vitaliiangel написав:Letusrock завсегдатаи с низким IQ эволюционируют медленнее, как следствие, вместо поиска выхода ищут зраду и на кого можно свалить вину (например на ухылянтов).
Прохожий написав:угорцы как обычно видят только то что хотят видеть
даний персонаж Прахожій ділить громадян України на сорти згідно російських політтехнологів часів януковича 2003-2004 років, просуває рашистські наративи
Це ти просуваєшь рашистські наративи про поділ там когось на щось. Як робили Медведчук, Шуфрич і Балога
Shaman написав:справжня військова економіка - це картки та таке інше.
ты меня удивляешь ) карточки вводились из-за дефицита продуктов, мыла, табака. Сейчас что дефицит какой то есть? разве что боеприпасов. Карточки зачем, чтобы угробить экономику.
я ж й закинув думку - а що таке економіка у військовому стані. в Британії під час світової війни картки здається були.
у цього автора є ще одна стаття. але я поки що Кейнса не намагаюсь, свого часу не подужав
В попередній своїй колонці я вказав, що Україна витрачає на війну біля 20% ВВП, а Британія в 1941-44 роках витрачала більше 50%. Чи можемо ми наблизитись до показників Британії? Можемо, якщо усвідомимо, шо фіскальні проблеми – то тільки частина, і не головна частина, проблем воєнної економіки. Джон Мейнард Кейнс в роботі "Як оплатити війну" ще в 1940 році довів, що головне джерело воєнних витрат – не податки, а обмеження споживання
В попередній своїй колонці я вказав, що Україна витрачає на війну біля 20% ВВП, а Британія в 1941-44 роках витрачала більше 50%. Чи можемо ми наблизитись до показників Британії? Можемо, якщо усвідомимо, шо фіскальні проблеми – то тільки частина, і не головна частина, проблем воєнної економіки. Джон Мейнард Кейнс в роботі "Як оплатити війну" ще в 1940 році довів, що головне джерело воєнних витрат – не податки, а обмеження споживання
щось не бачу бажаючих жити на $150 в місяць, хоча це цілком реально