Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21492150215121522153 ... 14798>
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 17:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Но вы точно уверены, что выездные визы -- это "шаг вперед" в ту сторону, про которую sashaqbl писал?

Так впевнені. Не знаю, де ви були останні півроку, але в країні взагалі то війна..
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 17:41

slonomag написав:Я донатил до 25 мая, за 3 месяца около 100к грн. Как и весь офис (ИТ), кто больше, кто меньше. Потом конечно уже обидно стало что ты помогаешь, а к тебе как к рабу относятся. И никто же не против, поставьте ценник 5к уе (например) или 500-1000уе/месяц и отпустите нас бесполезных. Только вот чето власть все никак не додумается до этого. Последний закон не в счет, там только 10% себя можно отправить за границу, а хотелось бы целиком как-то...

Тобто коли ви отримували безкоштовну освіту, користувались безкоштовною медициною, обороною з 14го року, ви не почувались рабом. А як треба це все повертати - то вже рабом почуваєтесь...
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 17:44

Hotab написав:edvardd , мутновата ця група.
Принаймні про Антонівсткмй міст не зовсім правда. Сьогодні вранці (після нічних ударів по казармам орків у Херсоні) швидкі орків успішно по мосту проїхали з Олешек до Херсона. Про важку техніку - не знаю. Але і вона (30 тон) пару днів тому їздила. Міст треба бити далі. З кожним разом його міць слабне. Хоч латай, хоч ні. Арматура в плитах порвана, просто пломбування це не зовсім відновлення, рано чи пізно воно рухне під танком.

Один залп ракетами Himars коштує 1 млн доларків, або 40 млн грн, це десь 5 броньовиків. Щоб зруйнувати міст наскільки я розумію треба залпів 50, або 50 млн доларів, або 250 броньовиків.
250 броньовиків це весь полк Азова, що здався у полон можна помістити для штурму будь-якого напрямку. 2500 мотивованих бійців у 250 броньовиках (щоб мув захист від крупнокаліберних кулеметів і влучань з РПГ, підриву на мінах), здатні оточити орків на херсонському напрямку, а артилерійські та моторизовані танкові частини зачистити.

А міст - то просто міст.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 17:59

Zebra написав:.. Щоб зруйнувати міст наскільки я розумію ..

неверно вы все понимаете. Чтобы гарантированно завалить мост надо стрелять по опорам, вам об этом ранее beee писал.
То что сейчас происходит - какой-то хитрый онанизм, который можно оправдать только тем, что нам не надо своими деньгами платить за ракеты.
Мы продырявим - они залатают, мы еще надырявим, они еще слой асфальта наложат, ну и со стороны, куда ракеты не пролетают, понтон соорудили. Часть ракет (около 50%) снимает ПВО, которое они там заметно усилили, судя по видео местных. Так что умножайте на два.
Это не означает что Хаймарсы неэффективны, это означает что можно и нужно искать подходящие цели.
У меня уже какое-то полное непонимание логики американцев. У них на хранении тысячи танков М60, тупо ржавеют. А они занимаются пиаром своих блатных дорогущих систем.
А без танков наступать пока не научилась ни одна армия
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:00

sashaqbl написав:
  slonomag написав:Я донатил до 25 мая, за 3 месяца около 100к грн. Как и весь офис (ИТ), кто больше, кто меньше. Потом конечно уже обидно стало что ты помогаешь, а к тебе как к рабу относятся. И никто же не против, поставьте ценник 5к уе (например) или 500-1000уе/месяц и отпустите нас бесполезных. Только вот чето власть все никак не додумается до этого. Последний закон не в счет, там только 10% себя можно отправить за границу, а хотелось бы целиком как-то...

Тобто коли ви отримували безкоштовну освіту, користувались безкоштовною медициною, обороною з 14го року, ви не почувались рабом. А як треба це все повертати - то вже рабом почуваєтесь...

Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально. Я же не отказываюсь от помощи гос-ву, я не против платить и единоразово, и ежемесячно до окончания войны, просто я не понимаю чем деньги, присланные от меня свифтом из Польши плохие? Они не настоящие? Почему я должен скидываться на помощь гос-ву сидя тут (и страдать без семьи), а не там (будучи с семьей)? Какая практическая польза от нахождения моего тела тут?
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:06

Zebra написав:
  Hotab написав:edvardd , мутновата ця група.
Принаймні про Антонівсткмй міст не зовсім правда. Сьогодні вранці (після нічних ударів по казармам орків у Херсоні) швидкі орків успішно по мосту проїхали з Олешек до Херсона. Про важку техніку - не знаю. Але і вона (30 тон) пару днів тому їздила. Міст треба бити далі. З кожним разом його міць слабне. Хоч латай, хоч ні. Арматура в плитах порвана, просто пломбування це не зовсім відновлення, рано чи пізно воно рухне під танком.

