beee написав:️Загроза глухого кута та заморожування. У Чехії дали прогноз щодо війни в Україні
Як заявив прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, шанси на швидке вирішення конфлікту в Україні "виявилися невеликими і стають дедалі меншими".
Я больше верю чехам, чем какому то подоляку
Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.
fler написав:на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться.
тобто на виборах 2024 путіна не буде? Дивлячись на Кессінджера, Сороса та інших страшно уявити скільки разів ще можуть переобрати молоде пуйло
fler написав:Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.
якщо він вже мало вирішує а війна продовжється, значить наступники теж не миротворці
beee написав:️Загроза глухого кута та заморожування. У Чехії дали прогноз щодо війни в Україні
Як заявив прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала, шанси на швидке вирішення конфлікту в Україні "виявилися невеликими і стають дедалі меншими".
Я больше верю чехам, чем какому то подоляку
Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.
Та ніякої передачі, ніякому Патрушеву. Іде на вибори 2024.
fler написав:Я не просто так процитувала Подоляка, там є над чим замислитись. Чуйка мені підказує, що на рф відбувається передача влади від пуйла до патрушева і скоро (цієї осені) цей процес завершиться. Наразі пуйло вже мало що вирішує та мало чим цікавиться. Йому все пох, аби його не чіпали. Тому я вважаю, що на рф все буде залежати від політичної волі наступника та його оточення, і можливо війна завершиться швидше, ніж ми можемо уявити.
ISW пише, що москалі вже визначились з опонентами для хуйла на весняних виборах. Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував. Може й ви колись зрозумієте, що Подоляк най*бує. Теоретично я не виключаю, що хуйло здохне, його завалять, або буде русскій бунт, бессмислєний і беспощадний. Але я не вірю в те, що хоч хтось може це спрогнозувати в публічному просторі.
Позавчора група, що їхала з позиції потрапила під обстріл. В результаті було пошкоджене одне авто в двоє легких поранених. Ну і ще антени, пульти постраждали, але то таке... Сьогодні вранці поїхали, щоб евакуювати авто. Виявилось, що його вже хтось "евакуював".
sashaqbl написав:Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував.
я не всегда разделяю точки зрения которые сюда копирую, форум = обмен мнениями, а с мнениями здесь лютый дефицит. На счёт замовк кто то же написал с моей учётки 18836 сообщений? по просьбам трудящихся я перестал репостить мнения с вражеских каналов. Чтобы у некоторых была возможность рассказывать про их очки.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 28 сер, 2023 17:22, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl написав:Vitalian майже рік розказував про передачу вчади. Потім щось замовк. Певно зрозумів, що генерал СВР його най*бував.
я не всегда разделяю точки зрения которые сюда копирую, форум = обмен мнениями, а с мнениями здесь лютый дефицит. На счёт замовк
тут якщо запостив Соскіна, або Чаплигу, значить "розділяєш думку автора" в кращому випадку, в гіршому - огєнтпутєна
для многих людей земля плоская, а мир черно-белый. главное помнить, ты общаешься не с sashaqbl или успихом, а с их опытом, который может сильно не совпадать с твоим.
Нещодавно Єврокомісія почала підготовку доповіді про розширення ЄС. Очікується, що документ буде містити рекомендацію про початок переговорів щодо вступу України до ЄС. У 2023 році Україна розраховує розпочати переговори про вступ до ЄС, та має бути готовою до самого вступу через два роки, заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль. https://ua.news/ua/world/mishel-nazval- ... ovyh-stran