Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 50215022502350245025 ... 14798>
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 19:33

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sergey_sryvkin написав:І сидиш, чекаєш, доки тобі покупець за контрактом заплатить. А може й не заплатить...

Зате Продавець може на власній шкурі відчує, що відчуває Покупець, коли оплачує чек, зі строкою ПДВ, а покупка виявилась невдалою.
Не продав - стаа Покупцем, і будь ласкавий заплатити цей податок. Продав - став Продавцем, а податок заплатиш тільки зі своєї доданої вартості, з маржі.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 19:50

lapay написав:
  sergey_sryvkin написав:І сидиш, чекаєш, доки тобі покупець за контрактом заплатить. А може й не заплатить...

Зате Продавець може на власній шкурі відчує, що відчуває Покупець, коли оплачує чек, зі строкою ПДВ, а покупка виявилась невдалою.

Для цього є закон про захист прав споживачів.
А ось про захист прав продавців немає.

lapay написав:Не продав - стаа Покупцем, і будь ласкавий заплатити цей податок. Продав - став Продавцем, а податок заплатиш тільки зі своєї доданої вартості, з маржі.

Наче слова зі словника, а сенсу в реченнях немає.
Я бачу що ви не в темі від слова взагалі.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:08

sergey_sryvkin написав:Я бачу що ви не в темі від слова взагалі.

Сергей, прям чувствую, что у Вас Oxford, Essex, на крайняк London School of Economics )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:08

sergey_sryvkin написав:Наче слова зі словника, а сенсу в реченнях немає.

Я покупець, проблеми продавців мене не сильно хвилюють. ПДВ оплачує покупець, якщо є така строка в чеку, як і акцизи, які там не прописані.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:35

lapay написав:
  sergey_sryvkin написав:Наче слова зі словника, а сенсу в реченнях немає.
Я покупець, проблеми продавців мене не сильно хвилюють. ПДВ оплачує покупець, якщо є така строка в чеку, як і акцизи, які там не прописані.
Всі юристи , всі напирають на стрічку в чеку...
Тому уточнюємо
1 Чи дає право покупцю ця стрічка в чеку вимагати від продавця сплатити суму ПДВ зазначену в чеку - виключно в оплату ПДВ на рахунок казначейства?
Відповідь - не дає
2 Чи укладав покупець з продавцем угоду що сума в чеку яка зазначена як ПДВ повинна бути використана тільки так як цього вимагає(хоче) покупець
Відповідь - не укладав
3 Є поняття власність...
Якщо продавець обміняв товар який йому належить по праву власності на папірці(гроші) які належать покупцю
то
Чи не перейшло право власності
на товар до покупця
На гроші до продавця
Перейшло
4 Так само як продавець не має права вимагати від покупця якихось конкретних дій з товаром, так само і покупець не може вимагати від продавця конкретних дій з грошима
5 З другого боку, згідно чинного законодавства, продавець отримавши гроші , може купити обладнання( авто/склад/інші товари) і при цьому не сплачувати ПДВ

Чому в цьому випадку податкова дозволяє продавцю використовувати гроші покупця не так як написано в чеку..а цими грошима вільно розпоряджатись.
6 Чому повернення ПДВ відбувається виключно на рахунки Податкових Агентів Платників ПДВ і жоден закон не зобовязує роздати це повернення вланикам стрічки в чеку?

Як тільки в себе в голові дасьте відповіді які будуть логічні - тоді й поговоримо далі
А так - у Вас є фантазія що ПДВ це Ваша заслуга
В податкової і підприємців - інша думка по цьому питанню ..і інші дії, не такі які б випливали з вашої фантазії.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:47

stm написав:
  sergey_sryvkin написав:Я бачу що ви не в темі від слова взагалі.

