Мы могли бы вторгнуться в Иран. Но Иран - огромная страна, в два с половиной раза больше Техаса, где я живу. А это действительно большой штат. Чтобы захватить и оккупировать эту страну, потребовались бы практически все военные ресурсы Соединенных Штатов. 10 тысяч человек для такой территории - ничто. Плюс это была бы очень тяжелая война. .....Нужно очень осторожно относиться к мысли, что мы можем просто развернуть войска. В каких-то случаях - можем. Но Иран - слишком большая страна для этого.
Это к вопросу о том, что территория и численность населения имеют значение.И для обороны, и для экономики. Несмотря на высказываемые тут мнения, что это не важно. Там вообще интересное интервью, хотя не со всем согласен.
andrijk777 написав:Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди, кожен день обстріли, кожен день Україна сповзає в диктатуру(з якої може вже і не вийти), кожен день твориться безпрєдєл в ТЦК, в судах, на фронті і т.д. Як так? Цим людям на це все пофіг.
Просто альтернативи ще гірші. Точніше єдина хороша альтернатива війні - це відкриття кордонів і еміграція десятків мільйонів патріотів з України в ЄС, але вона дуже малоймовірна. А просто здатись і перетворитись в Білорусь 2.0 ще й без міжнародного фінансування? Краще вже воювати і скочуватись в диктатуру до перемоги, а потім воювати з диктатурою...
Мы отправили некоторое количество оружия; оно должно было попасть к народу Ирана. Знаете, что произошло? Те, через кого мы его отправляли, оставили его себе.
Я очень недоволен определенной группой людей, и они за это дорого заплатят.
Мы отправили некоторое количество оружия; оно должно было попасть к народу Ирана. Знаете, что произошло? Те, через кого мы его отправляли, оставили его себе.
Я очень недоволен определенной группой людей, и они за это дорого заплатят.
Как почти всегда, вы ссылок не даёте.
Когда твои кореша ссылок не давали, ты молчал ... никаких претензий )))
Shaman написав:ще одна стаття, тут трохи про інше кажуть
Коли я вийшов, то у мого таксиста, якого також сюди викликали, сталася істерика. Як потім з'ясувалося, він давав всі покази проти мене, які були їм необхідні, – про те, що я дійсно шпигун і так далі.
а як шпигунів роблять? в США теж так, ЛАД?
В Ірані протягом всього часу, що я там перебував, мене не залишало відчуття, що це – країна тотальної неправди, тотальної брехні. Вся система побудована там таким чином, що у іранців вже на рівні рефлексії виживання, культурного та соціального коду окремо є те, що потрібно удавати, щоб вижити, і є те, що вони думають, роблять за шторами і так далі. Це в усьому відчувається. Я ніде не бачив більш неправдивої країни.
але так, виживати можна...
ненуачё жить можно, Ладу нравицца... а что там с пенсиями в Иране?)))
andrijk777 написав:Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди
Зайди на цю гілочку але на її початку в 2014 рік.... Там прочитаєш що не потрібно відвойовувати ОРДЛО бо треба все віддати А з другого боку наприклад мої пояснення Що відвойовування забере сотні тисяч життів.....
Тому Тобі треба зрозуміти одну просту річ.. В житті НЕМАЄ абсолютного виграшу або Абсолютного програшу. Всі кінцеві рішення-є якимось життєвим компромісом між найгіршим і трошки кращим...
Так от В гарячі фазі війни ми втратило сотні тисяч- швидко , за якісь роки.... Але в України є досвід мирної(тліючої фази війни з педерацією) називається ГОЛОДОМОР.... там ми втратили мільйони... Тому Так, сьогодні у війні ми втрачаємо сотні тисяч... АЛЕ Так, без війни ми в кінцевому випадку втратимо мільйони..
Тому Ти за яке вирішення За втрату сотень тисяч і шанс для збереження мільйонів.. Чи відразу хочеш щоб ми втратили мільйони , просто втрачали довше?
ЛАД написав:Это к вопросу о том, что территория и численность населения имеют значение.И для обороны, и для экономики. Несмотря на высказываемые тут мнения, что это не важно.
Для бажаючих воювати МЯСОМ -чисельність і розмір - має значення.. Ти зібрався воювати?
andrijk777 написав:Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди
...
Так от В гарячі фазі війни ми втратило сотні тисяч- швидко , за якісь роки.... Але в України є досвід мирної(тліючої фази війни з педерацією) називається ГОЛОДОМОР.... там ми втратили мільйони... Тому Так, сьогодні у війні ми втрачаємо сотні тисяч... АЛЕ Так, без війни ми в кінцевому випадку втратимо мільйони..
Тому Ти за яке вирішення За втрату сотень тисяч і шанс для збереження мільйонів.. Чи відразу хочеш щоб ми втратили мільйони , просто втрачали довше?
Він все розуміє, як і ЛАД, як і всі інші ...
Їм насрать, що мільйони загинуть, в разі втрати України, їм головне - себе, гіпотетично, захистити ...
Але історія, вона сувора ... Сталін починав зі своїх ... потім вже інших вбивав ....
andrijk777 написав:Умовно половина форуму за продовження війни. Невже їм фіолетово на те що кожен день гинуть люди, кожен день обстріли, кожен день Україна сповзає в диктатуру(з якої може вже і не вийти), кожен день твориться безпрєдєл в ТЦК, в судах, на фронті і т.д. Як так? Цим людям на це все пофіг.
Просто альтернативи ще гірші. Точніше єдина хороша альтернатива війні - це відкриття кордонів і еміграція десятків мільйонів патріотів з України в ЄС, але вона дуже малоймовірна. А просто здатись і перетворитись в Білорусь 2.0 ще й без міжнародного фінансування? Краще вже воювати і скочуватись в диктатуру до перемоги, а потім воювати з диктатурою...
Два вопроса: - чем вас так пугает Білорусь 2.0? - вы пробовали воювати з диктатурою? (хотя я пока что вариантов диктатуры не вижу) И обратите внимание - практически все, кто за продолжение войны, сидят в глубоком тылу и в армию даже не собираются.