Hotab написав:detroytred , Є така гадка сесксистська шутєйка: Женщины говорят, что шоколад помогает для мозгов .. Но где доказательства?? Я точно не сексист, це так, до слова.. Ви читаєте багато отих розумних людей … А що це вам дає? Просто десь за чарочкою когось здивувати? Бо зазвичай скіли прокачують для покращення власної якості життя. Але вам саме в цьому аспекті знання не дають результату.
От уявіть, що мені це цікаво. І не цікаво, наприклад, те, що цікаво вам або будівельнику, або ще комусь. Цікаво вивчати нове. Цікаво як воно функціонує. Чому саме так, а не інакше.
Це очевидні речі. Навіть для жінок. І саме безглузде це замість намагання зрозуміти, що хтось інший, ніж ви, дивуватися або докоряти тощо йому в цьому. Ось це з практичної точки зору абсолютно безглуздо.
А мені практично подобається вивчати, взнавати функціонування економіки і т.д. Мені це хочеться... Це мої хатєлки... На відміну від чиїсь хатєлок.
Да. І що дало практично? Без цього хрін би я зі своїм робоче-крестьянським)) походженням досяг своїх висот... Не виграв би конкуренцію у блатних тощо, да і у інших робочих лошадок.
Да. І що дало практично? Без цього хрін би я зі своїм робоче-крестьянським)) походженням досяг своїх висот... Не виграв би конкуренцію у блатних тощо, да і у інших робочих лошадок.
Тут не можу не погодитись. Полковник навіть в ВВНЗ це треба зуміти досягти. Але чому зупинились потім? Вихід на пенсію - не приговор. А розмір пенсії не такий вже, щоб ні в чому собі не відмовляти.
Тут не можу не погодитись. Полковник навіть в ВВНЗ це треба зуміти досягти. Але чому зупинились потім? Вихід на пенсію - не приговор. А розмір пенсії не такий вже, щоб ні в чому собі не відмовляти.
Зупинитися я повинен був ще одразу після народження, коли лікарі сказали, що не виживе, залишайте. Але вижив, і мучився зі здоров'ям всі роки...
detroytred написав:Цікаві діалоги: Одні питають: так скільки ви згодні заплатити заради того, щоб не йти на поступки, які вас не влаштовують (тобто на (тимчасову?) здачу територій)? Другі - так скільки ви згодні поступитися заради того, щоб отримати умови, які вас влаштовують (тобто паузу у бойових діях)? Єдине що однакове у відповідях обох сторін опонентам -- наслідки вашої позиції (пропозицій) будуть катастрофічними.
Щоб пересічні могли на щось спиратися в цій дискусії, потрібно знати вхідні данні: 1) Реальні втрати України на сьогодні і бажано помісячно;
Я особисто не розумію як комусь допоможе прийняти рішення якщо він буде знати помісячні втрати на фронті. Ну напишу я вам що станом на сьогодні втрати загиблими в ЗСУ з початку повномасштабної війни - 75000 осіб. Як це вам чи ще комусь допоможе?
drevlyanin написав:2) Реальні умови перемир'я(чи миру), котрі не дізнаєшся, якшо не провести перемовин зараз, бо там буде якась торгівля та поступки сторін. Залізобетонну позицію може мати тільки беззастережний переможець а цього не має жодна зі сторін. Звідси висновок-без розсекречення тих відомостей всі ці діалоги-гадання на кофейній гущі і не варто через те поливати один одного брудом. Переконати цим опонента ви все одно не зможете, а користь від нашого розбрату матиме самі знаєте хто. Хоча остання теза для декого мабуть не очевидна.
А тепер про умови перемиря.. А вам хтось пропонував ці умови? зі сторони ворога? так він називає слово перемирья..але по факту це капітуляція... Так от Ми за 2 роки втратили 75000 військових+300000+ цивільних... Якщо погодимось на капітуляцію - в наступних 2 роки втратимо 300 000 мужчин у віці 18-60 років 1 000 000 цивільних 5 000 000 додатково емігрувавших...
то як Допомогли вам данні помісячних втрат щоб прийняти рішення?
А если не 75000 а 400000? И якщо не погодимось на капітуляцію - в наступних 2 роки всеравно втратимо 5 000 000 додатково емігрувавших...
то да -- вполне Допомогли нам данні помісячних втрат щоб прийняти рішення?
_hunter написав:А если не 75000 а 400000? И якщо не погодимось на капітуляцію - в наступних 2 роки всеравно втратимо 5 000 000 додатково емігрувавших...
то да -- вполне Допомогли нам данні помісячних втрат щоб прийняти рішення?
а ще порівняйте з втратами серед тих, хто потрапив у полон або в окупацію. допомагає, щоб зрозуміти, що надо захищатися.
у окупації ви мені скажете, що якщо володієш російською, не займав проукраїнську позицію й сказати "слава путіну" - це не проблема - то можна пропетляти. в чомусь погоджусь, але є нюанс. якщо в тебе є що втрачати - автомобіль, файний будинок чи просто купа грошей - все це не допоможе, все одно доведеться віддати "асвабадителям". може це аргумент для вас більш вагомий?
pesikot написав:Тобто, ти знаешь, що Путін хоче знищити Україну, але ти цікавишься на яких умовах він готовий припинити війну ? А-А-А-А
Така розмова, була б доречна до 24.02.2022 року. Але Путін не тільки хоче знищити Украіну, він це намагається робити От сьогодні зранку він це знов робив ракетними ударами
То, з якого дива він захоче припиняти цю війну ? Якщо він цю війну розпочав І припиняти цю війну він не буде Поки не отримає мзди або не здохне
Він намагається це робити з року так 2004. Коли він отруїв президента нашої держави. Нажаль більшість(і ти як я зрозумів) цього не замітили. А замітили це коли ракети почали падати на голову.
Звичайно що ця розмова не доречна. Я не збираюсь нікому нічого доказувати. Мене цікавить питання: на яких умовах він готовий припинити війну? Відповідь "припиняти цю війну він не буде" не підходить, тому що в такому разі не було б стамбульських перемовин, не було б і мінських угод в кінці кінців.
Звертаючи увагу на наглість та боягузство окурка , ймовірно всю Україну , за винятком закарпаття яке відійде орбану.
Частини АА повністю укомплектовані пілотами. Можливо для когось дивно, але кузніца пілотів з Харкова виїхала, але кувати не перестала. На відміну від піхотних частин. .
Але і Держава недурственно витратила податків пересічних на навчання бойового пілота
І отримала з 2014 до 2023 від нього службу і участь у війні. Хто кому більше - рахувати нерахуємоє нема сенсу.
Українському пілоту було 23 роки. "Вічного тобі польоту, мій янголе. Я вірю, що ти все бачиш… https://www.unian.ua/war/zaginuv-ukraji ... 04594.html А наразі призов чі з 27 чі 25? Здорові хлопці і не в ЗСУ? Мене в СА запросила Родина в 18 , и если бы на пару лет ранее то на войну в Афган
Vadim_ написав:Українському пілоту було 23 роки. "Вічного тобі польоту, мій янголе. Я вірю, що ти все бачиш… https://www.unian.ua/war/zaginuv-ukraji ... 04594.html А наразі призов чі з 27 чі 25? Здорові хлопці і не в ЗСУ? Мене в СА запросила Родина в 18 , и если бы на пару лет ранее то на войну в Афган
С Афганистана в 1988 году начали выход и закончили в 1989 , если через два года то 90-91 ..... В какой же армии вы служили ?