Сергей, прям чувствую, что у Вас Oxford, Essex, на крайняк London School of Economics )))
Є нюанси
Дитина в садочку - не розуміє предметів середньої школи
Викладач Оксфорду - не зрозуміє проблему по якій учень середніх класів не може осягнути того що йому розповідають.
Є своєрідні барєри (сходинки) які заважають людям зрозуміти один-одного.
Наприклад
В Україні є на особу
група1 -20 млн населення з капіталом 0-0,5млн грн( сюди входить вартість житла
група2- 10 млн населення з капіталом 0,5-1 млн грн( також з житлом)
група3 -5 млн населення з капіталом 1-2 млн
група4 -2 млн населення з капіталом 2-5 млн
група5- 1 млн з .....5-10 млн
група6- 0,5 млн з ....10-100 млн
група7- 0,1 млн з.....більше 100 млн грн

Кожен з цих груп можу зрозуміти/пояснити щось тільки тим хто знаходиться в групі знизу або зверху...
Перескочити через групу - ймовірність того що зрозуміють один одного наближається до 1%

Ніхто з групи7 не будке витрачати свій час на когось з нижче групи6
Для будь-кого з групи4 - група2 не має необхідних знань , а для пояснень групі6 , необхідних знань вже не вистарчає для групи4

Тому я довбаю долярчика , бо він знаходиться в групі4(я в групі5) , з ймовірністю90% провалитись в групу3 , але якщо мені вдасться то з ймовірністю в 10% долярчик може піднятись в групу5
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:55

budivelnik написав:Чому в цьому випадку податкова дозволяє продавцю використовувати гроші покупця не так як написано в чеку..а цими грошима вільно розпоряджатись.

Податкова поблажливо не поспішає. Банківський переказ може йти доволі довго, але це не означає, що банк став власником цих грошей, а отримувач(податкова), не отримає свій переказ.
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 20:57

Успіх написав:Тож питання на поверхні - хочете перемоги, чи вам всім "і так НЕ погано живеться"
А ти пробував задати питання як тобі живеться самому собі?
Було таке в шахтах -
1 млн тон вугілля=смерть одного шахтаря
це в мирний час
чи в інфекційних лікарнях робочий день скорочений на дві години ( своєрідна плата за ризик, виграєш 60 годин в місяць - програєш можливість за 30 років роботи втримати здоровя в нормі)в мене зараз дочка в такій лікарні інтернатуру проходить. Смертей вона бачит більше ніж ти в рази..при чому маленьких дітей...

Тому ти ПОВИНЕН зрозуміти
В першу чергу ти захищаєш себе
В Другу чергу свою дружину і дітей
В Третю чергу своїх батьків
В четверту - свої квартирки
В пяту відробляєш 75000
і тільки в щосту і далі ти працюєш на когось...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 21:03

lapay написав:
  budivelnik написав:Чому в цьому випадку податкова дозволяє продавцю використовувати гроші покупця не так як написано в чеку..а цими грошима вільно розпоряджатись.
Податкова поблажливо не поспішає. Банківський переказ може йти доволі довго, але це не означає, що банк став власником цих грошей, а отримувач(податкова), не отримає свій переказ.
Ви не зрозуміли
Справа не в часі...
Справа в тому, що підприємець отримавши гроші за товар приймає рішення
Закупити інший товар ( і поки він цей закуплений не продасть в нього не виникає обовязків платити ПДВ)
Чи розширити бізнес купивши станок/авто/будівлю під комерція - і це розширення він робить за рахунок НАЯВНИХ в нього грошей..Тобто отримав він від населення націнку в 2 млн грн -і у випадку якщо нічого не купить - то повинен заплатити з націнки 20% ( у випадку з 2 млн це 333333 грн...)Але якщо він купить авто за 2 млн грн..( при чому що для Вас , що для нього ціна однакова=2 млн грн) - то в нього не виникне зобовязання сплатити 333 333 грн грошей які Ви чомусь вважаєте своїми.
І це згідно Законодавства , без всяких там шахер/махерів...
Тобто якщо 333 333 грн гроші покупців - то чому підприємець може ЛЕГАЛЬНО ними сплатити купівлі авто для бізнесу( а для ФОПа відрізнити авто для бізнесу від авто для приватних потреб - неможливо)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 вер, 2023 21:03

Успіх , тобі не так багато і залишилось служити. До 60-ти ж..
Тобто не тільки зек знає…

Я не розумію, чому ти вимагаєш підміну. Ти казав що це не чесно, коли країна воює/стікає кровʼю залишати Збройні сили.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 50215022502350245025 ... 14798>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти