Інша ситуація в плані альтернатив і доцільності. Виробництво стало набагато технологічніше (просто "приставити до станка" не допоможе), якісь потенційно вироблені машини ризиком ще більшої кількості жертв серед населення, і, можливо, знищення заводу взагалі, при можливості отримати/купити їх від союзників - думаю, невиправдані
На танковом заводе надо как раз "просто "приставити до станка". И прочитайте мой ответ andrijk777viewtopic.php?p=5592514#p5592514. Если Вы считаете правильным, чтобы миллионы украинцев сидели на шее у Запада (там или на гуманитарке здесь), а ещё миллионы шарились по кафешкам и рассказывали, как они героически противостоят оркам, то я так не считаю.
Ты, как бывший парторг, говоришь правильные слова НО, опять нюансы
А что, украинцы сами по себе захотели сидеть на шее у Запада ? Или, потому что, твои "хорошие россияне" вторглись войной в Украину И ты об этом факте очень-очень редко говоришь
А что, украинцы, которые вооюют против твоих "хороших россиян" не должны ходить по кафе ? Твои внуки в Германии, явно ходять по кафе. Но какого хрена ты запрещаешь это делать украинцам ?
Успіх написав:Доречі, на моменті - у нас три вакантних місця є! 1 місце - потрібний механік-водій(чудово б підійшов на це місце чоловік панянки в окулярах) 2 місця - потрібні навідники(чудово підійшли б Флер і Стм, так як там не важка праця - сидіти в бойовій машині, просто крутити дві ручки/наводитись і дивитись в "приціл/окуляр" - майже, як в окулярах )
Рапорт, Успих. Это в ваших силах. Даже есть такое
Прошу виплатити мені грошову компенсацію за невикористані дні щорічної основної відпустки (без надання відпустки) за період моєї служби. Дата мобілізації: ___.___.20___р.
https://www.gp.gov.ua/ua/posts/pyatyox- ... 48-mln-grn За процесуального керівництва Донецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону п’яти військовослужбовцям – командиру військової частини, начальнику штабу, помічнику командира з правової роботи, заступнику командира з озброєння та командиру взводу з технічного забезпечення цієї частини повідомлено про підозру. За даними слідства, підозрювані протягом березня-вересня 2022 року заволоділи 4,8 млн грн. Ці грошові кошти були виділені на премії за безпосередню участь військовослужбовців у бойових діях.
Faceless написав:Інша ситуація в плані альтернатив і доцільності. Виробництво стало набагато технологічніше (просто "приставити до станка" не допоможе), якісь потенційно вироблені машини ризиком ще більшої кількості жертв серед населення, і, можливо, знищення заводу взагалі, при можливості отримати/купити їх від союзників - думаю, невиправдані
На танковом заводе надо как раз "просто "приставити до станка". И прочитайте мой ответ andrijk777viewtopic.php?p=5592514#p5592514. Если Вы считаете правильным, чтобы миллионы украинцев сидели на шее у Запада (там или на гуманитарке здесь), а ещё миллионы шарились по кафешкам и рассказывали, как они героически противостоят оркам, то я так не считаю. А "знищити завод взагалі" не так легко. И если они потратят несколько десятков ракет на завод, то это лучше, чем то, что они могут выбирать более нужные для них цели сегодня. Ну и насчёт "можливості" - мы больше года добивались Леопардов и пока что получили не так уж много (недостаточно). Абрамсы будем ждать ещё достаточно долго. О большом количестве дронов тоже пока не слышал, а об их нехватке читаю регулярно (не берусь судить, насколько это действительно необходимо, могу только доверять тем, кто на фронте).
Якщо харківський танковий і зараз працює на технологіях 80 річної давності, як ви кажете, і можна будь-якого Васю просто "приставити до станка", то це насправді дуже сумно і нічого путнього так завод не зробить. Так, під час війни трохи не до гордості, і "сидіти на шиї Западу", як ви кажете, таки краще за гуманітарну катастрофу і загальну трудову повинність з повністю знищеною економікою. В 2СВ альтернатив не було, хоча врешті решт срср таки все одно сидів на шиї у США.
Успіх написав:Доречі, на моменті - у нас три вакантних місця є! 1 місце - потрібний механік-водій(чудово б підійшов на це місце чоловік панянки в окулярах) 2 місця - потрібні навідники(чудово підійшли б Флер і Стм, так як там не важка праця - сидіти в бойовій машині, просто крутити дві ручки/наводитись і дивитись в "приціл/окуляр" - майже, як в окулярах )
Рапорт, Успих. Это в ваших силах. Даже есть такое
Прошу виплатити мені грошову компенсацію за невикористані дні щорічної основної відпустки (без надання відпустки) за період моєї служби. Дата мобілізації: ___.___.20___р.
А якщо не виплатять? Прямим текстом вкажуть -- через суд. Як не так давно вже було...
В мене ще веселіший випадок - знайомому фіг виплачують бойові (в бамагах чогось не вистачає. Хоча все є. Як і раніше). На гарячій лінії відповіли -- подавайте до суду.
Faceless написав:........ Якщо харківський танковий і зараз працює на технологіях 80 річної давності, як ви кажете, і можна будь-якого Васю просто "приставити до станка", то це насправді дуже сумно і нічого путнього так завод не зробить. Так, під час війни трохи не до гордості, і "сидіти на шиї Западу", як ви кажете, таки краще за гуманітарну катастрофу і загальну трудову повинність з повністю знищеною економікою. В 2СВ альтернатив не було, хоча врешті решт срср таки все одно сидів на шиї у США.
Можете не сомневаться, на любом танковом заводе "можна будь-якого Васю просто "приставити до станка", в т.ч. и на американском, производящем Абрамсы. Электроника делается на других заводах. И есть сравнительно немного работ, где требуется действительно высококвалифицированный рабочий.
Речь не о гордости. Экономика и так практически знищена. Не знаю, что Вы будете считать гуманитарной катастрофой, но, на мой взгляд, миллионы выехавших на Запад и миллионы, бросившие свои дома и выехавшие в пределах Украины уже гуманитарная катастрофа. + дети, занимающиеся "онлайн". + погибшие. + ... Этого не достаточно для "гуманитарной катастрофы"?
И вопрос не в том, чтобы "сидіти на шиї Западу". Понятно, что без помощи Запада при любом напряжении сил нам не обойтись. F-16, Патриоты", гаубицы, снаряды в нужном количестве мы сами не сделаем. Но и "сесть на шею и ножки свесить" тоже чересчур. СССР не "сидел на шее". Да, тогда получили очень большую помощь, но и сами сделали очень много - и танков, и самолётов, и орудий, и ещё много чего. И далось это очень тяжело. Не стоит оскорблять предков. Они в войну, действительно, "пахали". И после войны тоже.
А трудовая повинность во время войны, по-моему, лучше, чем развлечения в кафешках.
ЛАД написав:Можете не сомневаться, на любом танковом заводе "можна будь-якого Васю просто "приставити до станка", в т.ч. и на американском, производящем Абрамсы. Электроника делается на других заводах. И есть сравнительно немного работ, где требуется действительно высококвалифицированный рабочий.
Тобто Абрамси та усіляки Лєопарди збирають за допомогою долота та якоїсь матері трішечки нетверезі Васі?
Water написав:.......... Тобто Абрамси та усіляки Лєопарди збирають за допомогою долота та якоїсь матері трішечки нетверезі Васі? .....
Оплоты тоже не собирают "за допомогою долота та якоїсь матері трішечки нетверезі Васі". Если Вы никогда не были на серьёзном заводе, то это исключительно Ваши проблемы.