На територію Грайворонського округу зайшла диверсійно-розвідувальна група ЗСУ, — губернатор Бєлгородщини.
Нагадаємо, що поблизу Грайворона знаходиться одна з центральних баз зберігання ядерної зброї РФ: п. Головчино, (Белгород-22) "Об'єкт 1150", (https://www.google.com/maps/@50.5557202 ... a=!3m1!1e3) в/ч 25624. У ЗМІ повідомлялось, що там зберігаються тактичні ядерні боєприпаси калібру 203 мм і 240 мм. КПП в Бєлгородській області в оточенні української бронетехніки
"Диверсанты захватили полицейский участок в Грайвороне и в форме росийских полицейских на полицейских машинах двигаются в сторону Белгорода, передовые группы уже вошли, — россми. ждем видосы
Внимание, в Белгороде и окрестностях в данный момент нет российской полиции. Все люди в полицейской форме - ДРГ,
detroytred написав:Що ти вигадав про треба можновладцям працювати в 5 разів більше. Не треба.
Вся економіка побудована на цифрах Я беру гіпотезу Від можновладців залежить не більше ніж 5% ВВП В Україні приблизно 400 000 осіб яких можна назвати можновладцями 39600000осіб-всі інші
Далі проста математика, приблизно 3-5 класу 1%населення(можновладці=400 000) створює = 5%ВВП 99% населення створює(=39600000 )створює =95% ВВП В скільки разів більше створюють можновладці ніж середньостатистичні В мене виходить в 5 разів ... Знайдеш помилку - отримаєш Нобелівську
Тепер далі Ти заявляєш що від можновладців залежить більше 5%... Я завжди питаю а - на скільки більше б - чому ті хто і так працюють в 5 разів ефективніше повинні працювати ще ефективніше в - звідки серед ждунів знайдуться прогресивніші від сьогоднішніх
ПС Про еволюцію ти був правий Все що розвивається еволюційно - досягає кращих результатів , ніж спроби перестрибнути наприклад з феодалізму в соціалізм чи з капіталізму в комунізм А от еволюція(а-ля шведи).які ніколи не стрибали довела, що вони сьогодні найближче до соціалізму хоча жодної пролетарської революції не робили.
ППС а от революції(стрибки) це якраз насильство над суспільством, яке ЗАВЖДИ виливається в море крові і рідко приводить до позитивних результатів.
Будівельник І про бідність в Україні я ніколи не казав. І ти теж не вважай не мільйонерів, як ти, бідними.
Бо я тобі нагадаю, як ти декілька сторінок розписував, що українці живуть не гірше європейців. І що кожний пенс, який має власне житло, не бідний))
Тобто ти, як тобі коли зручно, так і малюєш... Тому й не цікаво з тобою. Нема ні основи, ні постійного. Суцільні єралашики, які до того ж ще протирічать між собою. Зав'язуй тему. Не вихідні.
З.и. черговий єралашик в тому -- що управлінці, можновладці не створюють нічого. Які % ти рахуєш?!)) Їх праця створює умови для росту ефективності труда виконавців. Розвитку ринку. Про що і йде мова. Про вплив на розвиток.
detroytred написав:Посадовцям треба працювати не на себе, а згідно посадових обов'язків. На розвиток ринку й держави. Щоб при нових сприятливих умовах ти, підприємець, при тій же праці, отримував більший результат.
Як можна бути таким наївним? Ти ставиш віз попереду коня. 1 Посадовці зацікавлені в збільшенні ресурсів який можна ділити 2 Посадовці не вміють і не знають як СТВОРИТИ більше ресурсу, але це знають і вміють підприємці 3 Посадовці змінюють закони тільки в тому випадку, коли бачать як а - підприємці створили нову нішу б - з цієї ніші можна додатково взяти ресурс і при цьому ніша все одно буде працювати.
Три найяскравіших прикладів моєї теорії Перший - НЕП нагадаю , НЕП ввели після військового комунізму...ідейні комуністи..тобто ті можновладці які під себе і свою ідеологію створили бардак в цілій державі.
Другий - закон про кооперативи Горбачова читай посадовці комуністи, дозволили приватну власність і легалізували спекуляцію...і спекулянти перетворились в бізнесменів..а казна почала наповнюватись.
