації в США кращі). Ірак - також бажання повернути Іран в іншу сторону + нашкодити Китаю + знищення ЯЗ в Ірані + дестабілізація в тому регіоні + "мала переможні війна". Цілей як бачиш багато різних, але усі строго для США а не для народу Ірану.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:00
у кацапов нет сил и возможностей захватить всю Дон.область , поэтому они продолжают извергать бредовые требования Зеленский должен вывести войска с Донбасса «уже сегодня». Это позволило бы остановить горячую фазу войны и спасти большое количество жизней, – пєсков.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:00
andrijk777 написав:По-моєму - у тебе туфта
На цьому і закінчимо Бо По -моєму - моя теза підтверджена діями у Венесуелі А твій висновок чим підтверджений? Аналізом в голові прищавого студента, який за пів року змінював свої політичні вподобання від націоналізму до засудження глобалізму разів пять... Ну і кому цікава думка флюгера, який нічого не зробивши тільки повертає ніс підлаштовуючись під напрямок руху вітру? ПС Отже за мене - Венесуела Якщо в найближчий час відбудеться а - зміна керівництва Ірану б - зміна кервництва Куби Без ВІЙНИ То я правий. До речі сама МОЖЛИВІСТЬ зміни керівництва країни керованої антинародним режимом - є серпом по яйцям для диктаторських режтимів А серп коло власних яєць дуже спонукає змінити свою поведінку ППС з іншого боку Якщо якась Держава напружується для того щоб ЗМІНИТИ режим іншої Держави ... то вимагати від того ж США щоб воно просто таскало каштани з вогню для когось -це якраз той маразм який показує відірваність від реального світу.. Так, США (Трамп) влазячи в конфлікти робить це в першу чергу заради власної вигоди... І це нормально Просто для нас ДУЖЕ вигідно , коли над педерацією замайорить можливість зміни режиму без початку ядерної війни... навіть якщо пуйла поміняють на будь-кого іншого-це змінить бажання педерації воювати.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 3008 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:08
prodigy написав: ЛАД написав:Правда, не понял 2-й пункт - торговые пути между ЕС и Китаем через Ормузский пролив не проходят.
90% іранської нафти йде через Ормузьку протоку в Китай, так зрозуміло? зараз поставок немає, китайська промисловість не витягує лише на російській нафті (коли обрізали поставки з Венесуели і Ірану) .........
А Иран это уже ЕС? 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:12
budivelnik написав: ЛАД написав:Я говорю об идеологии раннего Тягнибока (потом он стал сильно мягче), о Фарион
Фаріон - 99% кагебешна консерва, про це говорить весь її шлях... Тому коли КГБ розвалилось і виникло ФСБ - прийшлось Фаріон відробляти свої тридцять срібляників отриманих у вигляді посад в Універі.... Дурнів багато , тому якщо якась проХФесорка з піною в роті кричить те що дурні хочуть почути ... то чого б їй і не покричати... Тягнибок - виріс в родині медиків (тато був хорошим лікарем) , швидше за все отримав певну ідеологічну начинку... і тут знову спецслужби+ Коломойський ( в певні часи саме він фінансував Свободу) І те що ОЛІГАРХ фінансував , а хтось був агентом впливу (той самий корчинський чи абдрестович) - а люди слухали заклики і йшли в СВОБОДУ - не відмінює політичних цілей і ідеалів простих людей.. А те що керівники виявились трошки не такими .. так і у вас був допа і гєпа яких ви любите...
Т.е. все националистические лозунги и идеи это работа ФСБ и Коломойского? Вы лично осуждали их? Но судя по многим вашим высказываниям, следуя вашей логике, вы тоже "кагебешна консерва"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:15
Letusrock написав:«Після воєнного стану найімовірніший політичний режим – це хунта», - керівниця медичного відділу служби супроводу 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ Ірина «Хой» Гой
Виявляється слово хунта це скорочено від "вільна та демократична країна що майже вступила в ЄС"
А потом удивляются, почему у "Азова" такая репутация. Хотя в данном случае она, возможно, права. Шансы есть.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 01 кві, 2026 12:18
budivelnik написав: ЛАД написав:На востоке крики "Москаляку на гілляку" были немыслимы.
Два питання 1 Так Ви себе інтендифікуєте як МОСКАЛЯКА чи як УКРАЇНЕЦЬ 2 Якщо МОСКАЛЯКА то чому ви в Україні?, якщо УКРАЇНЕЦЬ то чому Вам не подобається що понаєхавших, які сотні років хотіли зробити з вас копію Золотої Орди і принижували Вашу націю шляхом заборони віри/мови/освіти/культури - потрібно було викинути з території України 3 Ви багато читали про звірства УПА ОУН над поляками , поляки навіть заборонили памятники українцям часів визвольної боротьби.. Але Спільна українсько-польська експедиція у березні 2026 року в селі Угли на Рівненщині завершила пошуки масових поховань поляків (загиблих у 1943 р.), перевіривши понад 1000 кв. м . Поморський медичний університет та українська «Доля» не знайшли масових могил, виявивши лише старий німецький цвинтар та одне поодиноке поховання чоловіка, яке буде досліджене
Як думаєте Звідки взялось переконання що в тому селі сотні вбитих? чи може ви думаєте що НКВД совка не працювало рука об руку з польськими службами і не могло СВІДОМО роздувати подібні нісенітниці... Чи ви не вірите, що частенько у форму ОУН/УПА були енкаведисти, які поляків вбивали під виглядом українських націоналістів, а українців під виглядом Армії Крайової Польщі....
Я уверен, что ОУН/УПА были исключительно белыми и пушистыми.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-