Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 42774278427942804281 ... 14530>
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 18:56

ЛАД ,
Ну и нравится призыв к Успіху экипироваться за свой счёт

Не обязательно именно экипироваться, но несколько улучшить свой быт с премиальных денег - это вообще обычное дело, и думаю долярчик так делает тоже. Вложения разовые - удовольствие на месяцы.
Что касается волонтеров, то они наверное закрывают то, что не входит ни в какие пакеты помощи. Хотя по цене немного.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 19:07

Hotab написав:
  барабашов написав:Hotab
Хаттаб, то не ты пролетел только что у меня перед окнами на Ми-8 в камуфляже(Днепр, река, мост, церковь около моста слева по ходу, в километре на 11 часов гостиница Парус-недострой, далее по курсу порт и ЖЛ-мост)?

Не. Я на H145 пока. Теж через це місце постійно. З бажанням ополуснити лопаті в фонтані на річці.

Я с другой стороны моста живу. В 300метрах от фонтана на запад, уже не в оранжевом доме :(
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 19:07

В черговий раз вкушений бацилою совковії - виступає як підтримуюча сила для Дейтройта...
Скажи мені хто твій друг - і я скажу хто ти...
1 Я жодного разу не звертався( і не збираюсь) за допомогою до своїх працівників.
Це їх справа що і куди витрачати..
При цьому розмови що варто зробити - ми ведемо, але контролю за виконанням з мого боку жодного
2 В мене інша вагова категорія у фінансовому плані по відношенню до своїх працівників , тому розмір допомоги як у вигляді збільшеної виплати податків в порівнянні з довійськовим часом + фінансова допомога волонтерським організаціям + безкоштовна праця на користь волонтерів - мною оцінюється в десь в плюс 0,2-0,3 млн грн в порівнянні з періодом до 24-02-2022
3 Я не бачу нічого поганого в заклику до ВОЇНІВ ЗСУ , витратити частину свого фінансового забезпечення на покращення ЇХ ШАНСІВ на перемогу в бою і виживанні.

ПС
Хто ще крім дейтройта і лада вважає що волонтерська допомога це нафіг не потрібна справа?
Кого ще вкусила бацила совковії?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 19:10

За крок до перевороту думок©

detroytred написав:Успіху не фура від тебе або твого сина потрібна.
Він каже про заміну себе
Візьміть хтось молоток і цвяхи - і прибийте оцю☝️ табличку на вході цієї гілки!)))
  budivelnik написав:Якщо ж Долярчик кине шукати крайніх і справедливість і докупить собі бронік, то
Може в піхоті ті всі "ніштяки", типу крутого броника 100500го рівня захисту, а також каска і т.п. - і рятують життя... а от в арті...
(так як я не можу тут писати у стверджувальному форматі - напишу у вигляді запитання) ;)
А як думає Будівельник:
1. - в люк САУшки можна легко і швидко застрибнути/вистрибнути в касці і бронику? Чи, багатьом чоловікам, взагалі, це неможливо/або з великим старанням/муками протиснутись таки можуть?
2. - а в бронику і касці - справді можуть хоч половина фізНЕпідготовлених людей з хронічними болячками 40-50р+ пронести на плечі снард(22кг), а в іншій руці гільзу/запал(4кг) метрів 200-300(часто по корчах) і так разів 4-5?
- а монтувати каркас/вкопувати стовпці і натягувати антидронову сітку 1-2години точно будуть в касці і бронику?

Так - це все ясно, що "наше життя - у наших руках"... Але, читаємо уважно виділене вище ☝️
Востаннє редагувалось Успіх в Нед 04 чер, 2023 19:16, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 19:31

Успіх написав:
  detroytred написав:Успіху не фура від тебе або твого сина потрібна.
Він каже про заміну себе
Візьміть хтось молоток і цвяхи - і прибийте оцю☝️ табличку на вході цієї гілки!)))

а при чому тут форум що тут щось потрібно прибити?
ви як пішли на війну? коли повістку отримали?
ну от вас так само й замінять ті хто отримає повістку.
хочете швидше щоб вас замінили - пишіть листи до військкоматів щоб швидше набирали.
до чого оці постійні наїзди на форумчан? можна подумати ви добровольцем пішли.
ви просто не уклоніст. але не доброволець.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 19:41

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 20:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но я когда-то просил сравнить цифры помощи армии, оказанной волонтёрами, и затратами государства. Цифры не сравнимые.

Окрім цифр варто дивитися на той асортимент, що можуть забезепечити волонтери і не може держава. Так, вартість снарядів і ракет, наприклад, по сумі буде просто колосальною. Але міноборони не взмозі забезпечити військових необхідною кількістю дронів, а цілком цивільні дрони типу Мавіків грають величезну роль у наших спроможностях, для розвідки, коригування і безпосереднього покращення кацапів за домовогою скидів. Така ж систуація і з транспортом - роль "цивільних" пікапів/бусів так й просто автівок важко переоцінити. Авто військового призначення в такій кількості просто немає в природі, організувати поставки тисяч (якщо не десятків тисяч) корчів міноборони просто неможливо. Ці сегменти тримаються в першу чергу на волонтерах
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 20:33

Faceless написав:Ці сегменти тримаються в першу чергу на волонтерах

Саме так - саме тільки тримаються.
І посадові особи не напружуються, щоб забезпечити до рівня повище.

Хоча і інструменти є, й право.
Вилучення в населення для потреб армії. У воєнний час.

Щоб не звинуватили в ліцермірстві, я не за це. Але визнаю, що так не повинно бути, якщо у всіх дійсно мета перемогти. Й не тільки за рахунок небайдужих.

В законах, в обов'язках так прописували, визначали, щоб перемогти за рахунок усіх. В тому числі байдужих.

Але волонтери заткнули дірку й всім наче добре. Хоча цього рівня (затику дірок) наявне, що недостатньо.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 20:39

Фейслесс
Дивна річ: вилучати громадян (призивати) для потреб захисту країни - це норм, а якісь залізяки (авто) та ін. - не норм. Волонтерами.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 чер, 2023 20:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Фейслесс
Дивна річ: вилучати громадян (призивати) для потреб захисту країни - це норм, а якісь залізяки (авто) та ін. - не норм. Волонтерами.

Навряд би вилученням автівок змогли закрити потреби. Більшу частину необхідних автівок завозять з-за кордону, а ще їх тре ремонтувати й обслуговувати. Типовий міський корч на фронті користі не принесе, то ж нема сенсу конфісковувати. Крім додаткової напруги в суспільстві те нічого не дасть.
З дронами, павербанками і іншими ніштяками - взагалі і нема чого вилучати.
А загалом так - потреба у масовій роботі волонтерів означає тільки те, що держава не тягне свої обов'язки. Причин тут чимало, від поточних до папєреднікав, але, як казав данилич, маємо те що маємо. З цього треба робити висновки у майбутньому, а не мудрувати зараз, як то неправильно
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 42774278427942804281 ... 14530>
Форум:
+ Додати
    тему