Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1736717368173691737017371 ... 17401>
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:27

pesikot написав:
  ЛАД написав:Shaman
Вам бы в Штаты переехать.
Такой преданный и активный член MAGA был бы!

Ещё недавно парторги и прочие полезные хомячки, в ассортименте, топили за Трампа ...

Сейчас, уже переобулись и ... занялись привычным делом, навешивать ярлыки своих убеждений на других ))

все по методичке: на соловьевТВ-Трамп наш слоняра-дух Анкориджа-рижий дьявол-сукин син бомбит детей
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:31

Shaman
"А у вас негров линчуют!" Надо брать пример с КВИР?
Спецслужбы везде похожи.
Но с родичами (?) Лариджани решение принимали не спецслужбы, а вполне себе гражданская организация Госдеп США и лично госсекретарь Марко Рубио. Не сомневаюсь, что он похвастался перед Трампом своими решительными действиями (если сначала не попросил разрешение).
Всё-таки вам прямой путь в MAGA.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:36

:mrgreen: :shock:

Трамп:

Мы отправили некоторое количество оружия; оно должно было попасть к народу Ирана. Знаете, что произошло? Те, через кого мы его отправляли, оставили его себе.

Я очень недоволен определенной группой людей, и они за это дорого заплатят.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:40

Schmit написав:
На 20+ хв. логічне пояснення, чому перемога Зе у 2019 році стала сигналом путіну до війни.

100% згідний з цим чуваком. Все правильно сказав.
Він навіть дає відповідь на фактично єдиний аргумент турбопатріотів(проти миру) - "Якщо путін знову нападьот".
Але, з Зеленським мені все зрозуміло.
Мене турбує інше питання:
Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди, кожен день обстріли, кожен день Україна сповзає в диктатуру(з якої може вже і не вийти), кожен день твориться безпрєдєл в ТЦК, в судах, на фронті і т.д.
Як так? Цим людям на це все пофіг.
Як може існувати нація з таким відношенням до інших людей? Ось існує така нація - руська. По-моєму - українці такі самі. Якоїсь принципової різниці я не бачу, особливо на фоні того, як американці спасали одного пілота.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:до речі, оце приклад - якщо рекомендують не їхати, ну не треба долю випробувати, не завжди так щастить... ще й купа людей залучена, щоб виправити ситуацію...

у цього хлопця не всі дома... в наш час і навіть 20 років тому подорожувати у небезпечні країни за ради чого? відосік у ютуб викласти

років 30 тому мене проінструктували, що фотографувати в Африці (тим більше людей)
дуже небезпечно (або вб'ють відразу, або залетиш у тюрму на років 30 за шпигунство
-як людина не чорношкіра, то до неї ненависть і агресія
-вже будучи капітаном, десь у 2005р поїхав з агентом до лікаря(під час швартовки вітром у око сери надуло, стався опік ока)-дорогою через місто хотів зробити пару фоток з авто через скло проїздом -хлопці побачили, що фотографую , почали волати і кидатись на авто
-агент перелякався, каже не роби фото, як мінімум розтрощать автівку і скалічать...

якщо порахувати, то безпечних країн у десять раз менше, ніж навпаки
можна легко загинути в арабському Марселі, чи отримати кулю в Кливленді, Балтіморі, Детройті
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:49

andrijk777
особливо на фоні того, як американці спасали одного пілота.

Не треба робити висновки по разовій акції.
Якби їх як в Україні в перший місяць гинуло щодня сотні на землі піхотинців, так ще кілька пілотів , то чи були б отакі ресурси для демонстративного порятунку . Але поки що вони собі так можуть дозволити.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:52

ЛАД написав:Shaman
"А у вас негров линчуют!" Надо брать пример с КВИР?
Спецслужбы везде похожи.
Но с родичами (?) Лариджани решение принимали не спецслужбы, а вполне себе гражданская организация Госдеп США и лично госсекретарь Марко Рубио. Не сомневаюсь, что он похвастался перед Трампом своими решительными действиями (если сначала не попросил разрешение).
Всё-таки вам прямой путь в MAGA.

