candle645 написав:1. Ще раз, за посиланням є скриншоти із Резерв+/Оберіг де вказані (причому правильно) і назва ВНЗ, і дата його закінчення, і спеціальність потерпілої. І це зовсім не "Фармація, промислова фармація" (єдина медична яку пропонує даний ВНЗ), не говорячи вже про те, що кафедра яка дає освіту за даною спеціальністю там з"явилася лише в 20-21 році, а потерпіла закінчила навчання ще в 19.
І шо ?
Ти хочеш поговорити, та немає питаннь ))
Резерв+ не все відображає і не все повноцінно відображає.
Де подивитись про освіту в Резерв+ ? Бо мені резерв+ таке інфо не надає, як і багато іншої інфи
ЛАД написав:1. Більшість населення України - бабки-пенсіонерки? 2. И много у нас проводилось всеукраинских референдумов? Аж 2 - в 1991 и 2000. С необязательностью их результатов для влади.
Так
Тому і не проводять бо легше прийняти рішення іншим способом. А спихати відповідальність(наприклад за війну) - поки що не було потреби. *Хоча я до тепер не розумію навіщо проводили референдум 2000 і його не виконали в результаті.
Не серьёзно. Согласно на 01.01.2026 всего 1,2 млн пенсионеров. Из них по возрасту 72,76%, т.е. 7,4 млн. Бабок из них грубо говоря половина, т.е. около 4 млн. Это явно очень далеко от більшості. Раз уж посмотрел, то приведу и данные по размеру пенсий - 54,95% до 5000 грн, 29,64% от 5001 до 10000, 15,41% больше 10000.Юто шаману для размышлений, какая доля доходов уходит на еду.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 03 кві, 2026 19:06, всього редагувалось 1 раз.
Hotab раньше днепровский боров слезливо писал про то как дедушку буквально выкинули из гроба а мальчика прессовало ТЦК но сам таможенник говорит что умерла бабушка, про гроб ничего не сказал
а вот это агонь!!! "Тоді працівник ТЦК почав всіх балоном запшикувати. Оце останнє, що я пам'ятаю, після цього я вже уривками пам'ятаю як я біжу, кричу, де брат, потім ми їдемо в машині. І я вже потім фактично знаходжуся вдома"
у меня один вопрос: зачем носить при себе керамбит(очень кривую поделку в данном случае) который является страшным смертельным оружием ближнего боя в умелых руках? кстати у меня есть правильная версия такого ножика, лезвие режет плоть аки скальпель бумагу, лежит дома в прикроватной тумбочке)
ИМХО 15ку как за предумышленное нужно дать 100%
Востаннє редагувалось Прохожий в П'ят 03 кві, 2026 19:13, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Де мені подивитись про мою освіту в Резерв+ ? ))
Мені на щастя (чи на жаль) ця малварь на телефоні непотрбіна, тому нічим крім скриншотів з ТСН нічим допомогти не можу.
Але допоможу зрозуміти що на тих скриншотах немає жодного незрозумілого періоду в 4 роки... 31.05.2014 - потерпіла закінчила середню школу 30.06.2018 - отримала диплом бакалавра, який якраз і вимагає 3.5 років освіти 18.12.2019 - ще через півтори роки - магістр.
тобто після школи рік відпочила/погуляла і пішла вчитись на бакалавра...
candle645 написав:Мені на щастя (чи на жаль) ця малварь на телефоні непотрбіна, тому нічим крім скриншотів з ТСН нічим допомогти не можу.
Але допоможу зрозуміти що на тих скриншотах немає жодного незрозумілого періоду в 4 роки... 31.05.2014 - потерпіла закінчила середню школу 30.06.2018 - отримала диплом бакалавра, який якраз і вимагає 3.5 років освіти 18.12.2019 - ще через півтори роки - магістр.
тобто після школи рік відпочила/погуляла і пішла вчитись на бакалавра...
Прохожий написав:Hotab раньше днепровский боров слезливо писал про то как дедушку буквально выкинули из гроба а мальчика прессовало ТЦК но сам таможенник говорит что умерла бабушка, про гроб ничего не сказал
а вот это агонь!!! "Тоді працівник ТЦК почав всіх балоном запшикувати. Оце останнє, що я пам'ятаю, після цього я вже уривками пам'ятаю як я біжу, кричу, де брат, потім ми їдемо в машині. І я вже потім фактично знаходжуся вдома"
у меня один вопрос: зачем носить при себе керамбит(очень кривую поделку в данном случае) который является страшным смертельным оружием ближнего боя в умелых руках? кстати у меня есть правильная версия такого ножика, лезвие режет плоть аки скальпель бумагу, лежит дома в прикроватной тумбочке)
ИМХО 15ку как за предумышленное нужно дать 100%
оця ось амнезія - пам'ятаю уривками чомусь дуже часто виникає після вбивства. але судді далеко не завжди цьому вірять...