|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:00
pesikot написав: Schmit написав:І якщо це зрозуміти, то мінськи, стамбули, лондони та інші анкоріджі — не така вже й зрада з капітуляцією.
У тебя каминг-аут Ти топишь за - "а какая разница ? пусть тогда россияне воруют ... а Украина пусть капитулирует" ? Или нет ? )
Краще як УНР 100 років тому — не зрада і не капітуляція, зате потужно.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:13
Hotab написав:Letusrock Що там по сьогоднішнім "плівкам Міндича" про Вову і т.д.?
Незрозуміло чому це питання саме до мене. Я крім самого вислову «плівки міндіча» (яке читав на форумі кілька разів) не знаю нічого ні про міндіча, ні про його «плівки».
Можливо це питання - до вас тому що ще вчора ви виправдовували мародерів, навіть наводили аргументи чому красти мільярди під час війни - це норм.
-
killer_of_liars
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:16
Дезертир и вор всегда будет на стороне предателей и мародёров
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 387 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:17
Schmit написав: pesikot написав: Schmit написав:І якщо це зрозуміти, то мінськи, стамбули, лондони та інші анкоріджі — не така вже й зрада з капітуляцією.
У тебя каминг-аут Ти топишь за - "а какая разница ? пусть тогда россияне воруют ... а Украина пусть капитулирует" ? Или нет ? )
100 років, такі як ти теж казали, що не потрібно чинити спротив, треба перемовини ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 550 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:39
killer_of_liars написав: Hotab написав:Letusrock Що там по сьогоднішнім "плівкам Міндича" про Вову і т.д.?
Незрозуміло чому це питання саме до мене. Я крім самого вислову «плівки міндіча» (яке читав на форумі кілька разів) не знаю нічого ні про міндіча, ні про його «плівки».
Можливо це питання - до вас тому що ще вчора ви виправдовували мародерів, навіть наводили аргументи чому красти мільярди під час війни - це норм.
Ти ж вже недавно обісрався з держстатом, може досить ганьбитися? 🤡 Ти жодного доказу «крадіжок» не привів.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2604 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:42
Hotab написав:Ти жодного доказу «крадіжок» не привів.
Звісно не привів - бо в мене їх немає. Але про що тоді говорять всі ці журналісти та інші люди?
-
killer_of_liars
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:43
killer_of_liars написав: Hotab написав:Ти жодного доказу «крадіжок» не привів.
Звісно не привів - бо в мене їх немає. Але про що тоді говорять всі ці журналісти та інші люди?
А про що вони тобі говорять? І чому їм треба вірити?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2604 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:52
Hotab написав: killer_of_liars написав: Hotab написав:Ти жодного доказу «крадіжок» не привів.
А про що вони тобі говорять? І чому їм треба вірити?
не мені, всім. хто і в що вірить - це вже його власне рішення. але коли влучення 2, а мільярдів багато - це вже якась віра в діда мороза виходить.
-
killer_of_liars
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 кві, 2026 19:52
pesikot написав: Schmit написав: pesikot написав:У тебя каминг-аут Ти топишь за - "а какая разница ? пусть тогда россияне воруют ... а Украина пусть капитулирует" ? Или нет ? )
100 років, такі як ти теж казали, що не потрібно чинити спротив, треба перемовини ...
незнаю як там у вас казали, а у нас в той час було "вйо до Канади/USA", і правильно казали. Тільки шкода що мій прапрадід по глупості повернувся в золотий чехословацький період
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|