Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 59885989599059915992 ... 14747>
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 22:10

Успіх написав:
  Bobua написав:І щоб вони так само 22міс не знали як і ми? Таке пекло теж їм влаштуєте? Справедливо ж буде...
Що цікаво - що нас маринують вже 22(!!!) місяці і ніхто нікуя нас не питає!
А до ухилянтів - то просто не знають, як звернутись до них)) що їм запропонувати, щоб не образити їх)) що і як їм буде зручно і т.д.

Альо!!!!
Агов!!!!!
Ми, фронтовики - ТУТ!!!

МОЖЕ НАС ЗАПИТАЄТЕ, ЩО КРАЩЕ НАМ?

А то якісь собі... ой ні, НАМ 36міс придумали і носяться з ними!

А де варіанти 6, 12, 24міс?
Де?!

Чому нас ніхто не питає?

Чому нас/наші думки/пропозиції/бажання ігнорують?

УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока .
Вы же понимаете , что на данном ресурсе НИКТО НЕ РЕШИТ эту проблему .
Зачем вы с упорством параноика снова затеяли это обсуждение ?
ЗДЕСЬ этот вопрос не решается .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 22:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации .

Більш приємне: 2+1=дембель.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 22:21

Бачите, що реально мені треба на відпочинок!))

холява написав:ЗДЕСЬ этот вопрос не решается
Та забуваю я про це))
І злітаю з котушок)) і понЄслась))

холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока
Маленьке уточнення - НЕ показують, а зачитують(журналісти) мої питання з коментів до "гостя передачі"(експерта/аналітика)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 22:26

Успіх написав:
  холява написав:ЗДЕСЬ этот вопрос не решается
Та забуваю я про це))
І злітаю з котушок)) і понЄслась))

холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока
Маленьке уточнення - НЕ показують, а зачитують(журналісти) мої питання з коментів до "гостя передачі"(експерта/аналітика)

Ну , хорошо ---ЗАЧИТЫВАЮТ .
Мне жаль очень всех ребят , которые ждут подмены ,я сам переживаю за армию,но на этом ресурсе НЕ РЕШАТ эту проблему .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Наконец то наблюдаю постепенную смены парадигмы с психических расстройств Буданова попить кофе в Крыму или навязчивых желаний Зеленского на границы 91 года на строительство укреплений на правом берегу Днепра с целью не допущения прорыва на Херсон, Николаев, Запорожье.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:33

freeze написав:Наконец то наблюдаю постепенную смены парадигмы с психических расстройств Буданова попить кофе в Крыму или навязчивых желаний Зеленского на границы 91 года на строительство укреплений на правом берегу Днепра с целью не допущения прорыва на Херсон, Николаев, Запорожье.

Дай бог, чтобы это же происходило и в других местах линии фронта.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:34

prodigy написав:
  ЛАД написав:О суде в Колорадо я вчера писал.

це рішення суду штату Колорадо -тобто Трамп не має право приймати участь в виробах (в цьому штаті), якщо до цього рішення долучаються інші штати, то тоді це дійсно проблема для Трампа, а так тільки "втрата" декілька %

При штатовской ситуации "втрата" декілька %" может быть очень существенна. Там, как правило, разница в голосах именно "декілька %".
Так что наверняка Трамп подаст в Верховный Суд и, скорее всего, ВС отменит решение Колорадо.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:38

Сьогодні на суспільному почув буквально таке, тези:

- повістки планують надсилати електронною поштою, як варіант, можливо навіть в дію;

- на росії з мобілізацією і неявкою, все дуже жорстко (перераховувати не буду, коротко - аж до блокування банківських рахунків, заборону керування авто, заборону купівлі продажу нерухомості і т.д.),
а наші слуги таку жорстокість не планують, все буде більш лагідно - за неявку запропонують просто блокувати банківські рахунки;

- демобілізувати офіцерів взагалі не ніхто не планує, будуть служити і далі;

- демобілізувати солдатів і старшин через 6 місяців ніхто не буде, і якихось конкретних термінів не озвучують (говорять про 36 місяців і навіть це не точно, тіпа відпустки будуть, але демобілізація світить, ймовірно хіба що тим, хто з 2014року);

- законопроект готуватимуть в січні.

