|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 30 жов, 2023 08:08
ЛАД написав:Успіх имел ввиду 10-11-й классы. Как понимаю, он закончил только 9. Не знаю, сегодня обязательны 9 или 12 лет?
Сьогодні 11, а 12 класів перші випускники будуть у 2030 р. Хоча би формально Успіх мав би мати атестат про середню освіту - заочно, через ПТУ, екстернатом чи якимось способом. ПТУ зараз здебільшого мало чому вчать і мають купи мертвих душ. МВА це добре і цікаво, але в нас недавно уряд очолював талант, що по факту вже з 8-го класу рубав бабло, а вже всілякі атестати-дипломи здобував вечірньо-заочно. Я не проти вищої освіти, бо зовсім не вважаю, що основний життєвий критерій і мета заробити якнайбільше. Але дійсність така, що величезна к-ть випускників ЗВО потім не можуть знайти ні роботу по фаху ні іншу із зарплатою яка би їх задовольняла. І приклади успішних кар'єр з МВА це тільки завдяки освіті чи ще якісь чинники спрацьовують?
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1115 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 30 жов, 2023 08:48
budivelnik написав:Те що взуватель в окопі - це йому дико повезло По-перше - зарплата
Ітіть-колотіть!)) А будівельник руками і ногами дико відпихає це везіння від себе😁 Скільки тобі казати - ходи сюди і тобі "дико повезе"!😁 budivelnik написав:По-друге - ризик мінімальний ( в порівнянні з штурмовою піхотою чи танкістами)
Ризик мінімальний - це в нашого будівельника в тилу! Ризик, що прилетить ракета і впаде саме близько тебе - мінімальний(десь 0,01%) Ризики в арти від прильоту КАБа вже значно вищі, а від прильоту снарядів - так вже неодноразово прилітало і за 20міс - 2 загинуло, щось 3 - поранило, і десь з 20 "легко/і не дуже легко" контузило. Це називається - дуже ще пощастило! Тож відносно тилових ризиків(0,01%), ризик в арти можна оцінити на +/-65%! Ну і в штурмовиків/піхоти ризики справді високі +/-95%(а може і всі 99% - тут нехай мене штурмовики/піхота поправить... - може Bobua точніше напише?) budivelnik написав:По-третє - по закінченні війни дасть йому можливість докупити третю квартирку+ходити з розчепіреними пальцями...
О, то є так, дядьку!©😁 Залишилась справа за малим - лише вижити!😁 budivelnik написав:правда він все одно повернеться на базар продавцем, при чому найнятим.
Або охоронцем в атб😁😁😁 Лиш би вижити/повернутись НЕ калікою! А там я собі дам раду - швидше, буду щось робити у своє задоволення, 3-4дні/на тиждень, як колись і мріяв про таке/такий графік роботи  Все буде добре! Все буде Україна!
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 30 жов, 2023 08:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 30 жов, 2023 08:55
UA написав:В Махачкале разъяренная толпа ворвалась на территорию аэропорта в поисках евреев. Штурм аэропорта
Пам'ятаю, що років з 5 тому Понаєх розмірковував переїхати на пенсію з США до Махачкали  Аргумент був-життя там дешеве. Потрібно йому таке кіно подивитися.
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 30 жов, 2023 09:01
UA написав:В Махачкале разъяренная толпа ворвалась на территорию аэропорта в поисках евреев. Штурм аэропорта
некоторые аналитики высказывались что федералы фактически не контролируют сев.осетию, дагестан, чечню. Типа там всем рулит местная элита, которая платит дань кремлю, и законы рф легко нарушаются при необходимости. Вполне возможно эта опухоль (дань в обмен на беззаконие) охватила уже всю рф из федеративной (или какая у них там форма), государство стало вассально-бандитским. Поэтому до сих пор ни один чиновник или пропагандон не смог обосновать зачем им Херсонская и Запорожская область в конституции. Конституция рф это типа газеты правда, всё знают что писдёшь, но делают вид, что верят.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 30 жов, 2023 09:44
Успіх написав:Залишилась справа за малим - лише вижити!
Не вижевеш - жінка купить ще ДЕСЯТЬ квартирок Так що про тебе подумали і оцінили При чому виграєш Перше - за квартирки і далі буде платити Будівельник Друге - в тебе шансів заробити на ДЕСЯТЬ квартир і так ноль.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 жов, 2023 10:02
budivelnik написав:Не вижевеш - жінка купить ще ДЕСЯТЬ квартирок
ценность живого успиха выше десятка квартир. это русского ваньку жёнам не жалко, убьют одного найдут другого и ещё премию к свадьбе получат.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 30 жов, 2023 10:07
vitaliiangel написав: budivelnik написав:Не вижевеш - жінка купить ще ДЕСЯТЬ квартирок
ценность живого успиха выше десятка квартир. это русского ваньку жёнам не жалко, убьют одного найдут другого и ещё премию к свадьбе получат.
«А Успіх взагалі унікальний» (с) Детройт Ясно що безцінний. Просто тролим) Успіх, ти не переживай, розрекламована найкраща в світі дружина з 15 млн грн також не пропаде. Я пригляну, щоб все було добре ., 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 30 жов, 2023 10:09
Василь-Рівне написав:Я чув, що у нас величезні навчені свіжі резерви і їх чомусь не використовують,а для чогось до цих пір тримають.
Я теж це періодично чую і думав, що їх задіють у літньому контрнаступі... Та, мабуть, притримують ще до... отримання ф-16, а тоді як почнемо... 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 30 жов, 2023 10:11
vitaliiangel написав: budivelnik написав:Не вижевеш - жінка купить ще ДЕСЯТЬ квартирок
Я його розрекламував Дав можливість зрозуміти що він мачо.... Він цією можливістю скористався ...але потім знову за своє..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 30 жов, 2023 10:14
budivelnik написав:Я його розрекламував Дав можливість зрозуміти що він мачо.... Він цією можливістю скористався
хотаб ошибся в диагнозе. Успих не любит когда его хвалят. Там другое. Острое неприятие несправедливости. Я тоже иногда этим болею 
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2