vitaliiangel написав:Hotab я говорил что ты моральное дно? будучи в всу я бы стрелял не только в рашистов, но и в таких хотабов которые возомнили, что они боги. Твоё счастье что я не в всу. Ты гABHо которое портит воздух. А считаешь ты себя "1м сортом" потому что так ты компенсируешь свою никчемность.
На початку 2022 року в палатці на полігоні сидів один такий в ступорі. Так він навіть не пішов брати зброю. Всі інші від нього зброю просто ховали - спали на ній. Потім вивели його зі ступору та віддали родичам. Було не до ВЛК.
ты тебе тоже 3 жизни намерял? любой из нас может заболеть или сдохнуть. К чему был этот пример, типа ты герой поэтому сцать под себя никогда не будешь? Не гневи Бога такое про кого-то писать, чтобы с тобой аналогичное не произошло (это не угроза если шо).
vitaliiangel написав:будучи в всу я бы стрелял не только в рашистов, но и в таких хотабов которые возомнили, что они боги. Твоё счастье что я не в всу.
не треба себе постійно накручувати. нікого ти там би не стріляв, знайшов би собі справу для душі і служив би. можливо був би на кордоні з картопляними запроданцями, тикав би їм дулі , харкав на них призренно, або десь "охороняв цноту " старлінку. при армії почті лімон служивих і кожний себе там знайшов. не накручуйся зазря.
Абсолютно вірно, Віталя! Життя у кожного одне. І тому ніхто, ні я , ні долярчик не буде тебе захищати все життя. Маєш і ти нарешті це робити. З мухою , кендлом, летусроком..
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 гру, 2023 22:07, всього редагувалось 1 раз.
Были у нас отказники идти на левый берег. Но война очень жестокая вещь. После предъявления обвинения на 5 лет, рапорта, меня не правильно поняли, отдайте мне мой автомат, дайте точку посадки на лодки, порву орков как тузик грелку. Конечно такие мотивированные бойцы очень нужны, обвинения снимались, это были и есть реально хорошие воины, просто была небольшая слабость.
vitaliiangel написав:будучи в всу я бы стрелял не только в рашистов, но и в таких хотабов которые возомнили, что они боги. Твоё счастье что я не в всу.
не треба себе постійно накручувати. нікого ти там би не стріляв, знайшов би собі справу для душі і служив би. можливо був би на кордоні з картопляними запроданцями, тикав би їм дулі , харкав на них призренно, або десь "охороняв цноту " старлінку. при армії почті лімон служивих і кожний себе там знайшов. не накручуйся зазря.
Не згоден з формулюванням "знайшов би")) Мабуть ніде інше, окрім вслужби, нема такої лотереї і такої залежності від когось, чогось. Та постійних неочікуваних змін.
freeze написав:Панове, категорически, военные это братство, не возможно ссориться между собой.
Я про це декілька років тому писав. Не можна сваритися при цивільних. Бо якщо згаряча всю правду-матку в таких сварах відкривати, то це писець повний буде... Яку всю)), хоча б третину. Он Успіх і 10% не пише, Ви і т.д.
Нехай буде хоч якась картинко. Хоча, в принципі, так в усіх професіях. Але мабуть у військових найбільше серед усіх. Бо специфіка))
detroytred написав: Хлопці, пишить хоча б щось інформативне, цікаве, а не рефлексії на пістрочки.
В нас з цікавого за останні дні. На тій стороні появились непальці вже з десяток забаранили. Використовують як мясо. Так шо привіт Долярчику , противник напевно читав форум
Тобто 20+ років поки такі як я вас утримували та надали можливість отримати професію, досвід та накопичення які зараз дозволили вам "порішати питання" з виїздом за кордон та стати успішним афроарбайтером ви авансом не вважаєте?
Ні, не вввжаю. Скільки місяців я працював, стільки я отримував гроші. Як в мирний час, так і військовий. Який для вас почався у березні 22, а для мене у червні 14-го. Тобто я вас за ваші гроші захищав з 14-го по 23, ви мене з 22 по …
Та й утримувалка у вас явно не відросла
Виросла-виросла.. Скільки коштує ваша година у цивільному житті - то розкажете внукам . Мені не цікаво. Моя зараз теж коштує немало, думаю ще більше ніж ваша (була) . Але питання лише у тому скільки з цієї суми ви віддавали мені, і скільки я зараз віддаю вам. Не думаю, що я вам щось винен. Хочаб тому , що і година моя зараз дорожче вашої , і я віддаю я 19.5%, а ви imho не стільки. Удачі вам на військовому поприщі. Та агітуйте в свої ряди третій сорт. Бо 200 грн в місяць в бюджет Ірпеня - то малувато для воюючої держави.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 гру, 2023 22:59, всього редагувалось 2 разів.