Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 56985699570057015702 ... 14525>
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:06

unicdima написав:Кличко заявив, що Україна рухається до авторитаризму – Der Spiegel
Мер Києва Віталій Кличко вважає, що Україна рухається до авторитаризму і може перестати відрізнятися від Росії, де "все залежить від примхи однієї людини".

Джерело: Кличко у коментарі німецькому виданню Der Spiegel

Деталі: Видання зазначає, що Кличко бачить Україну на шляху до авторитаризму.

Пряма мова: "У якийсь момент ми перестанемо відрізнятися від Росії, де все залежить від примхи однієї людини…

Наразі існує лише один незалежний інститут, але на нього чиниться величезний тиск: місцеве самоврядування".

Більше деталей: За словами мера Києва, "у перші місяці війни країна була без лідера, був відвертий хаос, і мери відіграли ключову роль як лідери думок, в обороні міст, у допомозі військовим". Але в Офісі президента, на думку Кличка, вважають мерів "атавізмом", лише перешкодою для централізації владних структур у країні.

На питання, чи перебуває демократія в Україні під серйозною загрозою, Кличко після паузи відповів: "Так".)))))))

Ще один демократ намалювався ))))
Що скажете про цього урода?

Скажем что он прав
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:07

vitaliiangel написав:
  Дюрі-бачі написав:
  vitaliiangel написав:Карточки зачем, чтобы угробить экономику.
Ні, щоб недопустити імпорт перлин, діамантів, шампанського та інших "дуже потрібних" речей.

и будет контрабас. может лучше обложить предметы роскоши доп.налогом? у кого бабки есть без разницы за 1500 они купят побрякушку или за 2500. А с запретами этот налог вообще в казну не поступит.
  flyman написав:щось не бачу бажаючих жити на $150 в місяць, хоча це цілком реально
дай объявление. Может найдёшь. У меня $150 только комуналка зимой. Не платить?

це не до мене запитання, а до тих що на воєнних рейках пропонують їхати
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:10

flyman ,

Хотаб все життя цмудить бюджетну сіську, і дійшов до того, що ділить українців на сорти

Ну таке життя. Якого сорту буде людина, яка називає себе «мухою»?
Як корабель назвали….
Так а що там ділити під час війни?
1 сорт військові , зі зброєю в руках захищають державу.
Другий - цивільні, які сплачують чесно податки (не оптимізують) та донатять. А якщо оптимізують, то ще більше донатять. Волонтери разом з ними.
3 сорт - максимально оптимізовані, і нічого не донатять. Ти де? А вітальон?
Так що тут ще ділити?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:16

Shaman написав:
  vitaliiangel написав:
  Shaman написав:справжня військова економіка - це картки та таке інше.
ты меня удивляешь ) карточки вводились из-за дефицита продуктов, мыла, табака. Сейчас что дефицит какой то есть? разве что боеприпасов. Карточки зачем, чтобы угробить экономику.

я ж й закинув думку - а що таке економіка у військовому стані. в Британії під час світової війни картки здається були.

у цього автора є ще одна стаття. але я поки що Кейнса не намагаюсь, свого часу не подужав

Джон Кейнс і Сергій Марченко: два підходи до економіки воєнного часу
В попередній своїй колонці я вказав, що Україна витрачає на війну біля 20% ВВП, а Британія в 1941-44 роках витрачала більше 50%. Чи можемо ми наблизитись до показників Британії? Можемо, якщо усвідомимо, шо фіскальні проблеми – то тільки частина, і не головна частина, проблем воєнної економіки. Джон Мейнард Кейнс в роботі "Як оплатити війну" ще в 1940 році довів, що головне джерело воєнних витрат – не податки, а обмеження споживання

Шот я теж не осилив))
На відміну від інших його (Кейнса) статей.

Тут треба або вірити на слово його висновкам (про обмеження споживання), або розглядати увесь комплекс складових. Як він сам і підкреслив, задача комплексна, дуже багато взаємозв'язків...
Якщо ж вихоплювати-розглядати тільки окремі елементи, то й вийде, що дурня, як відмічено у першому ж коментарі під статею.

Дякую за посилання.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 02 гру, 2023 21:17, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:17

Letusrock написав:
  pesikot написав:Це ти просуваєшь рашистські наративи про поділ там когось на щось.

цитату скинь, інакше ти брехло

твій кореш пише мені "угорець" а ділю на сорти я? де логіка?
хоча якщо ти виправдав бажання budivelnikа вбити мене з особливою жорстокістю, тоді чому тут дивуватись

budivelnik трохи алегорично пропонував вас лише набутилити, а ви вже - "погроза вбивством" :lol:

хоча залежить від розміру :oops:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:24

Дюрі-бачі написав:
  vitaliiangel написав:Карточки зачем, чтобы угробить экономику.
Ні, щоб недопустити імпорт перлин, діамантів, шампанського та інших "дуже потрібних" речей.

Перші пів-року війни те все було заборонено, ввозився тільки критичний імпорт. Потім як росіяни відійшли від Києва - дозвіл на імпорт вернули.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:budivelnik трохи алегорично пропонував вас лише набутилити, а ви вже - "погроза вбивством"

ви забули про "залити в горло смоли", напевно гарячої
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:28

Shaman , бутилити треба зразу разом з мухом. А то якийсь ніжний. Як провокувати, так перший, а коли отримує відповідь, то наводить різкість на відклеєну сітківку і гіпертонічною ручкою тицяє на «скарга» :lol:

А як ти хотів, муха? В блокадному Ленінграді бійцю одна норма хліба, робітнику воєнного заводу менша вдвічі, а іждєвєнцу втричі. От і поділ на сорти. В залежності від корисності для держави.
Вітальон думає, що його 200 грн в місяць - то він боєць економічного фронту. Ні, був би без талона на їжу.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:36

candle645 ,

Забули про четвертий сорт - кадрові військові, яким платники податків 20+ років авансом платили за те, щоб ті при необхідності їх захищали, а як дійшло до справи - так здриснули на заробітки в африку, та щей дозволяють звідти вякати що хтось недостатньо платить податків.

Ні, я про них памʼятаю. Вони з 14 до 23 року захищали. Авансів не памʼятаю . Якось не розжирів. . А тепер передали естафету і платять податки. А ті, кому прийшов час їх замінити - не прийшли взяти естафету . Тобто отой т.з. «4 сорт» був першим, зараз другий, а хтось як був дном, так і залишився. Мені здається це не чесно.
До смерті вам ніхто не обіцяв вас захищати. Ви особисто коли? На відміну від вітальона, я буду вас , як захисника, утримувати податками. Будете мене захищати?
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 гру, 2023 21:55, всього редагувалось 3 разів.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 02 гру, 2023 21:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliiangel написав:Hotab я говорил что ты моральное дно? будучи в всу я бы стрелял не только в рашистов, но и в таких хотабов которые возомнили, что они боги. Твоё счастье что я не в всу. Ты гABHо которое портит воздух. А считаешь ты себя "1м сортом" потому что так ты компенсируешь свою никчемность.

На початку 2022 року в палатці на полігоні сидів один такий в ступорі. Так він навіть не пішов брати зброю. Всі інші від нього зброю просто ховали - спали на ній. Потім вивели його зі ступору та віддали родичам. Було не до ВЛК.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 56985699570057015702 ... 14525>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему