Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49044905490649074908 ... 14592>
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 20:46

Витаха написав:
  Investor_K написав:Ну що там Прігожин?

Сдох с Уткиным и прочим руководством вагнера. Ожидаемо после того как зассал москву брать.

Мои прогнозы сбываются. Я обещал в начале года, что в Раше будет мятеж. Потом, что Пригожин - не жилец. Что вам еще пованговать?
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 20:46

Hotab написав:Там я так розумію одну пускову. Це теж круто, але 1,5 ярда це ціна комплексу, де багато таких пускових і ще кілька інших машин: антени, командні, зарядні.

Та я тоже удивилась, может и цена разработки, но хрень была заряжена и с антенками. Точно что-то хорошее, бавовна знатно вверх грибом пошла ))) вот, не верь в интуицию, встала думаю надо таки одеть вышиванку и вообще ходить весь месяц, у меня их 2 ))) и вот, понеслось, у ГУР тоже душа требует праздника )))
Перед всеми на фронте извиняюсь за последующую шутку чёрного юмора: пожалуй таки поддержу вечером сырно-винный фронт )))
Востаннє редагувалось stm в Сер 23 сер, 2023 20:50, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 20:50

Hotab написав:buratinyo ,
Тренд уже сформирован и вполне наблюдается. Наказания становятся все реальнее и жестче. Не все попадает в сми.

Невже схеми виїзду за 3-10 куе не були відомі аж 1.5 роки?? Коли всі охочі знали, а прокуратура не знала?

Я их не знаю до сих пор. Мне они не интересны. Если они существуют, то вопросы надо задавать законодателям.

А к ним у меня актуален пока только один вопрос. Как можно было сделать статью о нанесении существенного и даже глобального экономического вреда государственному предприятию (т.е. Украине) не криминальной? :wink:
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 20:51

Hotab написав:назавжди втратити статус «втарой армии»

Hotab написав: «рф назавжди втратила статус регіонального пугала, і навіть киргизи показували дулі путєну.»

Ясно. Школоті з підлітковим максималізмом інтернет провели. )))

Придиратись до слів це прикольна манера спілкування.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 20:53

stm ,
А если бы и трусики с вышитыми крестиком кружевами, может и кабаеву пришла б 3.14зда))

надо таки одеть вышиванку и вообще ходить весь месяц,

Завтра полечу в белой рубашке. Впервые. Пошел гладиться)) .

А про комплекс вот что они пишут:

Современная вариация системы С-400 состоит из таких компонентов:

пункт боевого управления на основе грузовика Урал;
радиолокационный комплекс: панорамный радар с защитой от помех, который монтируется на белорусский колесный тягач МЗКТ-7930;
до шести зенитных ракетных комплексов, каждый из которых содержит до 12 транспортно-пусковых установок на прицепе и многофункциональную радиолокационную станцию дальностью действия до 400 км (в зависимости от типа ракет);
зенитные ракеты (комплекс может использовать ракеты нескольких видов);
комплекс средств технического обеспечения системы

https://nv.ua/ukraine/events/s-400-triu ... 48364.html

Придиратись до слів це прикольна манера спілкування

Манера спілкуватись - це писати дурь типу «усі», «ніхто». Тим більше що на росіі і половина ще не прокинулась, які там «усі».

А хто ці «ніхто», які не будуть рахувати втрати ерефії від війни - взагалі незрозуміло. Історики не будуть? Чи андріки, які рубаються в танчики разом з такими самими сопливими підлітками і розказують про «усі»?
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 23 сер, 2023 21:04, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:04

andrijk777 написав:
  fox767676 написав:Поки є екзинтенційна загроза з рахи, чаучески не буде. Як на диво, гіпотетичний програшш рахи у багаторічній війні на виснаження переключити фокус осатанілого суспільства з зовнішнього ворога на внутрішні цілі.

А як ви собі уявляєте "програш рахи у багаторічній війні на виснаження"?

Для мене(і для усіх істориків) програш - це втрати території. Я не уявляю собі щоб РФ втратила територію.