Третій - Китай з Ден Сяо Піном Ти ж сам писав про китайців ,як швидко вони змінювались.. От тільки питання Це Ден їх змінив Чи вони змусили прибічника Мао Дзе Дуна стати на капіталістичні рейки розвитку
detroytred написав:Бо я тобі нагадаю, як ти декілька сторінок розписував, що українці живуть не гірше європейців. І що кожний пенс, який має власне житло, не бідний))
Так я й зараз це стверджую. Просто ти всюди кричиш Пенсіонер повинен бути багатий, а бідний він тому що можновладці...і далі по тексту Я ж пишу 70% пенсіонерів у яких у власності майна на 1+млн грн і в яких пенсія 1500-2500 грн - багаті, але дурні бо слухають тебе А якби вони послухали мене і продали своє житло -своїм дітям/внукам навіть у вигляді здачі цього житла в оренду- то і вовки були б ситі і вівці цілі Адже пенсіонер основну частину доданої вартості яку він створив - отримав у вигляді безкоштовного житла А з 1995 року , система змінилась і діти цього пенсіонера отримують зарплату без вирахувань на безкоштовне житло..
ПС В Україні до 24-02-2022 року було 1+ млрд м2 житла, 70% якого перебуває у власності 13 млн пенсіонерів Сам порахуєш 1 млрд м2*500 доларів м2 *70%/13 млн=1 млн грн активу на кожного пенсіонера
detroytred написав:Посадовцям треба працювати не на себе, а згідно посадових обов'язків. На розвиток ринку й держави. Щоб при нових сприятливих умовах ти, підприємець, при тій же праці, отримував більший результат.
Як можна бути таким наївним? Ти ставиш віз попереду коня. 1 Посадовці зацікавлені в збільшенні ресурсів який можна ділити 2 Посадовці не вміють і не знають як СТВОРИТИ більше ресурсу, але це знають і вміють підприємці 3 Посадовці змінюють закони тільки в тому випадку, коли бачать як а - підприємці створили нову нішу б - з цієї ніші можна додатково взяти ресурс і при цьому ніша все одно буде працювати.
Три найяскравіших прикладів моєї теорії Перший - НЕП нагадаю , НЕП ввели після військового комунізму...ідейні комуністи..тобто ті можновладці які під себе і свою ідеологію створили бардак в цілій державі.
Другий - закон про кооперативи Горбачова читай посадовці комуністи, дозволили приватну власність і легалізували спекуляцію...і спекулянти перетворились в бізнесменів..а казна почала наповнюватись.
Третій - Китай з Ден Сяо Піном Ти ж сам писав про китайців ,як швидко вони змінювались.. От тільки питання Це Ден їх змінив Чи вони змусили прибічника Мао Дзе Дуна стати на капіталістичні рейки розвитку
Ти й написав приклади, коли посадовці зацікавлені. В реформуванні, в розвитку. Про те й тобі тулмачу.
А коли не зацікавлені, то глянь за віконце))
Жгі ще, як пересічні китайці змусили до чогось Сяо Піна чи Сі. Ще розкажи, що Лі Куаня пересічні сінгапурці змусили. А не він через їх спротив продавлював реформи.
detroytred написав:Будівельник І про бідність в Україні я ніколи не казав. І ти теж не вважай не мільйонерів, як ти, бідними.
Бо я тобі нагадаю, як ти декілька сторінок розписував, що українці живуть не гірше європейців. І що кожний пенс, який має власне житло, не бідний))
Тобто ти, як тобі коли зручно, так і малюєш... Тому й не цікаво з тобою. Нема ні основи, ні постійного. Суцільні єралашики, які до того ж ще протирічать між собою. Зав'язуй тему. Не вихідні.
З.и. черговий єралашик в тому -- що управлінці, можновладці не створюють нічого. Які % ти рахуєш?!)) Їх праця створює умови для росту ефективності труда виконавців. Розвитку ринку. Про що і йде мова. Про вплив на розвиток.
будівельник колись писав, що чим менше українців, тим краще: ВВП на душу населення більший (менше народу більше кислороду)
Саме найкращедурість людини характеризує те як вона обрізає цитати , щоб поміняти суть..
