Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63046305630663076308 ... 14681>
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Віталік, я не знаю. Мені дійсно важко оцінити результативність ударів по Металісту в 2014 році, чи по Дебальцевому (поряд) в 2015-му. Чи вивіз поранених з з Харкова в 2023 році. Я не знаю як це оцінити. Ти, як я бачу , можеш, я - ні.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2452 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:26

detroytred написав:Я. Цього. Не знаю.
Це моя думка на підставі інфо з офіційних джерел та логіки (бо про наявність масового застосування ракетної зброї поки не чути).

тобто ви робите висновок про те, що раз москва ще не в руїнах, то значить захід нам заборонив робити ракети? сильно

як цей висновок поєднується із тим, що робити дрони для ударам по росії не заборонив, перероблювати С-200 не заборонив, нептун під стаціонарні цілі робити не заборонив, обстріл білгорода вільхою не попередив. якщо десь зробили пару штук для випробувань і вдарили ними кудись, то скоріше за все ми про це не дізнаємся, ні від кацапів, ні від наших.

можливо, це не так просто, взяти і почати робити з нуля якісні ракети та ще й масово? і справа не в заборонах заходу?
Востаннє редагувалось trololo в Суб 13 січ, 2024 16:28, всього редагувалось 2 разів.
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:31

Хотаб
Для бюджету усі непрацюючі пенси типові паразити.
І що?
Я особисто допомагаю... Тобто вже не копчу повітря зазря.

Ви знов і знов ділити на сорти...
І знов в якості аргументації що хто повинен висуваєте свої власні бажання. Лише власні бажання.

Кому. Чому. Я. Заважаю.
Покажіть, що заважаю. І дійсно значуще заважаю, а не а-ля я теж притягую до себе Землю.
От тоді може прислухаюсь.

В суспільстві повно тих, хто заважає. Стукайтеся до них, якщо вже є бажання.

А байки а-ля *якщо б люди всієї Землі взятися за руки могли...* якось не конструктивні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

to Hotab.
СБУ затримала гендиректора столичної авіакомпанії, який в умовах воєнного стану не повернув 10 орендованих вертольотів з Африки

https://ssu.gov.ua/novyny/sbu-zatrymala ... iv-z-afryk

ЧАО «Авиакомпания «Украинские вертолеты» - крупнейший вертолетный оператор Украины, более десяти лет работающий в гуманитарных, стабилизационных и миротворческих миссиях по всему м иру.

Авиакомпания была в 2002 году и уже в 2003 получила Сертификат эксплуатанта. В 2006 году компания заслужила статус официального перевозчика Организации Объединенных Наций и Всемирной продовольственной программы ООН.
Как частная компания арендовала более 28 вертолётов в МВД и ЗСУ не хотите рассказать?
Востаннє редагувалось maza5 в Суб 13 січ, 2024 16:43, всього редагувалось 1 раз.
maza5

Подякував: 21 раз.
Подякували: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:37

trololo написав:
  detroytred написав:Я. Цього. Не знаю.
Це моя думка на підставі інфо з офіційних джерел та логіки (бо про наявність масового застосування ракетної зброї поки не чути).

тобто ви робите висновок про те, що раз москва ще не в руїнах, то значить захід нам заборонив робити ракети? сильно

як цей висновок поєднується із тим, що робити дрони для ударам по росії не заборонив, перероблювати С-200 не заборонив, нептун під стаціонарні цілі робити не заборонив, обстріл білгорода вільхою не попередив. якщо десь зробили пару штук для випробувань і вдарили ними кудись, то скоріше за все ми про це не дізнаємся, ні від кацапів, ні від наших.

можливо, це не так просто, взяти і почати робити з нуля якісні ракети та ще й масово? і справа не в заборонах заходу?

Я роблю висновок, перш за все, зі твердженнь Клімкіна.
А додатком йде не відсутність наслідків застосування нами ракетної зброї, а взагалі відсутність ознак її масової наявності в нас. У експертів да і самої нашої влади.

Можна ще погуглити, може є визнання самої влади про призупинку ракетної програми. Але це нічого не змінить.
Бо шанс омани ворога залишається))

Я не розумію, чого дивного Ви вбачаєте у тому, що партнери (Захід) здатний і зацікавлений контролювати ринок ракетної зброї у тих, на кого може вплинути?
Це абсолютно нормально, природньо. І зрозуміло.
Саме в якості компенсації за це він надає нам зброю і фіндопомогу. Але іншу) зброю, ніж ракетна.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 січ, 2024 16:43, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:42

detroytred написав:Я роблю висновок, перш за все, зі твердженнь Клімкіна.
А додатком йде не відсутність наслідків застосування нами ракетної зброї, а взагалі відсутність ознак її масової наявності в нас.

так я не сперечаюсь, що масової наявності нема (нема сенсу робити "на склад"). питання в тому, чому. мені здається, регулярні обстріли виробничих потужностей та загальна слабкість потенційних виробників - це більша проблема ніж якась там міфічна заборона заходу. клімкіну вірити не можна, він політик готується до виборів в якості альтернативи владі (тобто критика його необєктивна), а також в нього нема та не може бути закритих відомостей ні по ракетним програмам, ні по секретним вимогам заходу із цих питань.

те, що наші намагаються щось робити - факт.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:45

antey1969 написав:Сегодня сбили 8 из 37. Похоже у нас начинаются проблемы с ПВО из-за нехватки ракет.

Не надо разгонять зраду на ровном месте.

Почитайте внимательно новости, можете много нового прочитать и тогда поймёте, что всю Украину закрыть ПВО просто невозможно
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:47

maza5 ,

Как частная компания арендовала более 28 вертолётов в МВД и ЗСУ не хотите рассказать?

Виключно в межах своєї обізнаності. Про цю АВ я чув, що вони ще в 2022 році повернули арендні в ЗСУ машини.
До мене які питання?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2452 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:49

Трололо
Про призупинення ракетної програми або інакше -- про проблеми в ній, почали вести мову ще до повномасштабного.

Чому схиляюсь до довіри слів Клімкіна? Бо диполомат такого рівня фактично так грубо прямо визнав, точніше визначив вплив Заходу на нас. І не в якості що от таке сталося нещодавно (після нього). Ні!!! В нього це визначались, що це нормальне явище (було, є і головне буде!!! Він так і сказав -- що і в майбутньому не пустять на цей ринок).
Уявляєте, ота прямо у лоба.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 січ, 2024 16:51

detroytred написав:Саме в якості компенсації за це він надає нам зброю і фіндопомогу. Але іншу) зброю, ніж ракетна.

ракетну зброю нам дають взагалі то, проблема тільки що мало, та без права бити по росії. хоча патріоти працювали над рф.

Я не розумію, чого дивного Ви вбачаєте у тому, що партнери (Захід) здатний і зацікавлений контролювати ринок ракетної зброї у тих, на кого може вплинути?
Це абсолютно нормально, природньо. І зрозуміло.

можна припустити, що контролюють, але прямих доказів (крім заяви клімкіна) ніяких на підтвердження того нема. і не логічно те, що американці сильно переживають, що ми зараз:
1. здатні під обстрілами наклепати сотні чудо ракет, розробивши і поставивши на потік за рік-два
2. не використаємо ці ракети по прямому призначенню (як сторм шедоу та атакамси), а продамо десь в руки терористів (шо?)
+ кндр та іран клепають масово і роздають всім бажаючим ворогам америки. не за нас треба переживати.
trololo

Профіль

1
1
  #<1 ... 63046305630663076308 ... 14681>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему