|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 01 жов, 2023 14:44
Ой+ , Виплати військовим пенсіонерам закон визначає на рівні 65-70% від грошового забезпечення. Причому для розрахунку береться не середнє грошове забезпечення, з якого людина здійснювала внески до Пенсійного фонду протягом життя, а поточне грошове забезпечення, яке отримує військовослужбовець чи працівник силових структур на аналогічній посаді.
Я не знаю хто і як знаходить в судах ці лазєйки, але підставою для підвищення мені пенсії є підвищення складових саме моєї зряплати. Тобто, якщо я комеска підполковник , то поки посадовий оклад комески , або за військове звання підполковник не піднімуть, у мене пенсія не має підніматись. Якщо зараз пілотам введуть доплату «за спекотні температури у 2023 році», то мене це підвищення ніяк не зачепить. В моєму ГЗ не було такої складової, відповідно і на мою пенсію воно не вплине. Але хтось судиться за щось, якось навіть виграють. Мені нема потреби, поки що максимально можлива для звичайних смертних - 10 прожиткових непрацездатних мінімумів. Тому на моє глибоке переконання, і це я спостерігав десятки років, оці всі доплати створені для стимулювання саме служити . Даючи зрозуміти, що коли підеш , ти не довго будеш на рівні 70% від ГЗ військового. Швидко почнеш відставати. Тому служи і не йди )) Багато хто вважає нечесним ставленням до вчорашніх військових. Я вважаю, що держава не здатна зробити всім добре. Тому підтримує хоча б тих, хто служить. А не пішов.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 01 жов, 2023 14:47
fox767676 написав:............ Ну якщо коротко то бігунцям - економічна мобілізація, бажано на підприємствах ВПК. 8 годинна праця щоб вистачала на підтримання життєдіяльності. Хочеш щось більш - працюй понаднормово. Отримання євро\сша\канадійського громадянства тільки через проходження військової служби, і жінкам теж. Біглим росянчикам та білоросіянчиикам які не встигли огромадянитися, ще більш жорсткий міграційний режим, з цільовими податками на укріплення оброноздатності НАТО та України
И кто это всё сделает? Западные правительства? Вітаю всіх захисників. Країна, ми всі перед вами у величезному боргу.
Приєднуюсь.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 01 жов, 2023 14:50
fler написав:Не песиміздіть, б-ласка. Міномети - вчорашній день, а живої сили в нас обмаль, тому потрібно швидше щось робити, щоб не дійшло "до останнього українця". Ми не зробимо більше мінометів, ніж кацапи. Але ми "зробимо" кацапів цифровим шляхом, високотехнологічним. Іншого шляху для нас не бачу.
1й раз за 100 лет я с вами согласен, выиграть численно превосходящего нас противника можно тожно высокой эффективностью. Лобовыми штурмами минных полей только людей потеряем. fler написав:До речі, кацапи з окопів жаліються, що наших дронів вже більше, ніж їхніх.
вот это вряд ли.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 01 жов, 2023 15:29
vitaliiangel написав: fler написав:Не песиміздіть, б-ласка. Міномети - вчорашній день, а живої сили в нас обмаль, тому потрібно швидше щось робити, щоб не дійшло "до останнього українця". Ми не зробимо більше мінометів, ніж кацапи. Але ми "зробимо" кацапів цифровим шляхом, високотехнологічним. Іншого шляху для нас не бачу.
1й раз за 100 лет я с вами согласен, выиграть численно превосходящего нас противника можно тожно высокой эффективностью. Лобовыми штурмами минных полей только людей потеряем. fler написав:До речі, кацапи з окопів жаліються, що наших дронів вже більше, ніж їхніх.
вот это вряд ли.
За счёт чего мы можем добиться заметно более высокой эффективности "цифровим шляхом, високотехнологічним"? Мы настолько опережаем РФ в науке и технологиях? Вроде, нет, скорее, отстаём. Благодаря помощи партнёров? Так, во-первых, самые передовые разработки они нам не передают, а, во-вторых, у них тоже нет настолько сильного преимущества. Это не армия США против каких-нибудь диких племён или даже против армии Ирака.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 01 жов, 2023 15:30
Дюрі-бачі написав: fler написав:А хлопці кричать: давайте міномети, ми додому не хочемо!