Один залп ракетами Himars коштує 1 млн доларків, або 40 млн грн, це десь 5 броньовиків. Щоб зруйнувати міст наскільки я розумію треба залпів 50, або 50 млн доларів, або 250 броньовиків.
250 броньовиків це весь полк Азова, що здався у полон можна помістити для штурму будь-якого напрямку. 2500 мотивованих бійців у 250 броньовиках (щоб мув захист від крупнокаліберних кулеметів і влучань з РПГ, підриву на мінах), здатні оточити орків на херсонському напрямку, а артилерійські та моторизовані танкові частини зачистити.

А міст - то просто міст.

В феврале у кацапов под Киевом было гораздо больше чем 250 броневиков и 2500 мотивированных бойцов. Где они сейчас? Для авиации, арты и противотанковых средств - 250 броневиков - еда на пару дней. Все правильно ВСУ делают ИМХО.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:13

slonomag написав:Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально.

Ну та 5% податків...
Так сталсоя, що зараз коштів у бюджет від західних донорів надходить більше, ніж від ваших податків, і, можливо, найближчим часом ваші скіли з риття окопів будуть потрібніші.
А ще так сталося, що ви чудово вмієте заробляти гроші і тут, а там - хто його зна, чи буде хоч якась користь від вас державі...
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:24

slonomag написав: Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально. Я же не отказываюсь от помощи гос-ву, я не против платить и единоразово, и ежемесячно до окончания войны, просто я не понимаю чем деньги, присланные от меня свифтом из Польши плохие? Они не настоящие? Почему я должен скидываться на помощь гос-ву сидя тут (и страдать без семьи), а не там (будучи с семьей)? Какая практическая польза от нахождения моего тела тут?

Я особисто вас розумію. Хоча б тому, що мій молодший син-айтішник 40+ працює онлайн на американську фірму, заробляє чималі гроші і був би радий половину віддавати країнї (окрім 20% податків, якими люди вашого типу так полюбляють вихвалятися) замість служби в армії, до якої він абсолютно не готовий.
І я також згоден, що це виглядає раціонально.

Але! ви николи не задумувалися над тим, який вибух в армії та взагалі в суспільстві може спричинити така раціональність?
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:31

sequence написав: У меня уже какое-то полное непонимание логики американцев. У них на хранении тысячи танков М60, тупо ржавеют. А они занимаются пиаром своих блатных дорогущих систем.
А без танков наступать пока не научилась ни одна армия

Це наступальна зброя. Пуйло заборонив. Захід всравсь.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 сер, 2022 18:42

Starikan написав:
  slonomag написав: Ну я как бы налоги плачу за это все. И дальше готов платить. Просто я умею зарабатывать раз в 100 лучше чем окопы рыть. Так уж сложилось. И я всего навсего прошу учесть мои скиллы и использовать из рационально. Я же не отказываюсь от помощи гос-ву, я не против платить и единоразово, и ежемесячно до окончания войны, просто я не понимаю чем деньги, присланные от меня свифтом из Польши плохие? Они не настоящие? Почему я должен скидываться на помощь гос-ву сидя тут (и страдать без семьи), а не там (будучи с семьей)? Какая практическая польза от нахождения моего тела тут?

Я особисто вас розумію. Хоча б тому, що мій молодший син-айтішник 40+ працює онлайн на американську фірму, заробляє чималі гроші і був би радий половину віддавати країнї (окрім 20% податків, якими люди вашого типу так полюбляють вихвалятися) замість служби в армії, до якої він абсолютно не готовий.
І я також згоден, що це виглядає раціонально.

Але! ви николи не задумувалися над тим, який вибух в армії та взагалі в суспільстві може спричинити така раціональність?

Складне питання. В нашій країні, нажаль, миттево призвело до чергової хвилі корупції. Мені всеж таки здається, що тих хто хоче виїхати - потрібно відпустити. Але це повинно фіксуватись і така людина вже ніколи не повинна претендувати ані на будь-які державні посади, ані на обрання в місцеві та центральні органи самоврядування, включаючи ВРУ (себе також маю на увазі).
А зараз окрім відвертої корупції та лівих волонтерських посвідчень, вже є категорії людей "за сортами": наприклад депутати ВРУ та працівники держкомпаній та банків, які вільно перетинають кордон.
Але ж при цьому і в ВСУ не повинно бути тих, хто жодної доби не перебуваючи на передовій красується в формі в центрі Києва, а після війни буде ходити Крещатиком як герой і користуватися всіми можливими пільгами.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 21492150215121522153 ... 14798>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 1 гість