Своего. Пока работа ПВО - запрет.
|
|
![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРучная, походу, начиталась новостей про Патриоты и решила напоследок? 😱
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПричина осуществления военной агрессии путинской росии проти
Выше ccылочка на ветку форума с предварительным голосованием о причинах этой войны. Ведь зная первопричины можно лучше разбираться в том какой будет мир после войны, какие новые полюса появятся в мире, как не повторить прошлых ошибок. Пожалуйста, если увидите отсутствие варианта вашего ответа в голосовалке обязательно дайте знать. п.с. Рад видеть здесь многих знакомых по нашим довоенным спорам по самым разным вопросам в валютной сфере, а также экономике. ) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМамаші на раші різні. Якось наклацав на світ.тв "справжній час", а там сюжет з містечка з під монгольського кордону, назву забув. Мамаша директор школи з пафосом розповідає про загиблого на "СВО" (і ніяк інакше) рідного сина і який він був класний. Чому і для чого це було потрібно ну зовсім не звучить. Може там десь у великих містах інакше на це дивляться, але м'яса з перифирії цілком вистачає. Я от знайомий, для прикладу, з матерями двох посмертно нагороджених званням Героя України. То одна перенесла важкий інсульт, друга також просто на очах страшно змінилась. Дуже різні установки у нас і в них. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуШмідт, я розумію, що вам хочеться простих пояснень, а не думати і розбиратися. І ще хочеться зради. Але не треба всю цю маячню нести в народ. Чувак на відео або клінічний ідіот, який не бачить різниці ТЕЦ і ТЕС, або зрадой*б, який вважає клінічними ідіотами своїх глядачів. Продививвся 10 хвилин тої маячні. Виникло купа питань, які мали б виникнути в будь-якої людини, яка хоч трохи думає: - яке відношення трансформатори на кордоні з рашкою мають до енергопостачання ЗУ - якими лініями він збирається передавати електроенергію зі сходу на захід - до чого тут "бурштинський енергоострів", який вже давно ліквідовано, оскільки енергосистема України приєднана до загальноєвропейської - яке відношення дані по вироюництву і енергоспоживанню за 2016 рік мають до теперішнього стану, з урахуванням непрацюючої промисловості та еміграції - чи в курсі він, яка ситуація з Бурштинською ТЕС після кількох прильотів Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 14 гру, 2022 12:46, всього редагувалось 2 разів.
![]() ОтакеМіністр закордонних справ України Дмитро Кулеба припустив, що російські війська можуть спробувати здійснити «великий наступ» на Україну на початку 2023 року.
Про це він заявив 13 грудня на брифінгу з іноземними журналістами. «Я думаю, що російська здатність здійснювати великий наступ, який, можливо, буде відновлений десь наприкінці січня-лютого — це те, що вони планують», — сказав Кулеба. За словами міністра, у росії ще зберігають надію, що їм вдасться просунутися глибше в Україну. Про це свідчить мобілізація, призов, перекидання техніки тощо. Однак Кулеба наголошує: «Я не кажу, що це (наступ — ред.) точно відбудеться... Я рішуче вірю, що їм цього не вдасться».
![]()
А Враг то где? И чей с этого Гешефт? И коим образом Украина не стала Государством первого ряда? Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 14 гру, 2022 11:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Президент України Володимир Зеленський прокоментував ранкову атаку російських окупантів на Київ. "Цей ранок терористи почали з 13 "Шахедів". Попередньо, всі 13 збито українською ППО. Молодці, пишаюся. Шановні громадяни, дякуємо ППО і не забуваємо про сирени", - зазначив президент у своєму відеозверненні.
|
|