Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 39183919392039213922 ... 14686>
Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 11:43

[quote="5562036:andrijk777"]
Брехня. У нас війна з 2014. Бізнес розвивався і гроші вкладав.
/quote]

Щось вкладав а зараз добре подумає-чи варто в такій ситуації? Я он теж зі своїм дрібним рівнем навкладався в обладнання та сировину 2020-2021 і що маю на данний момент-приміщення та обладнання частково зруйновані, щось розкрадено, велика частина клієнтів за кордоном, що буде зі світлом та газом не зрозуміло, збитків приблизно під 100 кує, проїдаємо те, що лишилося після "вкладень". У сусіда(один з засновників підприємства) згорів завод, десь 15 млн $ збитків і зруйнований будинок у меншого брата, котрій тепер живе в квартирі старшого. На відновлення виробництва грошей нема як і особливого бажання, займається зараз банальним купи-продай.
Що нам можете порадити в такій ситуації-залізти ще й борги та спробувати почати все спочатку? :wink:
Востаннє редагувалось drevlyanin в Вів 04 кві, 2023 12:18, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 11:46

sergey_sryvkin написав:
  antey1969 написав:Если бы внутренних переселенцев кто-то действительно собирался обеспечить жильем, этот процесс бы уже шел.
Как минимум мы бы услышали о конкретных планах строительства и выделении участков под застройку. Да за год уже должны были первые пятиэтажки вырасти где-нибудь на Западной Украине. Уверен, что целевые средства мы бы на это однозначно получили от ЕС, беженцы им обходятся недешево.
Но чего нет - того нет, а значит и планов тоже нет. Пока что я вижу лишь признаки сферического коня в вакууме по кличке "Відбудуємо", да и о нем все реже слышно на телемарафоне.

А як ви собі це уявляєте? Будувати - де і навіщо? Можуть розбехати чи захопити. Чи ви війну вже виграли?..
Для кого, для всіх хто поїхав?.. А їхні домівки вже звільняти не будемо? Чи ви війну вже програли?..
А чи не повно в Україні житла і так?.. Особливо після виїзду мільйонів за кордон?

Я б скоріше здивувався якщо б дійсно почали щось будувати. Бо це під розпил... Хоча десь пишуть про якісь невеликі проекти за західні гроші.

Це питання треба вирішувати по закінченню війни

В Мариуполе построили сколько то домов и облагородили придомовую , как думаете это забота о нароте или пиар для мышибратья и распил бабла?
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 11:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

abvertaras написав:Зараз мова йде про виживання країни і нації як такої. На даний момент навіть якщо нам на голову ядерні бомби скинуть це нічого не змінить. Якщо ми переможемо, в наступних поколінь буде шанс (може ще й ми поживемо).

не перегинайте палку. Ви рельно вважаєте що хтось крім помираючих пенсіонерів буде жити в країні після ядерних бомбардувань, навіть якщо вона сто разів переможе? Чи мова про одну-дві бомби скинуті в район бахмуту..
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:05

Letusrock написав:
  abvertaras написав:Зараз мова йде про виживання країни і нації як такої. На даний момент навіть якщо нам на голову ядерні бомби скинуть це нічого не змінить. Якщо ми переможемо, в наступних поколінь буде шанс (може ще й ми поживемо).

не перегинайте палку. Ви рельно вважаєте що хтось крім помираючих пенсіонерів буде жити в країні після ядерних бомбардувань, навіть якщо вона сто разів переможе? Чи мова про одну-дві бомби скинуті в район бахмуту..

Мова про те, що це все дискусії в пустоту. Меланхолія ради меланхолії.

Допустим прямо завтра ядерна бомба вибухає в центрі Києва. Це світова катастрофа - неймовірна подія яка сколихне ввесь світ. Трагедія, яка можливо приведе до ядерної війни і кінця світу.

Але що це змінює для нас? Ми здаємося? Ми тікаємо? Ми плачемо й нюняємо? Для нас це НІЧОГО не міняє. Як до падіння ядерної бомби ми боремось за виживання так і після її падіння. Допоки живемо і дихаємо.

