холява написав:Всем Добрый Вечер . Хорошего настроения и Удачи .
....выдернули на " станок ". (значит нужен ) (неудачная шутка ) Записывайте ! В магазине " Вина мира " купил шампанское " КРЫМ" полусухое , разлитое в 2014 году в БАХМУТЕ . ВКУС ПОБЕДЫ . Я еще такое вкусное , тонкое и изысканное шампанское не пил никогда ! Пройдитесь в магазин купите -это невероятно ! 235 гривен .
Это не шутка . УЕХАЛ е...и его душу......день забрали ...
Я на новый год пил Бахмутское(Артёмовское)шампанское, понятно почему туда свинособаки ломят...
До речі теж брав ArtWine, Бахмут, розлив січень 2022. 18 місяців в погрібах 72м під землею
...а я просто... в бліндажі... 2м під землею... під Бахмутом...
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 03 січ, 2023 14:39, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:думаю, ліпше таки не опиратися системі, а використовувати її: вчись нового, здобувай знання, роби кар"єру, заводь зв"язки, бери відповідальність на себе... все як на гражданці, тільки ти і на гражданці цим не переймався
:глаза на лоб: я не люблю тебя критиковать, тут столько людей этим занимается, повторять их даже как то унизительно
но...
ты бы сам это делал для начала? а не ныл что тебя не выпускают заграницу. Можешь даже в блоге в спойлер закопипастить золотые слова.
flyman написав:Успіх просив поради, от йому і радьте
я не на том уровне, чтобы давать Генштабу советы, как меня защищать. В итоге все стенания долярчика сведутся к этому вопросу. Сегодня долярчик, а завтра все захотят домой к женам и мирной жизни. Надеюсь на его собственную мудрость.
Но намекну, пока не ясно когда и чем закончится война, смысла набирать кавалирки нет, мертвый груз. Который даже сдать в аренду проблематично из за высокой конкуренции.
И вернувшись на свой базар вряд ли заработаешь даже половину от средних доходов 2021. Место долярчика уже кем то занято (свято место....). Из всех зол приходится выбрать наименьшее.
Успіх написав:2. За 1 рік можна проінвестувати ОДНУ кавалірку та і то, якщо зроблять знижку)) (це якщо говорити про кавалірки в тому ж ЖК, де і мою тягнуть зі здачею/введенням в експлуатацію)
чем дольше война, тем дешевле будет жилье, закладывайте это в свою арифметику.
я не на том уровне, чтобы давать Генштабу советы, как меня защищать. В итоге все стенания долярчика сведутся к этому вопросу. Сегодня долярчик, а завтра все захотят домой к женам и мирной жизни. Надеюсь на его собственную мудрость.
На мій погляд, Успіх про інше. Про ціну, яку кожен платить... Для захисту.
Генштаб має пріоритет -- як краще захистити. Питання розподілу ціни для нього вторинне.
Успіх вказує, що шар суспільства -- вояки, сплачують найбільше. Й намагається розглянути це з точки зору не Генштабу, а справедливості. Підкреслюючи, що грошовим забезпеченням перекіс не компенсувати.
На мій погляд, Успіх про інше. Про ціну, яку кожен платить... Для захисту. Генштаб має пріоритет -- як краще захистити. Питання розподілу ціни для нього вторинне.
Успіх вказує, що шар суспільства -- вояки, сплачують найбільше. Й намагається розглянути це з точки зору не Генштабу, а справедливості. Підкреслюючи, що грошовим забезпеченням перекіс не компенсувати.
Ооооо, нарешті серед купи різних коментів/думок - пішли мудрі слова!👍
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 03 січ, 2023 14:37, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:сплачує найбільше цивільне населення, за успіха думають в Генштабі і працюють на цивілці
Тому й кажу -- в кожного своя правда)) Ті, хто під безпсередніми по них обстрілами та в сирому окопі з отією холодною банкою коло свічки, тягають оті болванки снарядів та інше 24\7, м'яко кажучи, не погоджуються.