знов за рибу гроші. ні, ЛАД схожі, але не схожі. за вашої логікою що сс, що гестапо, що нквс - це одне й теж. хоча це так й є. зараз це квіри та фсб, й багато ще диктаторських режимів.

а от ЦРУ, ФБР вони трохи по-іншому. так, з ворогами можливо жорстко. але вірогідність, що невинна людина потрапить в Гуантанамо просто не порівняна з тим же квіром - я ж навів конкретний приклад. й до речі, знаєте чого Гуантанамо на Кубі?

тому знак рівності приберіть - або будемо й далі пояснювати очевидні речі ;)

а рішення про депортацію приймали ті, чия це компетенція - це ж США. тому взагалі не розумію, які претензії. тому в США депортація, на РАші чи в Ірані - тюрма на десятки років чи довічне або страта. а ЛАД ніяк не може побачити різницю, все розповідає про схожість
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 17:57

andrijk777 написав:Мене турбує інше питання:
Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди, кожен день обстріли, кожен день Україна сповзає в диктатуру(з якої може вже і не вийти), кожен день твориться безпрєдєл в ТЦК, в судах, на фронті і т.д.
Як так? Цим людям на це все пофіг.
Як може існувати нація з таким відношенням до інших людей? Ось існує така нація - руська. По-моєму - українці такі самі. Якоїсь принципової різниці я не бачу, особливо на фоні того, як американці спасали одного пілота.

ну то є так ... у нас же - "громадянська війна" ... руськіє напалі на руськіх ...

Все, як каже російська пропаганда і ти кажеш так само

Такі як ти, не помічають, що це росія напала на Україну ?
Цього може не помічати або повний дурень, або за гроші ...

Є третій варіант, повний дурень за прайс малий ))
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 18:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy написав:у цього хлопця не всі дома... в наш час і навіть 20 років тому подорожувати у небезпечні країни за ради чого? відосік у ютуб викласти

мои хорошие знакомые лыжники и сноубордисты примерно лет 15 назад летали на покатухи в Иран
впечатлений было море, офигительная каталка(цель поездки))))
показывали шикарный снег офигительные трассы отсутствие людей, шикарный фрирайд, но конечно проживание и инфраструктура были аскетичными)
а про сам Иран рассказывали жесть, в Тегеране встретили посадили в микроавтобус и без остановок до г/л курорта, алкоголь ессно только что привезли причем можно пить только в номере, питание мягко говоря аскетичное, ессно никакой вечерней тусни и т.п. сидели в номерах бухали и делились впечатлениями о каталке)
Прохожий

Подякував: 939 раз.
Подякували: 1466 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2026 18:03

ще одна стаття, тут трохи про інше кажуть
«Welcome to Iran!» Колишній в’язень КВІР Артемій Сурін – про те, як режим аятол ламає людей
Коли я вийшов, то у мого таксиста, якого також сюди викликали, сталася істерика. Як потім з'ясувалося, він давав всі покази проти мене, які були їм необхідні, – про те, що я дійсно шпигун і так далі.
а як шпигунів роблять? в США теж так, ЛАД?
В Ірані протягом всього часу, що я там перебував, мене не залишало відчуття, що це – країна тотальної неправди, тотальної брехні. Вся система побудована там таким чином, що у іранців вже на рівні рефлексії виживання, культурного та соціального коду окремо є те, що потрібно удавати, щоб вижити, і є те, що вони думають, роблять за шторами і так далі. Це в усьому відчувається. Я ніде не бачив більш неправдивої країни.
але так, виживати можна...
Shaman

Подякував: 827 раз.
Подякували: 1764 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1736717368173691737017371 ... 17401>
Форум:
+ Додати
    тему