Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 45074508450945104511 ... 14523>
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:16

detroytred , так а в чому проблема??
Підполковники (комески і замкомбриги) літають і гинуть. Треба загиблі комбриги??
Якщо комбриг не літає на найнебезпечніші завдання, значить і не отримує. Але він організовує польоти, планує застосування бригади. Втрата комбрига - це мінус 25% бойових можливостей бригади принаймні на деякий час. То в чому проблема? Що не так?

Можна і цивільними. Тільки потім не дивуєтеся, чому так у війську - по січовому...
І чому офіцери не розуміють значення стройової підготовки. І чому різниця між ними і рядовими майже нема.

Стройову підготовку дає Ваня взводний, курсовий офіцер, а не полковник з кафедри. Не набивайте значення там, де його нема.
Давайте конкретно:
Аеродинаміку мені читав дідусь 65 років цивільний, а теорію теплових двигунів полковник. Обидва предмети знаю на відмінно. Що не так? Стройовій вчив ваня взводний. Статутам теж.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 05 лип, 2023 11:21, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:21

Ой+ написав:
  yama написав:
  Игорь Алексеевич написав:Лето, время ездить отдыхать и тратить валюту в своё удовольствие.
За границей берут любые года, лишь бы туристы были не с пустыми карманами))

Не все на форуме пенсионерьі 60+ которьіх отпускают

Тим не менше в перші дні липня величезні потоки "втомлених" на виїзд, що призвело до значних черг на кордоні. Якась к-ть допомоги і кредитів поїде назад до допомагаючих і кредиторів. Валюта успішно буде перетворюватись на засмагу і всіляке барахло.
Біля пунктів пропуску на українсько-польському кордоні утворились кілометрові черги. Рух активізувався через сезон відпусток: люди виїздять до Польщі, щоб далі подорожувати до інших країн. За добу 2 липня українсько-польський кордон перетнули 75 тисяч людей.
https://zakordon.24tv.ua/chergi-kordoni ... i_n2346364
Болгария, Турция немного там свободней на границе. Правда поездка до Турции на автобусе 48 часов, до Болгарии прибл. 24 часа. Туристов много, в Турции в отелях мест - нет. Надо заказывать тур, с хорошим отелем дней за 20
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:21

Hotab написав:detroytred , так а в чому проблема??
Підполковники (комески і замкомбриги) літають і гинуть. Треба загиблі комбриги??
Якщо комбриг не літає на найнебезпечніші завдання, значить і не отримує. Але він організовує польоти, планує застосування бригади. Втрата комбрига - це мінус 25% бойових можливостей бригади принаймні на деякий час. То в чому проблема? Що не так?

Я і так сказав більше, ніж треба.
Це не місце для обговорень. Брехні з мого боку не було. Крапка.

Мій посил був не в тому, що всі такі і всюди так.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:24

detroytred написав:
  Hotab написав:detroytred , так а в чому проблема??

Я і так сказав більше, ніж треба.
.

Не робіть таємницю там де її нема. Комбриг може запросто не літати на бойові (хоча я знаю випадки, коли комбриг тимчасово непридатний по медицині сідав в вертоліт і летів на бойовий під чужим прізвищем, бо не міг бути в стороні) . Так само як комбриг танкової бригади не йде в першому танку в атаку.
Але зами літають і гинуть. До чого ваш спіч?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 05 лип, 2023 11:29, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:28

Hotab написав:Стройову підготовку дає Ваня взводний, курсовий офіцер, а не полковник з кафедри. Не набивайте значення там, де його нема.
Давайте конкретно:
Аеродинаміку мені читав дідусь 65 років цивільний, а теорію теплових двигунів полковник. Обидва предмети знаю на відмінно. Що не так? Стройовій вчив ваня взводний. Статутам теж.

Про стройову було не про те, хто дає, а про нерозуміння її значення деякими офіцерами.

Справа не у знаннях, які дає викладач. На тренажерах два дідусі вчили...
А у комплексному вихованні майбутнього офіцера. В процесі усього його навчання у ВВНЗ. Які закладаються основи. Ваня взводний робить свою частину. Викладач свою.