имхо коли вибір 1 робот чи 1000 мінометів, то можуть вибрати й міномети
Думаю, если будет выбор 5 роботов на выставке или 5 минометов на фронте, выберут 5 минометов. Ну не может страна, не выпускающая простейшее вооружение, организовать производство имбы. Это как на заре воздухоплавания заявить, а зачем нам аэропланы в войсках, мы вот запустим отбитальную станцию и будем пулять с нее... ждите.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Нед 01 жов, 2023 15:49
ЛАД написав:За счёт чего мы можем добиться заметно более высокой эффективности "цифровим шляхом, високотехнологічним"? Мы настолько опережаем РФ в науке и технологиях? Вроде, нет, скорее, отстаём.
сдаёмся? можете не отвечать. Стоны о том, что мы ни на что не способны, логически приводят только к такому решению.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 01 жов, 2023 16:08
Критикуєш київську міську владу - готуйся відправитись на фронт. На одному із мітингів волонтер Роман Абрашин на знак протесту проти витрачання грошей на бруківку, а не на ЗСУ, облив фасад будівлі КМДА червоною фарбою. За що був, звісно, затриманий. Він готовий був понести відповідальність відповідно свого вчинку. Відразу після акції мені зателефонував міський голова Віталій Кличко та пообіцяв прослідкувати, щоб Роман опинився на фронті. І от сьогодні до Романа завітав слідчий, який водночас в машині привіз працівників ТЦК, які вручили Роману повістку. Згодом вони сфотографували вручення повістки та з комось комунікували, що вручили її. Питання - міський голова в нас вже став визначати кому на фронт, а кому в тилу бути ? Може спочатку нехай відправить на фронт своїх корупціонерів? На зведений батальйон, а може й полк вистачить. Так і назвемо його - «Батальйон КМДА». Чи може київський міський голова подивиться на позицію свого брата Володимира, який виявляється "не готовий воювати за Україну" (пряма цитата) і сидить за кордоном. А що далі? Критиків Кличка будуть топити в Дніпрі? А в районах, які погано голосують за УДАР вимикатимуть воду? Це що за середньовіччя? Чи може Віталій думає, що посада йому дає право розпоряджатись життям людей? А братика Витали сказал что умереть за страну не готов, потому что жить сложнее 
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 01 жов, 2023 16:29
beee написав:Критикуєш київську міську владу - готуйся відправитись на фронт. На одному із мітингів волонтер Роман Абрашин на знак протесту проти витрачання грошей на бруківку, а не на ЗСУ, облив фасад будівлі КМДА червоною фарбою. За що був, звісно, затриманий. Він готовий був понести відповідальність відповідно свого вчинку.
Це не критика, а хуліганство До речі, beee, поясніть мені, як так ? Під час воєнного стану, будь які мітінги заборонені, а ось проти Кличко такі мітінги проводятся. Ти ж у нас, борець за закон, ти критикуєшь тих, хто має перепустки на Південний міст Чекаю на відповідь
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 01 жов, 2023 16:48
beee написав:А братика Витали сказал что умереть за страну не готов, потому что жить сложнее
братика не приплетайте, они оба взрослые и у каждого свое мнение. Он умную мысль хотел произнести, что воевать должны профессионалы а не официанты, только получилось коряво. Когда такое говоришь за всех всё логично, а когда за себя - уклонист. Ну и умирать никто не готов кроме самоубийц и тяжелобольных. Здесь был перегиб типа он не готов, а кто то типа готов. Мой приятель тыловая крыса в погонах полковника. Зарплата огого. На фронт не призывают. Ездит на новом паркетнике по ресторанам. Пьяный не пьяный, менты не останавливают. Вот это жизнь. По нему и не скажешь что в стране война. Справедливости нет. Его специальность фронту не нужна.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 01 жов, 2023 17:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 01 жов, 2023 17:03
pesikot написав: beee написав:Критикуєш київську міську владу - готуйся відправитись на фронт. На одному із мітингів волонтер Роман Абрашин на знак протесту проти витрачання грошей на бруківку, а не на ЗСУ, облив фасад будівлі КМДА червоною фарбою. За що був, звісно, затриманий. Він готовий був понести відповідальність відповідно свого вчинку.
Це не критика, а хуліганство До речі, beee, поясніть мені, як так ? Під час воєнного стану, будь які мітінги заборонені, а ось проти Кличко такі мітінги проводятся. Ти ж у нас, борець за закон, ти критикуєшь тих, хто має перепустки на Південний міст Чекаю на відповідь
а мне вот еще интересно, "волонтер Роман Абрашин" стоит на учете в ТЦК согласно закона???
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1