прошу уважно читати, в оригіналі "першої хвилі",
про 2-3 тижні до перемоги знову випад не по адресу.
а ще к.т.н.
|
|
![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНа мою думку, Рустамзаде балабол. Він "незалежний екперт", якого запрошують на ефіри, щоб він сказав те, що хочуть почути слухачі тих ефірів. І ще, його уявлення про сучасну війну опираються на досвід азербайджано-вірменської війни, в якій співвідношення сил було приблизно таке ж, як і в російсько-українській, тільки на користь Адзербайджану. Не знаю, звідки в Рустамзаде інформація про резерв у 20 тис., але виглядає вона бредово. 20 тис. тільки в Білорусі, а ще ж є щось в Криму, на Харківському та Сумському напрямку. Проте не варто порівнювати мільйони мобілізаційного потенціалу з вже зібраним і озброєним резервом. В України теж мільйони мобрезерву, в який входять більшість з тут присутніх. ЇХ ще треба мобілізувати і озброїти(про навчити я вже мовчу). Upd.: думаю, куди більше проблем в росіян з технікою, особливо легкою пронетехнікою, хоча й тут запаси ще значні. Востаннє редагувалось sashaqbl в Суб 18 лют, 2023 13:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() А хто і де порівнював??? Потенційний мобрезерв у мільйони - окремо. Резерв вже наявний (у десятки, сотні тисяч) - окремо. Той же Резніков наче про до 500 тис. нещодавно говорив. Деякі про 200+ тис. Рустамзаде ошалешив - 20-тьма.
![]() АрестовичВійськовий оглядач Олексій Арестович зазначив, що контрнаступ ЗСУ почнеться раніше, ніж цього очікують.
Про це він сказав у розмові з російським опозиціонером Марком Фейгіним. "Усі дуже часто говорять про контрнаступ навесні. Очевидно, що він станеться, але набагато раніше. Я нічого не знаю про терміни наступу, але дуже багато зараз про це говорять. А де та коли станеться контрнаступ - вирішить Генштаб", - сказав Олексій Арестович. Також оглядач зазначив, що зараз на Заході уже ні в кого немає сумнівів, що Україна після війни з Росією стане членом НАТО. "Особисто вітаю, Володимира Володимировича та його оточення з цим. Вони починали війну, щоб Україна ніколи не вступила до Альянсу, але отримали все навпаки", - сказав оглядач. Роздвоєння особистості))
![]() Дайджест ч.2Всі - не зможуть(фізично), а багато хто - страшенно боїться і хотів би відкупитись, ніж ризикувати своїм життям!(то тут може влада придумати "відкупні" - щоб ті гроші йшли на ЗСУ) Гарні слова... Для себе ці слова я розумію так - "висмикнули людину з цивільного життя>>>розлучили на НЕВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН(!!!) з сім'єю/дружиною/дітьми>>>хворий/не хворий(з болячками/без болячок) - пох! - так як ніякі медкомісії "на початках вторгнення" - НЕ перевіряли стан здоров'я!>>>і тепер ще й якесь "урізання" премій хочуть зробити, щоб сім'я/родичі солдата "відчули", наче їх годувальник - "просто на звичайній роботі... типу далекобійник)) - просто по 6-12міс. перебуває в рейсі..." ![]() Мдааааа... - це справді "укріплює" мотивацію... Тут писали, що таке не можливо/або надзвичайно геморно організувати таке(тобто, держава цим заморочуватись не буде!) Отут я не зовсім розумію, чому воюючи в себе за 100$ - не можуть в нас воювати за 500, або 1000$? Якщо там(в бідних країнах) є "любителі військової справи" - то невже їм не цікаво буде піти на УЛЮБЛЕНУ роботу ще й в 5-10разів більш оплачувану, ніж у них вдома? Підписали контракт і пішли, наприклад, на рік до нас воювати(типу поїхали на заробітки) Бійці хочуть донести певні проблеми, які є на фронті, щоб в тилу МОЖЕ Б ХТОСЬ зміг щось з цими проблемами зробити/вирішити їх?(бо бійці "скуті/заковані в кайдани" на фронті - НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ оббивати пороги юристів і різні контори/організації в тилу!) Але, тут проглядається щось подібне, як у ворога ![]() І от внас - щось схоже... - але внас, не можна - бо зараз триває війна/бо не на часі ©
![]() Вести из мордораПодготовили ряд законодательных актов и норм в рамках объявления фюрером нового этапа СВО. По факту готовятся ввести военное положение.
Тема конфискации недвижимости и счетов успевших выехать за пределы рф особо интересна.
|
|