freeze написав:У нас нет никаких третьих или четвёртых линий обороны, у нас есть бездарное руководство, у нас есть первая линия обороны, сделанная кровавыми солдатскими ладонями и пехотными лопатками, у нас очень сильно подозреваю нет и второй линии обороны, зато есть ежедневные слезливые видосики в стиле НЛП-практики. Есть куча строительной техники, ремонтирующей дороги внутри стороны, у нас итить ЖБК комбинаты делают продукцию для новостроек вместо ДОТов на линии обороны.Вы вообще понимаете дибилизм происходящего, сюрреализм,Сальвадор Дали аплодирует руководству Украины
Все більше схоже на реалізацію якогось плану.
Shaman написав:
Xenon написав:Термоядерні санкції в дії
рф починає серійне виробництво ударних безпілотних міні-вертольотів "Терміт"
Це вони кажуть, що розпочинають Потім мультик покажуть з супер-пупер гвинтокрилом
А потім на Київ полетить 70+ штук за ніч. Пригадую, як тут потішались над шахедами на початку війни, а тепер якось зовсім не смішно.
Україна має змогу запускати по 75 шахідів за один раз на Москву та Пітер ?
У кацапів повно «Тунгусок». (Це крім всяких Панцирів і Тор, яких реально не вистачає. Тунгуска доречі не поступається Гепарду: пізніша і новіша.
Кацапи поставили виробництво шахідів на поток і скоріш за все 75 за одну ніч це тільки початок і далі буде гірше/більше. Підозрюю що набої до гепардів не безлімітні. Кацапи не зможуть поставити Тунгуску біля кожного об’єкта інфраструктури чи військового значення.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 26 лис, 2023 02:14, всього редагувалось 1 раз.
Yuri_61 написав: доти нічого не дадуть. це минулий вік. потрібно сотні тисяч мінометів 120 калібру і сотні мілліонів мін до них. вже б давно ЗСУ були б в криму
Я не знаю насчёт Крыма, но не способность обеспечить ЗСУ банальными 120-мм для минометов, я считаю профнепригодностью клоунов 95-квартала.
Цікаво чому це було зроблено в 2015-2019 роках ?
Міномет калібру 120 міліметрів МП-120 прийнятий на озброєння українського війська
Відповідно до наказу Міністерства оборони України від 25.01.2022 року № 26 міномет калібру 120 міліметрів МП-120 прийнятий на озброєння українського війська.
freeze написав:Я не понимаю необходимости происходящего, кто-то хочет из руководства рейтинг себе повысить. Сумасшедший дом. Вчера Крынки выжигали Солнцепеками. Какая цель? Кто-то будет беспокоиться о жизнях личного состава?
Ви на форумі шо хочете почути, як вижить в плавнях, чи хто потрібен турбуватись за умови? Вони в чому були, так і їдуть без якогось захисного одягу? Там потрібно якісь елементарний невеликий настил, бажано ще й зверху прикритий камишом. Шо завгодно- дачі на дошки, дошка для серфінгу, лодка. Хто потрібен турбуватись думаю знаєте.
yanyura написав:Как писал ранее, пока фронт от нас относительно далеко, в поселке спокойно, а вот когда приблизится, тогда возможно все, и мародерство, и изнасилования, и убийства.
Я вам давно казав- їдьте, не чекайте чогось. То шо ви писали важе життя не вартує того, повірте, вартує. Тільки одне спілкування з осетинами, чеченцями, бурятами того варте.
UPD: Звідки у вас там газ- не знаю. З Генічеська, вроді, газогін не встигли побудувать.
freeze написав:Я не понимаю необходимости происходящего, кто-то хочет из руководства рейтинг себе повысить. Сумасшедший дом. Вчера Крынки выжигали Солнцепеками. Какая цель? Кто-то будет беспокоиться о жизнях личного состава?
Ви на форумі шо хочете почути, як вижить в плавнях, чи хто потрібен турбуватись за умови? Вони в чому були, так і їдуть без якогось захисного одягу? Там потрібно якісь елементарний невеликий настил, бажано ще й зверху прикритий камишом. Шо завгодно- дачі на дошки, дошка для серфінгу, лодка. Хто потрібен турбуватись думаю знаєте.