|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 23 гру, 2023 22:10
Успіх написав: Bobua написав:І щоб вони так само 22міс не знали як і ми? Таке пекло теж їм влаштуєте? Справедливо ж буде...
Що цікаво - що нас маринують вже 22(!!!) місяці і ніхто нікуя нас не питає! А до ухилянтів - то просто не знають, як звернутись до них)) що їм запропонувати, щоб не образити їх)) що і як їм буде зручно і т.д. Альо!!!! Агов!!!!! Ми, фронтовики - ТУТ!!! МОЖЕ НАС ЗАПИТАЄТЕ, ЩО КРАЩЕ НАМ? А то якісь собі... ой ні, НАМ 36міс придумали і носяться з ними! А де варіанти 6, 12, 24міс? Де?! Чому нас ніхто не питає? Чому нас/наші думки/пропозиції/бажання ігнорують?
УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока . Вы же понимаете , что на данном ресурсе НИКТО НЕ РЕШИТ эту проблему . Зачем вы с упорством параноика снова затеяли это обсуждение ? ЗДЕСЬ этот вопрос не решается .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 23 гру, 2023 22:20
холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации .
Більш приємне: 2+1=дембель.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 гру, 2023 22:21
холява написав:ЗДЕСЬ этот вопрос не решается
Та забуваю я про це)) І злітаю з котушок)) і понЄслась)) холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока
Маленьке уточнення - НЕ показують, а зачитують(журналісти) мої питання з коментів до "гостя передачі"(експерта/аналітика)
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 23 гру, 2023 22:26
Успіх написав: холява написав:ЗДЕСЬ этот вопрос не решается
Та забуваю я про це)) І злітаю з котушок)) і понЄслась)) холява написав:УСПИХ, вы вроде говорили , что нашли более подходящее место для решения проблемы демобилизации . Что вас показывают как авторитетного человека и знатока
Маленьке уточнення - НЕ показують, а зачитують(журналісти) мої питання з коментів до "гостя передачі"(експерта/аналітика)
Ну , хорошо ---ЗАЧИТЫВАЮТ . Мне жаль очень всех ребят , которые ждут подмены ,я сам переживаю за армию,но на этом ресурсе НЕ РЕШАТ эту проблему .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:10
Наконец то наблюдаю постепенную смены парадигмы с психических расстройств Буданова попить кофе в Крыму или навязчивых желаний Зеленского на границы 91 года на строительство укреплений на правом берегу Днепра с целью не допущения прорыва на Херсон, Николаев, Запорожье.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:33
freeze написав:Наконец то наблюдаю постепенную смены парадигмы с психических расстройств Буданова попить кофе в Крыму или навязчивых желаний Зеленского на границы 91 года на строительство укреплений на правом берегу Днепра с целью не допущения прорыва на Херсон, Николаев, Запорожье.
Дай бог, чтобы это же происходило и в других местах линии фронта.
-
antey1969
-
1
-
- Подякував: 1701 раз.
- Подякували: 3641 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:34
prodigy написав: ЛАД написав:О суде в Колорадо я вчера писал.
це рішення суду штату Колорадо -тобто Трамп не має право приймати участь в виробах (в цьому штаті), якщо до цього рішення долучаються інші штати, то тоді це дійсно проблема для Трампа, а так тільки "втрата" декілька %
При штатовской ситуации "втрата" декілька %" может быть очень существенна. Там, как правило, разница в голосах именно "декілька %". Так что наверняка Трамп подаст в Верховный Суд и, скорее всего, ВС отменит решение Колорадо.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:38
Сьогодні на суспільному почув буквально таке, тези:
- повістки планують надсилати електронною поштою, як варіант, можливо навіть в дію;
- на росії з мобілізацією і неявкою, все дуже жорстко (перераховувати не буду, коротко - аж до блокування банківських рахунків, заборону керування авто, заборону купівлі продажу нерухомості і т.д.), а наші слуги таку жорстокість не планують, все буде більш лагідно - за неявку запропонують просто блокувати банківські рахунки;
- демобілізувати офіцерів взагалі не ніхто не планує, будуть служити і далі;
- демобілізувати солдатів і старшин через 6 місяців ніхто не буде, і якихось конкретних термінів не озвучують (говорять про 36 місяців і навіть це не точно, тіпа відпустки будуть, але демобілізація світить, ймовірно хіба що тим, хто з 2014року);
- законопроект готуватимуть в січні.
В общєм, хто там планував працювати на тиловому фронті і просто донатити - не проканає, призвуть, а далі два варіанти: - або явка з повинною, - або неявка і автоматично блок банківських рахунків.
Якось так.
Всім гарних свят!
-
10/9/9
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 172 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:38
Ой+ написав: antey1969 написав: vitaliiangel написав:Мобілізація чоловіків за кордоном: законопроект з'явиться вже в січні, – член оборонного комітету Івченко.
Ничего из этого не выйдет. Мне кажется ОП сейчас изо всех сил сыплет в эфир полную ахинею с целью отвлечения внимания. Сначала Безуглая блажила о мобилизации женщин. Его спрашивает ведущая, а вы с какой-нибудь из стран ЕС уже ведете переговоры на эту тему. Подоляк отвечает, что еще нет, но надо что-то делать, чтобы нашим гражданам не позволяли легко интегрироваться в европейских странах, и это касается не только мужчин. Короче, больше смахивает на отвлечение внимания от реальных проблем. Если я прав, то буквально через пару недель тема пропадает из эфира, а вместо нее будет вброшена новая, не менее "важная".
Гарячі естонські хлопці вже готові: Чи буде там хоч на взвод? А з жінками, то питання цікаве. Рівноправ'я передбачає рівні зобов'язання. Більшості війна якось побоку. В мене з роботи приблизно половина жінок злиняли, а частина то зараз їде то в теплі краї, то на шопінги в ЄС, фактично попадаючи в різдвяно-новорічні вакації. Як на мене, то хоча би відповідними податками чи якимось відробітками потрібно би людей долучати до державних справ.
"Гарячі естонські хлопці", может, и готовы. Но, как Вы и написали,: "Чи буде там хоч на взвод?" Уже в поляках сомневаюсь. Остальная Европа, практически уверен, на это не пойдёт.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 23 гру, 2023 23:41
10/9/9 написав:Сьогодні на суспільному почув буквально таке, тези: - повістки планують надсилати електронною поштою, як варіант, можливо навіть в дію; - на росії з мобілізацією і неявкою, все дуже жорстко (перераховувати не буду, коротко - аж до блокування банківських рахунків, заборону керування авто, заборону купівлі продажу нерухомості і т.д.), а наші слуги таку жорстокість не планують, все буде більш лагідно - за неявку запропонують просто блокувати банківські рахунки;- демобілізувати офіцерів взагалі не ніхто не планує, будуть служити і далі; - демобілізувати солдатів і старшин через 6 місяців ніхто не буде, і якихось конкретних термінів не озвучують (говорять про 36 місяців і навіть це не точно, тіпа відпустки будуть, але демобілізація світить, ймовірно хіба що тим, хто з 2014року); - законопроект готуватимуть в січні. В общєм, хто там планував працювати на тиловому фронті і просто донатити - не проканає, призвуть, а далі два варіанти: - або явка з повинною, - або неявка і автоматично блок банківських рахунків. Якось так. Всім гарних свят!
пора потрошити банки і йти в готівку, банківській системі приготуватися, якщо вона ляже, це буде чергова перемога офісу простих рішень
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1