Завжди можна втекти в якусь Болгарію, придуритись болгарином і забути про те що колись був українцем. Але якщо в тобі хоч каплина гідності, то вважатимеш себе куском гівна до кінця своїх днів.

Досить соплів. Буде погано? БУДЕ! Змиріться і краще думайте, що можете зробити щоб було не так погано. Донатьте, працюйте, волонтерте. Тоді може буде менше часу на прострації і прокрастинації.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:15

prodigy написав:
житло стоїть і чекає на людей -тільки Київ може прийняти до 2млн
Гостомель вже почали відбудовувати-це для спонсорів, близько від столиці-щоб повести і показати куди гроші витрачаються

По Гостомелю, Бучі, Ірпеню я міг би вам свіжих фоток накидати як все є насправді а не в телемарафоні. По факту тільки одиничні спроби відновлення і в основному за гроші власників житла, завалів трохи вже розібрали(відсотків 25-30) та вивезли на числені звалища. Майже єдинє виключення на сьогодні-централізоване відновлення вулиці Вокзальної в Бучі

, де людям відбудовують десь до 30 будинків "з нуля" по типовим проєктам.
Що буде далі-побачимо.
А так, то пустуючого житла теж чимало-люди виїхали і не повернулися і частина думає про продаж.
Востаннє редагувалось drevlyanin в Вів 04 кві, 2023 12:22, всього редагувалось 1 раз.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:17

Vadim_ написав:
  sergey_sryvkin написав:
  antey1969 написав:Если бы внутренних переселенцев кто-то действительно собирался обеспечить жильем, этот процесс бы уже шел.
Как минимум мы бы услышали о конкретных планах строительства и выделении участков под застройку. Да за год уже должны были первые пятиэтажки вырасти где-нибудь на Западной Украине. Уверен, что целевые средства мы бы на это однозначно получили от ЕС, беженцы им обходятся недешево.
Но чего нет - того нет, а значит и планов тоже нет. Пока что я вижу лишь признаки сферического коня в вакууме по кличке "Відбудуємо", да и о нем все реже слышно на телемарафоне.

А як ви собі це уявляєте? Будувати - де і навіщо? Можуть розбехати чи захопити. Чи ви війну вже виграли?..
Для кого, для всіх хто поїхав?.. А їхні домівки вже звільняти не будемо? Чи ви війну вже програли?..
А чи не повно в Україні житла і так?.. Особливо після виїзду мільйонів за кордон?

Я б скоріше здивувався якщо б дійсно почали щось будувати. Бо це під розпил... Хоча десь пишуть про якісь невеликі проекти за західні гроші.

Це питання треба вирішувати по закінченню війни

В Мариуполе построили сколько то домов и облагородили придомовую , как думаете это забота о нароте или пиар для мышибратья и распил бабла?

Наприклад:
У Хмельницькому збудують новий мікрорайон для переселенців
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:28

Faceless написав:
  vitaliian написав:Faceless это как то отменяет сказанное? поэтому неуместно говорить что "крым таки засох" при том, какой звиздец творится в с/х у нас. И при чем тут мои тг каналы. Вы спорите с реальностью, а не я.

Якщо вам одна цибуля заміняє всю реальність - мені вас шкода. Офіційна звітність для вас виходить не аргумент, бо "а цибуля...".
Звіздєц зараз з с/г у нас має цілком об'єктивні причини, якщо ви намагаєтеся сперечатися щодо того, як вплинуло на Крим перекриття каналу, то треба порівнювати стан на 2013 і стан на 2021, про що я вам і наводив аргументи - зі статистики нашого держстату (2013) і кацапського вже потім, плюс публікації були скільки вони там чого зібрали. Там з с/г просто катастрофа

Мне пФ на лук я его не ем. А на кратное падение с/х не пФ. Человек может прожить без э.э. И без интернета, а без еды нет. Мы слишком радуемся, что у орков вот-вот корова сдохнет, как будто это всех пострадавших от войны накормит. От тг каналов которые постоянно пишут как у орков всё плохо я отписываюсь, если всё плохо чем они воюют.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 04 кві, 2023 12:35, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:34

vitaliian написав:
  Faceless написав:
  vitaliian написав:Faceless это как то отменяет сказанное? поэтому неуместно говорить что "крым таки засох" при том, какой звиздец творится в с/х у нас. И при чем тут мои тг каналы. Вы спорите с реальностью, а не я.

