fler написав:З усіх можливих факторів впливу на ставлення народу рф до війни (санкції, кількість загиблих, родичі/друзі/бізнес в Україні, моральні цінності) мені здавався найбільш впливовим фактор загиблих. Але з часом, коли кількість їхніх загиблих вже так пристойно зросла, що приховати не вийде, а ставлення народу рф до війни не змінилося, приходить розуміння, що не лише пу і ко насра_ на людські втрати, але й народу рф - на своїх родичів/друзів/колег. Нещодавно з'явився ще один фактор впливу - візи до ЄС та США для громадян рф. І шо ми бачимо? Ще не сіло, не впало, але ж який піднявся вий на болотах! Ну хто б міг подумати, адже за даними рф "За межами Росії ніколи не були 69% росіян". І ось різке зростання попиту на візи, а з ним і зростання прихильників миру - серед тих, хто живе в рф, але в рази більше серед тих, хто знаходиться за її межами. У мене питання: а шо сталося? Чому повернення до рідної "великої, могутньої, непереможної і т.д. і т.п." країни настільки небажане, наскільки виїзд з неї до ненависного Заходу - це нестримна потреба? От мені цікаво, якби дійсно ЄС та США заборонили в'їзд громадянам рф безстроково (нехай навіть з обмеженням для випадків поховання родичів), то як би це вплинуло на ставлення народу рф до війни та на хід війни? Шось мені підказує, шо в цьому випадку отой народ рф, для якого за її межами "все по-домашньому"(с), влаштував би знатний флешмоб щодо паління біля воєнкоматів, військової техніки, будинків уряду тощо по всій рф. Оскільки ці люди ніколи не звикнуть жити так, як решта 69%. Візи до ненависного Заходу - незламна зброя!
Мне кажется визы беспокоят не так много людей раши. В Европу ездят учится дети богатых, но и немного деловых людей по своим делам. А вот отдых в Турции, Арабских Эмиратах и в Египте мне кажется бахнуло бы им по голове конкретно, т.к. здесь народ с средним достатком отдыхает. Турция в этом году не страдает от туризма, т.к. отели забиты русскими, а сезон в Египте начнётся с конца сентября.
Страны НАТО могут вступить в войну, если россия ударит по Запорожской АЭС
Детали: любое умышленное повреждение, которое повлечет утечку радиации на ЗАЭС , станет нарушением 5-й статьи устава НАТО, заявил глава спецкомитета по обороне в Палате общин Великобритании Тобиас Эллвуд.
Согласно статье 5, в случае вооруженного нападения на любое из государств Альянса, все остальные члены НАТО сочтут этот акт нападением на них всех.
fler написав:От мені цікаво, якби дійсно ЄС та США заборонили в'їзд громадянам рф безстроково (нехай навіть з обмеженням для випадків поховання родичів), то як би це вплинуло на ставлення народу рф до війни та на хід війни? Шось мені підказує, шо в цьому випадку отой народ рф, для якого за її межами "все по-домашньому"(с), влаштував би знатний флешмоб щодо паління біля воєнкоматів, військової техніки, будинків уряду тощо по всій рф. Оскільки ці люди ніколи не звикнуть жити так, як решта 69%. Візи до ненависного Заходу - незламна зброя!
Мне кажется визы беспокоят не так много людей раши. В Европу ездят учится дети богатых, но и немного деловых людей по своим делам. А вот отдых в Турции, Арабских Эмиратах и в Египте мне кажется бахнуло бы им по голове конкретно, т.к. здесь народ с средним достатком отдыхает. Турция в этом году не страдает от туризма, т.к. отели забиты русскими, а сезон в Египте начнётся с конца сентября.
Так, Тайланд туди ж. Але, як не дивно, коли їм забороняли літати до Туреччини та Єгипту - ніхто не обурювався, мовчки їхали до інших країн чи до Криму. А ЄС - "это другое", там вони бачать щасливе життя своє і своїх нащадків, за це вони міцно вчепилися і готові до боротьби з режимом. Деякі наближені до пуйла вже потайки звертаються до Заходу по допомогу щодо закінчення війни.
Письмо Аксёнова к главам районов с указаниями в связи с "украинской угрозой": ▪️запрет публичных обсуждений; ▪️заканчивается прием новых туристов; ▪️уже приехавшим туристам рекомендуется уехать; ▪️предварительная регистрация для прохождения Крымского моста; ▪️проверка всех убежищ; ▪️и, конечно, запрет на курение вблизи военных объектов.
Пригадую ті попередження, які робили мешканцям Криму щодо приходу "рузького миру". Їм казали приблизно таке: Крим перетворять на військову базу, а ви втратите всі доходи від туризму. Мало хто це розумів, на жаль.
fler написав:От мені цікаво, якби дійсно ЄС та США заборонили в'їзд громадянам рф безстроково (нехай навіть з обмеженням для випадків поховання родичів), то як би це вплинуло на ставлення народу рф до війни та на хід війни? Шось мені підказує, шо в цьому випадку отой народ рф, для якого за її межами "все по-домашньому"(с), влаштував би знатний флешмоб щодо паління біля воєнкоматів, військової техніки, будинків уряду тощо по всій рф. Оскільки ці люди ніколи не звикнуть жити так, як решта 69%. Візи до ненависного Заходу - незламна зброя!
Не вірю. Прочитайте "День опричника" Сорокіна. З цих 31% більшість - прості відвідувачі турецьких-арабських курортів.
Востаннє редагувалось Starikan в Суб 20 сер, 2022 18:54, всього редагувалось 1 раз.
«Деньги за проведение Гран-при были безумными. Но некоторые вещи не подлежат обсуждению. ... Я всегда говорю: «Никогда не говори «никогда». Но в данном случае могу пообещать: «Мы не будем вести с ними никаких переговоров. Гонок там больше не будет», — сказал Доменикали.
А как всё красиво было, этап Формулы-1, приезжали знаменитости, движ, тусовка, престиж, привозили деньги, признание всего мира, крутой праздник - это всё Формула-1 Один плешивый карлик потратил много денег, чтобы всё это получить
И этот же плешивый карлик перечеркнул будущее РФ на десятилетия, если не на сотню лет, вперёд