Суть в наступному Я сперичався з промоскальськонастроєними агентами одні писали - Україна вимирає і станом на вже має всього 30 млн населення Другі писали - ВВП на душу населення(ВВП/42 млн) - в Україні критично мале..
Я тоді їх просив Або труси - або хрестик Якщо населення 30млн то ввп на душу в 1,4 рази вище Або якщо ВВП мале - то населення 42млн Отже або Україна не вимирає Або Українці в 1,4 рази багатші ніж вважається.
Ти й написав приклади, коли посадовці зацікавлені. В реформуванні, в розвитку. Про те й тобі тулмачу.
А коли не зацікавлені, то глянь за віконце))
Жгі ще, як пересічні китайці змусили до чогось Сяо Піна чи Сі. Ще розкажи, що Лі Куаня пересічні сінгапурці змусили. А не він через їх спротив продавлював реформи.
Ти заплутався в своїх єралашиках...
Ти не зрозумів Посадовці завжди зацікавлені щоб ДЛЯ НИХ було що ділити..тобто щоб було краще Але як це краще зробити - вони не вміють , бо в них інша функція - перерозподілити. Тому Розумні посадовці, дивляться на те що ВЖЕ ЗРОБИЛИ АКТИВНІ громадяни І закони модернізують під вже зроблене активними
Але коли активних нема, бо вони чекають коли ж зявляться правильні посадовці А правильні посадовці не зявляються бо не бачать змін в активного прошарку...
budivelnik написав:Ти не зрозумів Посадовці завжди зацікавлені щоб ДЛЯ НИХ було що ділити..тобто щоб було краще Але як це краще зробити - вони не вміють , бо в них інша функція - перерозподілити. Тому Розумні посадовці, дивляться на те що ВЖЕ ЗРОБИЛИ АКТИВНІ громадяни І закони модернізують під вже зроблене активними
Але коли активних нема, бо вони чекають коли ж зявляться правильні посадовці А правильні посадовці не зявляються бо не бачать змін в активного прошарку...
Доганяєш? Яйце-курка
Черговий єралашик...
Це ти не доганяєш, чому підприємці 90-х позакривалися і подалися в заробітчани, безробітні, найманці. Коли ринок досяг меж росту. А управлінці (регулятори ринку, можновладці) не виконали свою пряму функцію --- не створили умов для подальшого розвитку ринку.
На цьому все. Читай економістів хоча б... І нагадай майбутнім активістам про дзеркало)) Збільши їх кількість.
detroytred написав:Це ти не доганяєш, чому підприємці 90-х позакривалися і подалися в заробітчани, безробітні, найманці.
Тому що система в якій ідеологія була на першому місці а економіка на другому - програла системі де економіка була на першому, а ідеологія на другому. Ти про який ринок в країні яка будувала комунізм? мову ведеш
Давай на пальцях і про НЕП Отже В 1917 партія більшовиків довела що з точки зору дейтройта вона найефективніша, бо а - поламала імперію б -почала будувати новий лад людьми , вихованими іншою суспільною системою....
Але , ломаючи правила через коліна, при будівництві ідеологічно правильного( з їх точки зору) світу , на протязі якихось 4-х років змушені були обявити НЕП... Питання Як більшовики , які розпеченим залізом випалювали в 1917 році капіталістичні відношення - прийшли в 1921 році до думки що треба відновити приватну ініціативу?
Моя думка Для них це було серпом по фаберже, але аналіз економічної поведінки населення змусив більшовиків змінити свої плани Я наголошую Не більшовики прийшли до НЕП а більшовиків привели до НЕП, хоча сам НЕП для більшовиків - це ідеологіно вороже створіння... Так через 13 років , знайшовши протияддя( вивчивши поведінку населення + маючи в руках репресивний і пропогандиський апарат) більшовики розвалили НЕП і ще 60 років навязували свою політику населенню.
Тому Якби ти по моїй класифікації відносився до низу виконавців або до Дотаційних - то я б з тобою навіть не дискутував( що з дурня візьмеш) але ж у тебе вища освіта, ти китайців бачив....
Невже не можеш зрозуміти що причина, а що наслідок..
Англія Причина - хтось збудував фабрику Наслідок - влада корони обмежена
Чи все таки король створив умови , щоб йому відрубали голову?