Якщо вам одна цибуля заміняє всю реальність - мені вас шкода. Офіційна звітність для вас виходить не аргумент, бо "а цибуля...".
Звіздєц зараз з с/г у нас має цілком об'єктивні причини, якщо ви намагаєтеся сперечатися щодо того, як вплинуло на Крим перекриття каналу, то треба порівнювати стан на 2013 і стан на 2021, про що я вам і наводив аргументи - зі статистики нашого держстату (2013) і кацапського вже потім, плюс публікації були скільки вони там чого зібрали. Там з с/г просто катастрофа

Мне пФ на лук я его не ем. А на кратное падение с/х не пФ. Человек может прожить без э.э. И без интернета, а без еды нет. Мы слишком радуемся, что у орков аот-вот корова сдохнет, как будто это всех накормит. Такое мышление отрывает от реальности.

Ще раз. Я вам про цілковиту реальність, що відображкна в офіційній статистиці, а саме - про падіння обсягів с/г виробництва в Криму за період з 2013 по 2021.
Думаю, компенсували тим, що завозили з краснодарського краю. Після 2022 порівнювати сенсу немає - окупували наші території, крали наш врожай (і вивозили у Крим), відновили забір води з Дніпра, а у нас сотні тисяч гектарів земель заміновано.
То ж мова про конкретну об'єктивну реальність з конкретного питання, а що там вам ввижається про корову, то вже ваші клопоти.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:41

Faceless написав:Ще раз. Я вам про цілковиту реальність, що відображкна в офіційній статистиці, а саме - про падіння обсягів с/г виробництва в Криму за період з 2013 по 2021.
Думаю, компенсували тим, що завозили з краснодарського краю.
всё так но потенциал их компенсаций проблем с обеспечением Крыма и наших вызванных боевыми действиями, миграцией и нежеланием бизнеса вкладывать в посевную на юге очень разный. Поэтому цена лука в 3р. выше. То что причины обьективные я не спорю. Мой знакомый фермер свернул бизнес в Николаевской области, сидит где то в Карпатах с семьей. У него достаточно сбережений не работать, а у других фермеров есть желание / ресурсы занять свободные ниши? Выехал не только он один. С/х производство можно кратно снизить, просто перестав работать. Но кратно увеличить оставшимся невозможно, поля и техника = ограниченные ресурсы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 04 кві, 2023 12:47, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 04 кві, 2023 12:46

vitaliian написав:
  Faceless написав:Ще раз. Я вам про цілковиту реальність, що відображкна в офіційній статистиці, а саме - про падіння обсягів с/г виробництва в Криму за період з 2013 по 2021.
Думаю, компенсували тим, що завозили з краснодарського краю.
всё так но потенциал их компенсаций проблем с обеспечением Крыма и наших вызванных боевыми действиями, миграцией и нежеланием бизнеса вкладывать в посевную на юге очень разный. Поэтому цена лука в 3р. выше. То что причины обьективные я не спорю. Мой знакомый фермер свернул бизнес в Николаевской области, сидит где то в Карпатах с семьей.
А з цим хіба хтось сперечався? Ви сперечатися почали саме з фактом - чи "засох" Крим. Таки "засох". І ціни на овочі до 2022 там були вельми високі. Це об'єктивні факти.
Хоча, сподіваюсь, "потенціял" їх трохи підірвали вже.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8230 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 39183919392039213922 ... 14686>
Форум:
+ Додати
    тему