budivelnik написав:Тобто зараз у Вас 100 000 і ризик, а попадете Ви на 10 000 і в дупу...
Теза друга. Звільнення або перевід на більш тилові посади після 2 років - я ж не прошу для себе. Я підіймаю питання для тих хто постійно на 0, там де справді досить багато ризиків стати 200 і 300. І чим більше часу - тоді ці ризики просто додаються. Тобто є деякий період, де людина вчиться поводитися на 0 та ймовірність отримати 200-300 спадає, але потім за довгий час ризики просто сумуються. На практиці це означає, якщо війна буде гіпотетично 10 років, то для тих кого не міняти на 0, ймовірність стати 200 або 300 асимптотично зростає до 1. А це несправедливо при цьому мати толерантне ставлення до ухилянтів.
vitaliiangel написав:ну придёт такой с гипертонией слепой на один глаз и хромой на обе ноги, и мы сразу же победим, потому что именно таких в ВСУ не хватает. Называется советы на миллион.
Такий може сидіти писати журнал, набирати наказ, готувати їжу, бути комірником, чергувати - дивитися на камеру, монітор, вести облік майна за 440 наказом, роботи службові розслідування, сидіти за апаратурою зв'язку і таке інше. Заплатять 30000. Із голоду не помре. Всякої небойової роботи теж багато, але вона зберігає життя та військове майно.
До місцевих бюджетів усіх рівнів сплачено більше 1 млрд грн податків та зборів (63 відс. в загальнообласній сумі). У порівнянні з жовтнем 2022 року надходження збільшились на 10,2 відс. (+95,5 млн грн)
А vitallian, как не платил налоги, так и продолжает их не платить. Прикрываясь неіснуючими збитками
juristkostya написав:И пофиг, что налоговая служба съест больше налогов, чем соберёт
А яка альтернатива? Цікаво як на окупованих територіях кадирівці збирають? Я чув лише від фермерів на Херсонщині, що за дозвіл на виїзд техніки, щоб зібрати своє зерно просили стільки, що дуже мало хто погоджувався на це. Зерно лишалось в полі нескошеним. І питання на майбутнє - як кадирівці збиратимуть податки, коли на росії легковидобувна нафта скінчиться. Податкова система ІДІЛУ раєм виглядатиме.
budivelnik написав:Таки самий рейтинг , тільки з чотирьох параметрів ( з яких всі три заповнюються автоматично) створюється для цивільних Вік ( 20-25__55-60 =0,6коеф , 25-30_45-55=0,8 , 30-45=1) Здоровья Рівель волонтерства Розмір податків Так само складається рейтинг корисності в тилу В кого рейтинг найгірший - той перший в списку на мобілізацію)
Слушно, але зауваження по діапазонам. Самий бойовитий вік це 25-40, 45 ніяк не може бути більш бажаним для армії ніж 20-30. Я розумію батьків, але що ж робити
И что "слушного"? Откуда наёмный работник знает, на какую работу устроится и сколько налогов будет платить? И низкооплачиваемые работники (соотв., платящие мало налогов) не нужны? При таком порядке как паз они все поголовно и будут служить.
juristkostya написав:И пофиг, что налоговая служба съест больше налогов, чем соберёт
А яка альтернатива? Цікаво як на окупованих територіях кадирівці збирають? Я чув лише від фермерів на Херсонщині, що за дозвіл на виїзд техніки, щоб зібрати своє зерно просили стільки, що дуже мало хто погоджувався на це. Зерно лишалось в полі нескошеним. І питання на майбутнє - як кадирівці збиратимуть податки, коли на росії легковидобувна нафта скінчиться. Податкова система ІДІЛУ раєм виглядатиме.
Что Вы так сильно переживаете за налоги в РФ да ещё через 10-20-30 лет? У Вас других проблем нет?
juristkostya написав:Гениально. Правда, в Харькове аренда сейчас примерно на уровнях 2017 года _в_гривне_, в то время, как реальная инфляция с тех пор явно больше 100 процентов. Но когда факты не соответствуют теории, тем хуже для фактов:-)))))))
В період воєнного стану арендодавець, якому мало доходів може піти в ТЦК та подати заявку на отримання додаткового доходу 100 000 +.
ну придёт такой с гипертонией слепой на один глаз и хромой на обе ноги, и мы сразу же победим, потому что именно таких в ВСУ не хватает. Называется советы на миллион.
У нас більшість інвалідів з правом виїзду (по білому квитку) прекрасно йдуть в гори, ниряють з аквалангами, гоцають на баггі по пустелі. І сітківка не відклеюється. І серце витримує. А ті, хто не їде нікуди (бо на 140 доларів в місяць далеко не поїдеш), ті днями бігають по банкам без задишки, випалюють очі на різних форумах. А робити те саме перед монітором Стугни чи планшетом БПЛА - «ой не бачу», «сітківку треба підшатлювати» Тому ото не треба про неспроможних. Єдине дійсно що треба країні -платники суттєвих податків (не 2 т грн в місяць) і працівники критичної оборонки. Навіть «по догляду» я б відмінив як корупційну складову. Бо доглядати за гроші може наймана стороння людина (як це зроблено у мене вже багато років тому ) . Грошей у воюючого військового для цього вдосталь.
Hotab написав:Меня «кормит» авиакомпания за то, что «мой» вертолет в месяц ей зарабатывает около 1 млн долларов. И таких машин более десяти. Эти миллионы долларов ежемесячно заводятся в страну.
Украинские Вертолеты? Это доход миллион, расходы посчитать забыли, сколько компания платит на заправку, навигацию, охрану, обслуживание, запчасти, комиссионных агентам и т.п. - и окажется что заводит в страну не так и много. Хоть это и не умаляет важности завода валюты.
Этот поток сознания не имеет отношения к отладке налоговой системы у нас здесь.