fler написав:Якщо коротко, то моя відповідь зводиться до того, що С зараз не може ставити якісь умови Б, тому що інакше економіка Китаю буде "в сраці".
Якщо коротко, то таку новину я читав ще 15 листопада: https://www.cfr.org/blog/meeting-low-ex ... xi-jinping Окрім бажання створити імідж державного діяча, який здатний спритно керувати найважливішими відносинами Китаю, Сі також прагнув зустрітися з Байденом у надії зменшити тиск на економіку Китаю. Низка показників свідчить про те, що економіка Китаю перебуває у важкій ситуації: економічне зростання сповільнюється, чистий експорт скорочується, сектор нерухомості знаходиться на межі колапсу, країна обтяжена великим боргом, безробіття серед молоді, за останніми даними, перевищувало 20 відсотків (після чого уряд оголосив, що припинить публікацію цієї статистики), і прямі іноземні інвестиції стали негативними вперше за десятиліття.
Чудово, тоді навіщо ви пишете про показники за МІСЯЦЬ - зростання промвиробництва, 5% безробіття серед міського населення та зростання продажів новобудов? Що ви хочете довести?
Water написав:
fler написав:У вас є обгрунтована відповідь на те саме питання? Чому вас понесло у порівняння китайських макропоказників за місяць?
Якщо вам це дійсно цікаво, то ви би подивились ті посилання на статистику, шо я надавав. Там хоч за 25 років дивись, хоч за увесь період з 1968. І зробили власні висновки.
Water, аналітик від Бога, чекаю вашу відповідь на питання "Як зустріч Б та С може вплинути на кремлядів?". Статистику я і без вас знайду, коли треба буде.
Denik написав:Тут відповідь очевидна. Винувата росія з агресією. Є заблоковані активи в ЄС. Подавай в суд в Європі і вимагай компенсацій за рахунок заарештованих активів
я быстрее эти 10куе заработаю и забуду, чем буду заниматься заведомо проигрышным делом.
Суть не в том, что мне нужна компенсация, я её ни у кого не прошу. Мой месседж был некоторым уникумам, воспринимающим человека с бизнесом как дойную корову, которая конечно не платит налогов. Пример с влётом на 10куе должен был расширить их понимание, что моя база налогообложения стала сильно меньше довоенной и ждать от меня довоенных налогов не нужно.
стесняюсь спросить "человек с бизнесом" это о ком???
fler написав:Чудово, тоді навіщо ви пишете про показники за МІСЯЦЬ - зростання промвиробництва, 5% безробіття серед міського населення та зростання продажів новобудов? Що ви хочете довести?
Я хочу шоб ви менше читали "радянських газет", а трішечки думали. А так можна ще китайську пресу глянуть.
fler написав:Water, аналітик від Бога, чекаю вашу відповідь на питання "Як зустріч Б та С може вплинути на кремлядів?". Статистику я і без вас знайду, коли треба буде.
Ніяк. Чому? Тому-що ми бачимо на власні очі хто торгує з лядями. Китай буде діяти тільки у власних інтересах. Хто з великих гравців пішов з Китаю я знаю, скоріш за все вони хочуть повернути їх взад, бо це виробництво та експорт. Він торгує з усіма, де бачить вигоду, приклад- Північна Корея. Також Китай сильно присутній у Африці, спробуйте відповісти чому.
база налогообложения стала сильно меньше довоенной и ждать от меня довоенных налогов не нужно.
Віталік, менше нуля, який був до війни, це все одно нуль. Мінусових цифр податків з доходів від здачі в аренду нерухомості - не буває.
IMHO, Мінздоху в принципі фіолетово на яку суму хто з ПП влетів, так просто відмовитись зовсім не сплачувати податків... Я не чув, якщо тільки це бізнес не в чорну. UPD: В принципі один місяць на рік можна не платить податок, якщо повідомив шо ти у відпустці. Ще буває варіант з лікарняним.
Востаннє редагувалось Water в Суб 18 лис, 2023 21:36, всього редагувалось 1 раз.