|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:04
detroytred написав:Те, що результату можна досягти не прямим впливом регулятора, а впливом через змінення умов -- я не те, що хоч колись заперечував
Ви просто не розумієте суті по яким відбуваються зміни... Для вас ринок - це набір з гімна/палок, який окреслив чиновник і який не міняється якщо з ринку зникає той чи інший підприємець.. Ви свято переконані що цього підприємця моментально замінять інші... Насправді все трошки не так Частково ( від 100% до нуля) -підприємця замінять... Але з ринку зникне та сума коштів які заробляв саме цей підприємець..тому ринок відразу звузиться. З іншого боку Чим більше буде зявлятись а - нових підприємців з додатковими до попереднього періоду доходами б - а також доходи найнятих у підприємців описаних в пункті а Тим швидше буде рости ринок... Але є загальне правило Чим менше правил - тим більше нових спроб... Ви ж постійно наголошуєте що чиновники повинні...і далі по тексту Але чиновники не можуть в основній своїй масі ДОЗВОЛЯТИ..їх основна функція КОНТРОЛЮВАТИ/ПЕРЕВІРЯТИ - тобто вони виступають таким собі природнім обмежувачем росту І як тільки чиновники вирішують виконати вказівку вищестоячого чиновника - то роблять вони це як правило з залученням силових методів або заборонюючи законів Ті самі муніципали з зарплатою в 15000 грн які слідкують щоб бабка з пенсією в 2000 гривень не порушувала порядок продажу( це внизу) або той самий гетьманцев, який заборонив безмитне ввезення авто(товарів які у нас не виготовляється, але які були масово втрачені населенням внаслідок бойових дій)- і що? І зараз море силовиків ловить інших держпрацівників(митників) з залученням прокурорів і судей щоб навести порядок з хабарами на митниці... Тобто один дурень створив умови по яким сотні високооплаченних чиновників займаються тим що перевіряють законність виконання його дурного закону. Тепер розумієте необхідність захисту від таких дурнів... Адже всіх цих дбр,прокуратура, судді і так далі в шкарпетках за 10000 грн - оплачує якраз та бабка, чи та сімя в якій авто розбомбили.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:04
Hotab написав:vt313 , А что если это прецедент?
Для развития каких событий? Прогнозую (як я би планував це все) зараз спробу армії РФ точково знищити Пригожина. Або якась високоточна ракета (військові генерали армії РФ поряд це абсолютно не проблема, спишуть) , або кріт який давно поряд з ним знаходиться, отримає команду на ліквідацію.
Кооператив Озеро решил что предыдущий президент кооператива должен быть заменен. И я с грустью заценила как 25тыс. Пригоженцев развернулись и действуют как один. Это связь, структура, готовность к действиям. Хорошо организованные убийцы вместо оленевода Шойгу. Я бы не сказала что нам это выгодно в долгосроке...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:09
Для развития каких событий? Прогнозую (як я би планував це все) зараз спробу армії РФ точково знищити Пригожина. Або якась високоточна ракета (військові генерали армії РФ поряд це абсолютно не проблема, спишуть) , або кріт який давно поряд з ним знаходиться, отримає команду на ліквідацію.
Для открытого неподчинения командованию. Можливо. Але тут починається, що ми не знаємо толком хто такий Пригожин, що він робить і навіщо.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:14
Пуйло в своєму виступі назвало пригожина зрадником педерації....
Павуки в банці зарухались , особисто мені подобається захоплення пригожиним ростова, як не як це сильно зменшить надходження боєприпасів під Запоріжжя і Донецьк
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:15
budivelnik написав:Ви ж постійно наголошуєте що чиновники повинні...і далі по тексту Але чиновники не можуть в основній своїй масі ДОЗВОЛЯТИ..їх основна функція КОНТРОЛЮВАТИ/ПЕРЕВІРЯТИ - тобто вони виступають таким собі природнім обмежувачем росту
Та ні. Це в совку "чиновники не можуть в основній своїй масі ДОЗВОЛЯТИ..їх основна функція КОНТРОЛЮВАТИ/ПЕРЕВІРЯТИ". Про це і мова. Що ви знаєте тільки про чиновників, регуляторів ринку совка. Замість того, щоб ознайомитися з Бальцеровичем, Кейнсом, Фрідманом і т.д. -- де вони вам пояснять чим займаються регулятори ринку. Звиняйте, ви хоч і мільйонер і цілий власник магазину, але в питаннях ринку, риночних реформ я прислухаюсь до тих, хто займався і досяг результатів в них. Якщо мені потрібно буде розібратися, як стати мільйонером в ринку, то я прислухаюсь до вас або Кіосакі. Поки ж поясніть про ринок не з *гівна і палок* своїй сестрі...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:21
stm написав: Hotab написав:vt313 , А что если это прецедент?
