ЛАД написав:Была рівновага в рамках АТО, когда не применялась росс. армия.
Звісно не використовувалась, це все кримські козаки, зельоні чєловєчкі, рабочій і калхозніца не захотелі в НАТО, разгаварівать на украинском языке, тому у Криму та у Донбасі підняли бучу, папрасілі помощі братскаго рускаго народу. Все вірно?
Не верно. Это ваше кривляние.
Шо не вірно? Ви були в Криму та у Донбасі у 2014-2019 та самолічно не бачили рашиську армію?
Тобто зупинити все що зараз працює та всіх відправити на фронт? Зброя, одяг на пару десятків мільйонів наріду є?
Ну зачем же всех и прямо на фронт ? Не утрируйте . Есть же такие как Я , ЛАД , некий ШПЕНДЕЛЬ с отвалившейся сетчаткой ,очень умный программист , ВЫ, в конце концов .....кому то же надо быть санитаром , рентгенологом , трупы собирать , образцы ДНК ....., а кому то машины ремонтировать . Это же война .
холява написав:Ну зачем же всех и прямо на фронт ?
Як нашо, а Успіх чого вимагає, шоб їм прислали ренгенолога? Зараз я бачу одне питання- ТЫ ЗАПИСАЛСЯ ДОБРОВОЛЬЦЕМ? (я, програміст, Закарпаття, непридатний автослюсар, будівельник...) до сих пір не в окопі. Вірно? Ми не питаємо шо особисто ТИ зробив для перемоги, вірно?
Тобто зупинити все що зараз працює та всіх відправити на фронт? Зброя, одяг на пару десятків мільйонів наріду є?
Ну зачем же всех и прямо на фронт ? Не утрируйте . Есть же такие как Я , ЛАД , некий ШПЕНДЕЛЬ с отвалившейся сетчаткой ,очень умный программист , ВЫ, в конце концов .....кому то же надо быть санитаром , рентгенологом , трупы собирать , образцы ДНК ....., а кому то машины ремонтировать . Это же война .
Т.е. я Вас правильно понял. + производить оружие. Считаю, что это можно и нужно было сделать давно. Но не знаю, насколько это улучшит ситуацию на фронте. Хотелось бы какие-то идеи по этому вопросу.
ЛАД написав:+ производить оружие. Считаю, что это можно и нужно было сделать давно.
Ще раз, на сучасному виробництві не буде мільйон свіжепійманих Вась 12 годин стоять у станка, все для фронта все для победы!
В нашій країні не все так просто. Коли почалася війна в 2014 році отакий я, Вася, під впливом емоцій пішов на 113-й завод МО пишу про це сміливо бо його вже роздерибанили і продали. На цьому заводі тоді ремонтували військову техніку. Знайшов я там начальника виробництва і кажу - готовий працювати безкоштовно на благо країни так як війна, він питає, а що ти можеш - кажу стартери, генератори ремонтувати, коробку в УаЗіках , я перед тим їздив довго на УАЗ-452 буханці, був от такий починаючий бізнесмен в якого грошей вистачило лише на таке одоробло. Він зрадів і каже - приходь завтра на 9-00 з паспортом щоб я знав, що ти не диверсант якийсь, а я кажу що вдень на роботі, але на 17-00 або на 16-30 можу бути на заводі і працювати безкоштовно до 22-00. Він подивився на мене як на дурного і каже - та ми до 16-00 взагалі то працюємо. От така була історія, не впевнений що до цих пір у нас щось змінилося.
Системи ППО Patriot, Iris-T6, Gepard: Німеччина готує для України зимовий пакет допомоги на €1,4 млрд, - Шольц https://censor.net/ua/n3451417 Плюс Hawk почали використовувати. Там дуже великі запаси ракет під утилізацію. https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 13242.html Натякаю на те, що при ударах по енергосистемі навряд чи буде якийсь серйозний ефект окрім пройобу тисячі ракет та шахедів.
Востаннє редагувалось Denik в Вів 24 жов, 2023 21:34, всього редагувалось 1 раз.
thenewepic написав:а які заходи, щоб конфлікт не відновився через кілька років, передбачили у своїх мирних планах Китай та Індія? Ви ж виступаєте за ці плани, значить, маєте бути в курсі.
Приєднення до європейського нафтового ембарго, це в ідеалі, в разі порушення рашею перемир'я. Без нафтодоларів раша не зможе вести повномасштабну війну. Тільки, щоб нам досягти такого результату, треба активно працювати, і бажано не в криворіжському форматі дипломатії.
На сьогодні країни БРІКС регулюють 80% нафти, через що неможливо реалізувати санкції повною мірою. Ціни на нафту зростають + ще війна Ізраїлю з Хамасом посприяла зростанню цін.