Hotab написав:На текущий момент весь профит из ситуации - это сбитые три вертушки (2 постановщика помех и один ударный) и десяток-другой личного состава. Маловато. Надо хорошая бойня. Лучше на въезде в Москву.
Имхо на ситуацию на фронте существенно не повлияет, он не посыплется от этого.
В дальнесрочной перспективе силовой или несиловой приход к власти Пригожина(а вдруг?) для Украины скорее благо, чем зло. (ИМХО, конечно) Этого интересуют деньги, а не земли. А деньги он сейчас берет из Африки. В Украине только расходы.
Та ладно. Це має грандіозний психологічний ефект(в тому числі і у наших воїнів). Система путіна рушиться на наших очах. Думаю це початок кінця.
*В Пригожина-президента РФ не вірю і навіть не припускаю такої ситуації.
Прогнозую (як я би планував це все) зараз спробу армії РФ точково знищити Пригожина. Або якась високоточна ракета (військові генерали армії РФ поряд це абсолютно не проблема, спишуть) , або кріт який давно поряд з ним знаходиться, отримає команду на ліквідацію.
Для скинення путіна. Очевидно ж.
Якщо такий крот є, то він вже 100% отримав таку команду.
Прогнозую (як я би планував це все) зараз спробу армії РФ точково знищити Пригожина. Або якась високоточна ракета (військові генерали армії РФ поряд це абсолютно не проблема, спишуть) , або кріт який давно поряд з ним знаходиться, отримає команду на ліквідацію.
Для открытого неподчинения командованию.
Можливо. Але тут починається, що ми не знаємо толком хто такий Пригожин, що він робить і навіщо.
"Ми" це хто? Я особисто знаю хто такий Пригожин і що він робить і навіщо.
Для открытого неподчинения командованию.
Можливо. Але тут починається, що ми не знаємо толком хто такий Пригожин, що він робить і навіщо.
"Ми" це хто? Я особисто знаю хто такий Пригожин і що він робить і навіщо.
такі знавці й на форумі. донесіть до нас це знання...