Schmit написав:Відключення світла в Україні сьогодні: графіки та перелік міст Графіки відключень лише погіршуються, навіть на заході України (хоча після "результативних" для москалів прильотів туди часу вже трохи минуло). В статті описана ситуація в обласних центрах, а у селах все набагато гірше. Нічні відключення (якщо нам не вистачає тільки трансформації) не мають логічного пояснення. Лише одне, нам таки не вистачає ще й генерації від ТЕС, на які, схоже, не завезли достатньо вугілля, сподіваючись все забезпечити від АЕС. Все таки автор недавно викладеного мною відео (оперативно видаленого модератором) був частково правий (хоч і помилився з розрахунком навантаження на високовольтні трансформатори).
в прифронтовіх сёлах, не отключают, я когда на даче ночевал, электрика почти всегда была, кроме общего отключения и обрывов при обстрелах...
а в климцы нехило так прилетело, воронка метров 10 глубиной....
Schmit написав:Добре, якщо неможливо передати з АЕС, то передайте недостаючі мегавати у нічний час з ТЕС. У чому проблема?
З якої ТЕС? Більшість ТЕС розташовані теж в південно-східній частині України, на заході генерації значно менше. Магістралі - це ті ж самі 750 кВ лінії, на виході з них - ті самі трансформаторні підстанції 750-330, які й були цілями російських ударів. Не кажучи вже про те, що саме ТЕС і ГЕС, на відміну від АЕС, теж були цілями ударів росіян.
ЛАД написав:В школах и вообще в общественных зданиях чаще всего располагаются штабы или войска. Не в квартирах же им размещаться.
Если это не линия соприкосновения, то с июня месяца категорически запрещено располагаться в школах, детских садах, домах культуры. Если село под ноль разрушено, тогда действительно по хер где.
Отправлено с моего M2003J15SC через Tapatalk
Спасибо за информацию. Правильное решение. Но я писал больше именно о местах близких к линии соприкосновения. В разбитом вдребезги Изюме уже нет смысла перебирать местами размещения. Думаю, в Бахмуте ещё хуже. В Харькове во Дворце спорта несколько месяцев жили военные и в зале стояли машины. И это было хорошо известно всем рядом живущим. Кстати, прилётов не было ни разу. На мой взгляд, это опровергает утверждения о значительной "пятой колонне" и массовом целеуказании врагу "местными" на востоке.