на яких умовах ти пропонуєш нам з владою домовлятись?
Умови виставлять вони? А потім якщо схочуть то поміняють на нові?
Нє приятелю, воно так не работає. Це не домовленість, це диктатура.
Отже і ми маєм право грати по таких самих правилах...
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТа ні. Американці добре розуміють нелінійність процесу. В США близько двох третин рядового та сержантського складу залишають армію протягом перших 6 років служби. Термін служби в зоні бойових дій 6-9 місяців. Якщо хочеш будувати ЕФЕКТИВНУ систему, то вона апріорі не може бути лінійною. Про правило парето чув наприклад? Що з правила паретто ти хочеш притягнути за вуха? Те що чим меншу вибірку з населення ти обираєш - тим кращу ефективність ти отримаєш. Друге питання Що бусифікація і цілеспрямований підбір -це різні речі. З цим погоджуюсь.. Але давай так Було 300 000 професіоналів які перед війною були КОНТРАКТНИКИ... тобто люди знали що підписують контракт Набрали 1 млн за пів року в 2022 році..... Потім що року добирали 200 000 При цьому щороку демобілізовувалось і йшло в СЗЧ тих самих 200 000 (бо зміни чисельності ЗСУ не відбувалось) Отже 4+ років, в ЗСУ йшов природний відбір, в якому слабкі гинули частіше ніж сильні, йшли в СЗЧ частіше ніж сильні.... Так що Парето показує що зараз бусифікований буде в рази гіршим від ВЕТЕРАНА ( згадай римля, Ветеран-це той хто пройшов найбільше баталій... і тому вступав в бій ОСТАННІМ) Але додатково За два роки Війна змінилась таким чином що знайшлась ніша для тих хто може освоїти БПЛА.... Тому ще раз АКСІОМА Чим довше ти в якійсь галузі тим ефективнішим ти в ній стаєш ( при чому це стосується будь-яких галузей, бізнес, сільське господарство , жулік на зоні) і так далі.... ПС я не просуваю думку що на плечах тих хто сьогодні, без зовнішньої підпитки ми зможемо пройти всю війну... Але ти повинен зрозуміти Якщо ми хочемо ПЕРЕМОГТИ, то зобовязані ЕФЕКТИВНО використовувати те що є , а не впроваджувати соціалізм.... Якщо я ефективний в тилу - то міняти мене на долярчика в ЗСУ а його в тил - то отримати а - в тилу дятла який навіть себе не прогодує не те що на тебе заробить б - в ЗСУ дятла який підніме два снаряда й скаже а тепер несіть мене в санчастину, або залишайте тут помирати... Тому ще раз ПЕРЕСТАНЬ боротись за СПРАВЕДЛИВІСТЬ почни боротись за ефективність... Якщо віриш що флайман/хантер можуть тебе замінити через 3 місяці, а ти заміниш їх то вперед.... Але я ТЕБЕ в ЗСУ ТОЧНО не заміню, і не факт що ТИ зможеш замінити в тилу МЕНЕ. Питання То набуя нам такий обмін який одночасно погіршить і тил і нуль? Ми що хочемо ПРЕМОГТИ чи ПРОГРАТИ але справедливо, і потім тебе загребуть в рашаармію і ти підеш воювати з поляками?
При этом ещё и перевирает собственную цитату. демобілізація не "настала ... після 1948р". В 1948 она была полностью закончена, а началась всё же в 1945. Проводилась поэтапно. При этом видим, что самым старшим было 52 года (а не 60).
Т.о. до августа 1947 из армии было демобилизовано 6 120 000, а в 1948 оставшийся 1 080 000 человек. И это называется "демобілізація настала після 1948р" Просто поразительно, как людям не надоедает врать даже во имя, по их мнению, "благой цели". не бачу принципової різниці, загребуть воювати з москалями чи з поляками. Для мене поляки також ні який не братній народ. Щодо твого дарвінізму про виживання сильніших то це хрєнь. виживають пристосовуваніші а сильні гинуть. Це правило діє як загалом для країни. Твої сини виживуть, а сильні в ссо загинуть. Так і в армії. Сильні в ссо загинуть, а обмежено придатні в тцк виживуть. В тцк з меншою ймовірністю виживуть ніж в волонтьорах. Но з більшою ніж в дшб. Це колись компесувалось тільки тим, що сильніше розмножались сильні. Соціальною кастрацією непридатних.
"масштабна мобілізація резервістів" - 6000 человек. И вряд ли американские военные участвовали в боевых действиях по 3-4 года. Или даже по году. И там не было постоянных боевых действий. Не хочу искать данные, но наверняка там была ротация.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||