Кооператив Озеро решил что предыдущий президент кооператива должен быть заменен. И я с грустью заценила как 25тыс. Пригоженцев развернулись и действуют как один. Это связь, структура, готовность к действиям. Хорошо организованные убийцы вместо оленевода Шойгу. Я бы не сказала что нам это выгодно в долгосроке...
Вигідно. Хотаб правий на всі сто: "В дальнесрочной перспективе силовой или несиловой приход к власти Пригожина(а вдруг?) для Украины скорее благо, чем зло. (ИМХО, конечно) Этого ((або тих, хто за ним стоїть, підтримує)) интересуют деньги, а не земли. А деньги он сейчас берет из Африки. В Украине только расходы.". Хоча я все ж таки поки вважаю, що Прихожина спокійно втихомирять. Якщо ні -- то це буде сюрприз сюрпризів. Дари небес Україні.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:25
budivelnik написав: detroytred написав:Те, що результату можна досягти не прямим впливом регулятора, а впливом через змінення умов -- я не те, що хоч колись заперечував
Ви просто не розумієте суті по яким відбуваються зміни... Для вас ринок - це набір з гімна/палок, який окреслив чиновник і який не міняється якщо з ринку зникає той чи інший підприємець.. Ви свято переконані що цього підприємця моментально замінять інші... Насправді все трошки не так Частково ( від 100% до нуля) -підприємця замінять... Але з ринку зникне та сума коштів які заробляв саме цей підприємець..тому ринок відразу звузиться. З іншого боку Чим більше буде зявлятись а - нових підприємців з додатковими до попереднього періоду доходами б - а також доходи найнятих у підприємців описаних в пункті а Тим швидше буде рости ринок... Але є загальне правило Чим менше правил - тим більше нових спроб... Ви ж постійно наголошуєте що чиновники повинні...і далі по тексту Але чиновники не можуть в основній своїй масі ДОЗВОЛЯТИ..їх основна функція КОНТРОЛЮВАТИ/ПЕРЕВІРЯТИ - тобто вони виступають таким собі природнім обмежувачем росту І як тільки чиновники вирішують виконати вказівку вищестоячого чиновника - то роблять вони це як правило з залученням силових методів або заборонюючи законів Ті самі муніципали з зарплатою в 15000 грн які слідкують щоб бабка з пенсією в 2000 гривень не порушувала порядок продажу( це внизу) або той самий гетьманцев, який заборонив безмитне ввезення авто(товарів які у нас не виготовляється, але які були масово втрачені населенням внаслідок бойових дій)- і що? І зараз море силовиків ловить інших держпрацівників(митників) з залученням прокурорів і судей щоб навести порядок з хабарами на митниці... Тобто один дурень створив умови по яким сотні високооплаченних чиновників займаються тим що перевіряють законність виконання його дурного закону. Тепер розумієте необхідність захисту від таких дурнів... Адже всіх цих дбр,прокуратура, судді і так далі в шкарпетках за 10000 грн - оплачує якраз та бабка, чи та сімя в якій авто розбомбили.
Все правильно, но. 1. Для того чтобы система была устойчивой она должна быть охвачена отрицательной обратной связью. 2. Для того чтобы система была управляемой, подавление ООС должно быть не ниже, ... число забыл ... Это правила управления.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:35
vt313 написав: Hotab написав:vt313 , А что если это прецедент?
Для открытого неподчинения командованию. Можливо. Але тут починається, що ми не знаємо толком хто такий Пригожин, що він робить і навіщо.
Пригожин акуратно здав позиції оркозбройсилам... Замість того, щоб оголити й вимусити збройсили займатися цією проблемою, поки він буде укріплюватися у владі. Для нього повинно бути головним прийти до влади. Чим на фронті гірше, тим йому краще. Імхо. Або це регульований процес і трохи спектакль; або його розвели і зроблять цапом. Ну або диво -- нарешті в рашці почалися активно процеси руйнації влади.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 чер, 2023 10:57
прецедент того, що якщо в тебе є кілька тисяч озброєних нукерів, то у окремому регіоні ти можеш стати владою. а у держави наразі немає достатньо сил, щоб з цим впоратися. які перспективи відкриваються... найпростіше ліквідувати. а якщо він тільки ОДИН з керівників, просто медійна фігура
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 24 чер, 2023 11:01
stm написав:Кооператив Озеро решил что предыдущий президент кооператива должен быть заменен. И я с грустью заценила как 25тыс. Пригоженцев развернулись и действуют как один. Это связь, структура, готовность к действиям. Хорошо организованные убийцы вместо оленевода Шойгу. Я бы не сказала что нам это выгодно в долгосроке...
На сейчас непонятно действует пригожин сам или это согласованные действия со спонсорами чвк вагнер кириенко и ковальчуком?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1