В общєм, хто там планував працювати на тиловому фронті і просто донатити - не проканає, призвуть, а далі два варіанти:
- або явка з повинною,
- або неявка і автоматично блок банківських рахунків.

Якось так.

Всім гарних свят!
10/9/9

Подякував: 123 раз.
Подякували: 172 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:38

Ой+ написав:
  antey1969 написав:
  vitaliiangel написав:Мобілізація чоловіків за кордоном: законопроект з'явиться вже в січні, – член оборонного комітету Івченко.

Ничего из этого не выйдет.
Мне кажется ОП сейчас изо всех сил сыплет в эфир полную ахинею с целью отвлечения внимания.
Сначала Безуглая блажила о мобилизации женщин.
Его спрашивает ведущая, а вы с какой-нибудь из стран ЕС уже ведете переговоры на эту тему. Подоляк отвечает, что еще нет, но надо что-то делать, чтобы нашим гражданам не позволяли легко интегрироваться в европейских странах, и это касается не только мужчин.
Короче, больше смахивает на отвлечение внимания от реальных проблем.
Если я прав, то буквально через пару недель тема пропадает из эфира, а вместо нее будет вброшена новая, не менее "важная".

Гарячі естонські хлопці вже готові:
Естонія готова видавати Україні тих біженців, що підлягають мобілізації. Про це у п’ятницю, 22 грудня, заявив міністр закордонних справ Естонії Лаурі Ляенеметс, повідомило видання Postimees. https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/mob ... 78846.html

Чи буде там хоч на взвод?
А з жінками, то питання цікаве. Рівноправ'я передбачає рівні зобов'язання. Більшості війна якось побоку. В мене з роботи приблизно половина жінок злиняли, а частина то зараз їде то в теплі краї, то на шопінги в ЄС, фактично попадаючи в різдвяно-новорічні вакації. Як на мене, то хоча би відповідними податками чи якимось відробітками потрібно би людей долучати до державних справ.

"Гарячі естонські хлопці", может, и готовы. Но, как Вы и написали,: "Чи буде там хоч на взвод?"
Уже в поляках сомневаюсь. Остальная Европа, практически уверен, на это не пойдёт.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 23 гру, 2023 23:41

10/9/9 написав:Сьогодні на суспільному почув буквально таке, тези:

- повістки планують надсилати електронною поштою, як варіант, можливо навіть в дію;

- на росії з мобілізацією і неявкою, все дуже жорстко (перераховувати не буду, коротко - аж до блокування банківських рахунків, заборону керування авто, заборону купівлі продажу нерухомості і т.д.),
а наші слуги таку жорстокість не планують, все буде більш лагідно - за неявку запропонують просто блокувати банківські рахунки;

- демобілізувати офіцерів взагалі не ніхто не планує, будуть служити і далі;

- демобілізувати солдатів і старшин через 6 місяців ніхто не буде, і якихось конкретних термінів не озвучують (говорять про 36 місяців і навіть це не точно, тіпа відпустки будуть, але демобілізація світить, ймовірно хіба що тим, хто з 2014року);

- законопроект готуватимуть в січні.

В общєм, хто там планував працювати на тиловому фронті і просто донатити - не проканає, призвуть, а далі два варіанти:
- або явка з повинною,
- або неявка і автоматично блок банківських рахунків.

Якось так.

Всім гарних свят!

пора потрошити банки і йти в готівку, банківській системі приготуватися, якщо вона ляже, це буде чергова перемога офісу простих рішень
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 59885989599059915992 ... 14747>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему