buratinyo написав:Польза от "оппозиции" бесспорна для мотивации власти в большей мере служить своему народу.
після революції гідності -народ голосував за оппоблок після 6 років війни -народ у 2019 вибрав зе-команду і "опзж" (це ті самі региони, що потім були оппо-блоком) не бачу користі від цього населення взагалі, вони живуть і працюють в Україні а дивляться в бік болот (бо там їх родина, там народились і жили до 40років, а це вже не лікується) у мене матір приїхала в Одесу у 1958р з Калужської області (на кордоні з Брянською), середній брат у 1960р, а старший у 1973р, так той старший кожну відпустку їздив у своє село (бо дуже сумував за лісом і болотами), я стільки наслухався розповідей бабулі як ми поїдемо туди, так мріяв...у 1978р поїхали на 2 авто і все було добре, але за 3 км дорога закінчилась (вірніше вона вела в леспрмохоз), а до села була ґрунтовка, яка стала болотом, наша "копійка" почала грузнути у болоті і ми повилазили и почали товкати, вода була вище порогів-на нашу вдачу їхав трактор "Білорус" і врятував нас. В селі на той час не було ні газу/електрики/водопроводу/магазинів хліб привозили автолавкою раз на тиждень (305км от Москви, майже поруч) у лютому 2023(на поминках) один родич сказав що там вже є гарна дорога, тільки село зникло у 2008 (померли останні жителі), у 2000х був короткий підйом активності-люди купляли "дачі"(покинуті домівки) за 500-1000 дол і намагались щось там робити (типа городину вирощувати у літо, яке там з середини червня до середини серпня)
lapay написав:Партнери не будуть давати нам зброю на силову деокупацію Крима і ОРДЛО.
Таким чином визнаючи що Крим та ордло це частина параші ?
Спойлер: Північний Кіпр. Якщо ви елементарних речей не розумієте.
Війна не закінчиться поки Крим де факто не стане частиною України. Кримчанам які хочуть бути частиною параші потрібно дати змогу безперешкодно виїхати туди
Из-за протокольной ошибки, Макрон во время пресс-конференции говорил примерно в два раза дольше Си Цзиньпина.
Си Цзиньпин, после прочтения его тщательно подготовленных замечаний, глядя прямо перед собой, временами выглядел нетерпеливым и раздраженным, когда Макрон продолжал говорить.
Си несколько раз глубоко вздохнул и, казалось, почувствовал себя неловко, когда Макрон обратился непосредственно к нему, рассказывая о войне на Украине и об их совместной ответственности за поддержание мира.
‼Макрону не удалось переубедить Си Цзиньпина в отношении войны России с Украиной, — Politico.
Президент Китая Си Цзиньпин не показал признаков изменения своей позиции после переговоров. В частности, он повторил свой давний тезис в отношении полномасштабного вторжения России в Украину, заявив, что "у всех сторон есть разумные опасения по поводу безопасности" https://www.politico.eu/article/emmanue ... r-ukraine/
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 06 кві, 2023 17:45, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Війна не закінчиться поки Крим де факто не стане частиною України. Кримчанам які хочуть бути частиною параші потрібно дати змогу безперешкодно виїхати туди
війна може тривати і після повернення Криму, до останнього патрона у пуйла (дайте вже хтось йому останній патрон , нарешті)
помилково вважати, що вони всі горять бажанням їхати на болота, подивитесь як вони ніяк з Печерської Лаври забратися не хочуть
руський поп каже журналісту-"ТИ ДЛЯ МЕНЕ НІХТО"
вчора слухав розмову Павла(мерседеса) з монахом КПЛ: -монах: путин хуйло (тому що він напав на Україну) _Павел: кажеш "путинхуйло", а ти хто? -монах: я монах Києво Печерської Лаври -Павел: до сегодняшного дня
Коли на заході хочуть заборонити тіктоки, то там премії ні до чого. До речі герой з позивним Доля нині їздив відзначитися на схід, не знаю чи на сам передок.показуха
stargazer написав:До речі герой з позивним Доля нині їздив відзначитися на схід, не знаю чи на сам передок.показуха
Якщо ви про Сад-ового - то слово "герой" - треба брати в лапки ))) І він був позавчора біля нас/біля славетного кавунового міста Навіть, мої побратими його бачили/вітались за руку))
За словами ізраїльських офіційних осіб, з півдня Лівану по півночі Ізраїлю було випущено щонайменше 34 ракети. Армія оборони Ізраїлю повідомила, що система ППО Залізний купол перехопила 25 ракет, щонайменше п’ять вдарили по території Ізраїлю, місцезнаходження чотирьох досі не відоме. Попередньо, щонайменше двоє чоловіків отримали легкі осколкові поранення.
stargazer написав:До речі герой з позивним Доля нині їздив відзначитися на схід, не знаю чи на сам передок.показуха
Якщо ви про Сад-ового - то слово "герой" - треба брати в лапки ))) І він був позавчора біля нас/біля славетного кавунового міста Навіть, мої побратими його бачили/вітались за руку))
То може і на Схід вже поїхав...
Когда кто то начинает говорить о войне , мне хочется разбежаться и ударить его ,,, со всей силы !!! ,,,потому что здравый человек не может говорить о зле и о горе вкручивая в эти события СЕБЯ.
Потому что война -это смерть прежде всего. Если кто то, хоть один раз, знал что такое смерть человека а тем более видел , не будет говорить так легко про смерть . Я Вас очень Прошу , не надо рассуждать про войну и людей . Я Очень вас прошу . Говорите про свои вклады квартиры , но не про войну .
Мне завтра обратно...надеюсь что вы будете С ПОНИМАНИЕМ относится к прочитанному вами за эти дни . ...иногда , если есть инет ,я захожу на форум и читаю . и так мне становится обидно когда читаешь и ничего толкового прочитать не можешь.
ВСЕМ удачи в бою , всем выжить , всем ЗДОРОВЬЯ и Удачи ,