Для мене це просто мотиватор дня!.. На СЗЧ.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо важливіші люди, то чому Успіхи по 16міс в окопах і ще не видно кінця і краю, так як закон 18міс. НЕ приймаЮть? Як ж, то наче, про ворога пишу, що з часом в окопах він згниє/посиніє... Але і тонеееесенько натякаю, що і Успіхи в окопах за майже 1,5р. - якби здоров'я в лотерею не виграли! Це лише в Термінаторах зуби не псуються/скришуюються, грибок по ногах не кидається, шлунок/підшлункова/печінка і далі по списку - зовсім не потребують хоч якогось ПЕРІОДИЧНОГО медогляду і лікуванню всюго цього ☝️(бо ж в таких умовах все це "пришвидшено зношується/виходить з ладу". І от що - отакі речі☝️ тут на форумі будуть називати "скигленням", а не "звичайне буденне/повсякденне життя солдатів"? Ну прикріпіть тут смайлик, що спльовує від гіркоти нерозуміння!🤮 ![]() ![]() Успіх ,
Люди бувають різні. Він про себе. Він собі важливий. Не ти йому. Далі… «територї» бувають також різні: є бучанський цоколь, а є бердянський цоколь. Так от бердянські території неважливі, а от бучанські - то другоє. Висновок: люди (особисто сам Флай) важливіше ніж території (Бердянськ з Мелітополем). Там ще дискусія про економіку була? Що не можна призвати, бо ж економіка.. Так а де Віталій, а де економіка? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуГеніально. От тільки є один момент. Добряче вживаний може здохнути сам по собі - десь контакт в дощ замкнуло, наприклад. І він ліг десь в сірій зоні при першому ж вильоті, не принісши жодної користі. Або акумулятор здох. Ще чув про турнікети, надруковані на 3D принтерах, магазини, теж друковані на принтерах. Проблема в тому, що потім заміна людей втрачених внаслідок такої економії обходиться на кілька порядків дорожче. Вчитися літати можна й на дешевих дронах, що адекватні люди успішно роблять. Але ![]()
Бобуа писав про свої приклади. І підкреслював, що для цього фахових особливих знань-вмінь не треба. Де треба було копати, тягати, сидіти під обстрілами, пострілювати у бік ворога тощо.
![]()
Нещодавно прочитав спогади вояка 2 світової, радянського. Пише: посадили їх двох на спостереження в окоп; пили з калюжі; він просто дрищав, а сусід кров'ю; він не витримав і каже взводному - замініть, а той - руки, ноги цілі, то не можу. Висохли калюжі, залишилась тільки калюжа у воронці під дохлою кобилою. Почали пити з під неї... дришня в нього пройшла овсім, а у сусіда залишилися, але вже без крові. Може й байка ветерана, а може й ні.
![]() Важко в навчанні - легко в бою!©Так бо самі винні, що створили таке, що людей треба ловити... Може більшість і сама б добровільно пішла, якщо знала б ЧІТКІ ПРАВИЛА ГРИ! А саме: 1. Йдете на 6міс.(а далі на вибір - на контракт/чи додому) 2. Якщо ви не на всі 100% здорові, то чітко знаєте, що на сам передок вас не візьмуть!(точно не в піхоту) 3. Після відвідання військомату - місяць до відправлення на фронт(щоб людина мала час завершити свої справи/підготуватись і т.п.) 4. - може ще щось допишу, як згадаю... Або всі підказуйте свої "побажання")) Потрібно "50/50" новеньких/досвідчених згуртовувати і все буде ок. Якось же на початках війни, наприклад, в нас - теж було багато таких, що зброю не тримали в руках(як я), або 20-30р тому строкову проходили і вже мало що пам'ятали... - та й тоді вони були молоді - підтянуті, а не як зараз 40-50+ з животами і букетами хронічних різних...(ну, думаю далі пояснювати не треба) - і нічого, навчились по ходу війни)) і ще періодично щось вчимося на ходу... - впринципі, так постійно "все на ходу" вчимось на швидкоруч, коли вже треба певне нове завдання виконувати, а ми тільки дізнаємось "що воно" і як його потрібно робити/і як з тими речами поводитись)) ![]()
3 місяці - це апріорі не досвідчений. Півроку чи рік - це вже людина, яка має певний досвід і може щось передати. Але не раніше. Це раз. Два - навчальні центри зараз працюють по повній. І за кордоном людей вчать. Але наскільки я розумію, цього вистачає хіба на поповнення втрат та формування нових підрозділів. Тому про демобілізацію найближчим часом не може йти й мови апріорі. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗараз мобілізувати нулячих людей і відправляти зразу на фронт - це дорого. В нас нема стільки людей. І нема стільки грошей, щоб виплачувати потім пенсії покаліченим чи сім'ям загиблих. Навпаки, треба максимально готувати людей, треба навести лад в навчальних центрах, нормальних інструкторів. Які б проводили заняття для того, щоб передати знання, а не для того, щоб розписатися з журналі. ![]()
Та акцент у нього був не на ненавченності і втратах від цього. А мова про те, що є достатньо місць де висока навченність не обов'язкова.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|