До того ж отой викладач, як буде складати програму навчання? Якщо в ній все тісно пов'язане з до рівня начальника інженерно-авіаційної служби, з іншими дисциплінами.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:29

Hotab написав:
Логіка в цьому є, єдине що у мене викликає невпевненість, чи укомплектовані технікою всі ці підготовлені бригади наступу так, як ті які зараз вже введені в бій. Наскільки відомо мені, вони ще очікують на свою техніку. І часто ця техніка буде трохи гірша (застаріліша), ніж та що вже працює.

Ну і відсутність більш менш масованих ракетних ударів останнім часом говорить про те, що кацапи їх трохи накопичили для чогось.

Мы ещё много техники вообще не видели на поле боя, БМП marder и cv90, challenger, stryker где-проскакивал, но в единичных количествах, так же надеюсь леопарды 1 приедут не в следующем году. Хотелось бы больше техники, но партнёры решили так

Ракеты однозначно собирают для каких-то серьёзных целей. Участились удыры по предполагаемым аэродромам, значит Сторм шэдоу и планирующие бомбы создают оркам серьезные проблемы.

После множества появившихся видео с разносом орковской артиллерии действительно напрашивается вывод,что идёт планомерное уничтожение артиллерийских орудий и складов с БК. И действительно, некоторое продвижение наших войск вглубь заставляет орков вскрывать свою технику.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:29

Игорь Алексеевич написав:
  yama написав:
  Игорь Алексеевич написав:Лето, время ездить отдыхать и тратить валюту в своё удовольствие.

А что у кому 60- нет семьи, детей??? На крайняк Буковель. Там тоже можно отдохнуть и спустить валюту в своё удовольствие. :D

Ви там були останні п'ять років? Що під час ковіду люди масово похворіли,що під час війни ціни повне гуано. В минулому році були гарні спогади у Подільських Товтрах
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:32

Re: Валютний ринок в контексті ДС

sens написав:Ви там були останні п'ять років?
Отели в Буковели заполнены сейчас на 90%
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:35

Игорь Алексеевич написав:

Тим не менше в перші дні липня величезні потоки "втомлених" на виїзд, що призвело до значних черг на кордоні. Якась к-ть допомоги і кредитів поїде назад до допомагаючих і кредиторів. Валюта успішно буде перетворюватись на засмагу і всіляке барахло.
Біля пунктів пропуску на українсько-польському кордоні утворились кілометрові черги. Рух активізувався через сезон відпусток: люди виїздять до Польщі, щоб далі подорожувати до інших країн. За добу 2 липня українсько-польський кордон перетнули 75 тисяч людей.
https://zakordon.24tv.ua/chergi-kordoni ... i_n2346364
[/quote] Болгария, Турция немного там свободней на границе. Правда поездка до Турции на автобусе 48 часов, до Болгарии прибл. 24 часа. Туристов много, в Турции в отелях мест - нет. Надо заказывать тур, с хорошим отелем дней за 20[/quote]
Дуже гарна ідея для молоді,як погуляти та розважитися. Для людей які опікуються реальним станом, важливо вирішити що робити далі в умовах коли немає стабільності - взимку немає живлення і треба витрачатися або на генератор чи акумулятор, навесні почали збільшення мобілізаційного ресурсу і люди звільняються і переїздить до інших міст, влітку маємо хибне рішення і збільшення цін на акцизи ,що призведе до здорожчання логістики і ціни вверх
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 05 лип, 2023 11:37

detroytred ,
До того ж отой викладач, як буде складати програму навчання?

Так це треба полковники щоб мені розказували про принцип роботи плунжерного насоса, бо вони цю програму придумали?
Єдине де треба справді військові викладачі- це тактика. А не загальні бакалавратські предмети (гідрогазодинаміка, сопромат, теормех) , програми яких уніфіковані.
І так, кожен дійсно гризе свою морковку, статути і стройову - військовий курсовий офіцер. Загальні предмети, які так само в ХАІ дають цивільним цивільні - дає цивільний. Тоді не буде питань, чому повний Харків полковників, а зброю в руки взяти нема кому.
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 45074508450945104511 ... 14523>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти