"Суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна"
|
|
![]() интересная новость)
"Суд в Гаазі видав ордер на арешт Путіна" ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуРіч не про те. Всіх зациклило танки, танки. Наступ треба підготовити, а для цього треба другі засоби враження. Про які ніхто не говорить. Коли погнали орків на Харківському напрямку там дійсно доганяли не тільки на тундрах, а й на нівах. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуроссия не будет исполнять решение МУС, поскольку "не является участником Римского статута Международного уголовного суда и обязательств по нему не несёт" - Захарова ![]()
Дід тепер не виїзний ![]() ![]()
Тут цікавіше: ![]()
по Китаю з 17хв ![]() По-перше на цій гілці не сидять таксисти і парикмахери. Я так думаю. І по-друге те що в нас комік став "величайшим управленцем, военачальником, экономистом" вас чомусь не дивує.
![]() думка пенсіонераМаломуж:
1. По наступу. Ми ж маємо можливість за 2-3 місяці не лише підготувати всі сили та засоби, а й підготувати відповідні операції та їх розпочати», - відповів генерал. На думку генерала, у травні-червні Україна може мати активну фазу наступальних операцій, звільняти східний чи південний напрямок, можливо, навіть діяти одразу на двох напрямках. «Для цього все має зійтися в одне: готова боєздатна потужна армія, насамперед, резервна, яка готова виконувати стратегічні завдання та потужні постачання озброєнь», - каже генерал. 2. По Бахмуту. - Як я бачу по риториці нашого командування, готуються і масштабніші операції та удари по військах ворога, які намагаються замкнути кільце з флангів, а також з тилу. - Якщо така операція також планується, дуже важливо тримати сам Бахмут, тому що сили, які там сконцентровані, будуть зайняті штурмом Бахмута, а в цей час наші спецпідрозділи, сили швидкого реагування можуть провести ефективну операцію з деблокування Бахмута. Можливо, у цьому й полягає план. Я думаю, такий варіант теж розглядається на Ставці.
![]() Яка сумна новина )))У соцмережах бурхливо обговорюють наслідки арешту пуйла для суспільства рф:
1) У Гаазі демонструють, що спецоперація вже програна, путін недоговороздатний, а значить його можна прибирати. Для порівняння - Каддафі після аналогічного міжнародного ордера на арешт прожив лише 4 місяці. Коментар з мережі - "Сподіваємося, що Каддафі був довгожителем". ![]() 2) Людям з оточення путіна натякають, що єдиний шанс не доєднатися до трибуналу - видати у Гаагу самого путіна. Достатньо пообіцяти послаблення санкцій, як одразу знайдуться зацікавлені, напр., олігархи, що скучили за своїми вілами та яхтами. Тим часом, у новинах пишуть, що путін терміново скликав якесь засідання, на відео з якого видно, що він сильно нервує та часто кашляє... ![]()
|
|