lapay написав:Він може прийняте рішення не переказувати , врешті-решт, ці гроші податковій?
По ПДВ - може , ба більше він може вести таку стратегію ведення бізнесу по якій він роками навіть маючи націнку не буде платити ПДВ і це легально. Націнка - це обовязковий аргумент для того щоб виникло зобовязання по ПДВ Поясню Якщо я купив за 120 грн і продав за 120 грн..то не зважаючи що в чеку у Вас буде стояти ПДВ=20 грн..в мене не виникає жодного обовязку по сплаті ПДВ
насправді не може.
тимчасово ПДВ можна оптимізувати легально, роками - ні
Shaman написав:тимчасово ПДВ можна оптимізувати легально, роками - ні
Якщо розвиваєшся і максимум вкладаєш в розвиток-то поки розмір ПДВ в накладних по яким купуєш інструменти/транспорт/станки -перекриває, то й ПДВ не платиш... Вічно звичайно не вийде, 100% компенсовувати також важко , але зменшити платежі в рази через купівлю авто в лізинг - раз плюнути.
в данном контексте много женщин выехало, оставив мужей в Украине. Если неофициально это измена-предательство. А официально - нефиг было выезжать. В большой семье сам знаешь.
Успіх написав:Як це допоможе країні в демографії/заохоче чоловіків?
ты как маленький. Каждая новая жена захочет ребенка... щас ведь как родила 1-2 и хватит. А другая до 40ка ходит в девках. ну и многодетным отцам нужны льготы, без % ипотека, что то ещё.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 10 вер, 2023 20:51, всього редагувалось 5 разів.
budivelnik написав:Якщо я купив за 120 грн і продав за 120 грн..то не зважаючи що в чеку у Вас буде стояти ПДВ=20 грн..в мене не виникає жодного обовязку по сплаті ПДВ
Ну, тоді не треба приписувати собі сплату ПДВ з вартості товару. Ви сплачуєте ПДВ зі своєї торговельної націнки, це по максимуму, з імпортного товару ПДВ сплачує покупець, з вітчизняного, в основному, виробник разом з покупцем.
lapay написав:Ну, тоді не треба приписувати собі сплату ПДВ з вартості товару. Ви сплачуєте ПДВ зі своєї торговельної націнки,
А я й озвучую тільки ПДВ яке сплачую..тобто з СВОЄЇ націнки.. І в сплатах які тут озвучую - не враховую суми які плачу я але з зарплати найнятих( бо це податки які вони платять)..
katso написав:Вы тут пошутили - а ведь был исторический пример войны в Парагвае где под лозунгами "ни шагу назад" положили 70% мужского населения страны и по окончанию войны (которую к слову они все равно проиграли) для выравнивания демографии власти разрешили многоженство.
Зараз такий варіант неможливий. Тоді дійсно воювали в основному стрілецькою зброєю. Зараз війна арти. Сценарій завершення буде, що ми переб'ємо арту орків в тому числі Хаймарсами та за рахунок більшої точності/дальності 155 мм західної арти. Після цього поженемо орків. Навіть 5 млн мобілізувати і видати АК-74/РПГ нічого не дасть - найближча логістика буде розбита артою, польові укріплення - мінометами.
vitaliiangel написав:в данном контексте много женщин выехало, оставив мужей в Украине
Щось не сходиться
Дивлюсь по Житомиру... по ходу всі в окопах-схованках-закордоннях, одні дівки ходять, бери-не хочу (с)
...треба ж врахувати наші втрати чоловіків, на жаль...
то что выехали инфа объективная, даже цифры есть сколько. Конечно не все. По Житомиру это субъективно, кто то в какой то момент узрел там табун из 3х девок.
Успіх А якщо трохи серйозніше, то якби був дефіцит саме пілотів, а не машин, то ніхто б мене нікуди не випустив. Але реальність така, що не менше 10 пілотів на одну машину. І перспектив це змінити поки що я не бачу. Та і ті машини реальної допомоги для саме вогневої підтримки тобі (чи БОБу) не можуть зробити . Тільки транспортні задачі. Коротше поки що про авіацію потрібно забути. Може після Ф16 мова піде про Апачі, тоді подивимось.