СРСР, Югославія - в Раші ще багато спільного, щоб гарно розпастися 8)
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:14

andrijk777 написав:
  fox767676 написав:війна зайде в глухий кут. путін всіх своїх дістане, його вбють, нова еліта запропонує Україні\світу компромісні умови миру. Ну то вже програш, як не крути. Якщо українська влада десь перегне палку у своїй "принциповості", з нею буде теж саме що й з російською. Приблизно так було в кінці першої світової.

Ну по-перше навіщо новій еліті щось пропонувати Україні?? Вона буде пропонувати умови Заходу! А вже Захід буде тиснути на Україну.
Цей шлях набагато кращий для "нової еліти", яка б вона не була, навіть демократичною. Мені це очевидно.

По-друге - які умови?
Наприклад репарації. Я на 99% впевнений що РФ платити репарації(добровільно) не буде.
Припускаю найкращий для нас варіант - повернення на 1991 рік без умов. І по великому рахунку це не є програш РФ. Втрати територій - немає, великих руйнувань немає. Програшу - немає. Нічия фактично(для РФ).
*додам що цей варіант 140% сподобається Заходу і він буде ДУЖЕ сильно тиснути на Україну щоб вона прийняли ці умови.

Кордони 1991 будуть існувати тільки в уяві дуже вмотивованих пропагандистів і ,можливо, дуже вжившихся роль акторів. Але навіть залишивши собі Крим, РФ с т.з початку 2022 - програє,як "програв" СРСР в Афганістані.
Якщо українська влада буде дуже наполягати на поверненні Криму, то програє і вона. Бо і українські низи, і західні верхи не зможуть\не захотять.
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:37

Очікування vs реальність

Zebra написав:
  Витаха написав:
  Investor_K написав:Ну що там Прігожин?

Сдох с Уткиным и прочим руководством вагнера. Ожидаемо после того как зассал москву брать.

Мои прогнозы сбываются. Я обещал в начале года, что в Раше будет мятеж. Потом, что Пригожин - не жилец. Что вам еще пованговать?

На Кримський міст, будь-ласка, наворожіть як слід :twisted:
Кацапи у своїх мережах очікували, що Зе запустить 23-24 серпня тисячу дронів на рф..
Реальність схоже перевершила їх очікування (та й наші очікування теж))).
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:43

andrijk777 написав:
  fox767676 написав:війна зайде в глухий кут. путін всіх своїх дістане, його вбють, нова еліта запропонує Україні\світу компромісні умови миру. Ну то вже програш, як не крути. Якщо українська влада десь перегне палку у своїй "принциповості", з нею буде теж саме що й з російською. Приблизно так було в кінці першої світової.

Ну по-перше навіщо новій еліті щось пропонувати Україні?? Вона буде пропонувати умови Заходу! А вже Захід буде тиснути на Україну.
Цей шлях набагато кращий для "нової еліти", яка б вона не була, навіть демократичною. Мені це очевидно.

По-друге - які умови?
Наприклад репарації. Я на 99% впевнений що РФ платити репарації(добровільно) не буде.
Припускаю найкращий для нас варіант - повернення на 1991 рік без умов. І по великому рахунку це не є програш РФ. Втрати територій - немає, великих руйнувань немає. Програшу - немає. Нічия фактично(для РФ).
*додам що цей варіант 140% сподобається Заходу і він буде ДУЖЕ сильно тиснути на Україну щоб вона прийняли ці умови.

ви так позиціонуєте себе, як якісного аналітика. але щось взагалі не кажете - Раша поставила під сумнів основи світового порядку, вважаючи, що наявність ядерної зброї зробить її над правилами. й ключове завдання - цю загрозу для світу знищити. тому війна скінчиться, а санкції залишаться. й репарації (недобровільні) будуть. я навіть згоден, щоб за рахунок репарацій погасилися наші борги. з вашої логіки Захід не допустить втрати СВОЇХ грошей.
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 23 сер, 2023 21:43

Вагнерам у білорусі нема чого робити. У москві є їм що робити
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.