|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:32
andrijk777 написав: antey1969 написав:Беда в том, что орки не хотят никаких соглашений на текущий момент. У них явно выросли аппетиты.
А які у них апетити? Які були у них апетити весною 2023(якщо зараз "явно выросли" то напевно тоді були менші)? Які були у них умови в Стамбулів в 2022? Нуль інформації. Ніхто чомусь цього не озвучує. Це питання дуже важливе, але його ніхто не обговорює, а просто відбиваються штампами типу "путін миру не хоче" і все.
Що в 2004 році(може, пам"ятаєшь як Путін Яника три рази поздоровляв з перемогою), що в 2010 році, що в 2014 році, що в 2019 році, що в 2022 році, що в 2023 році, що в 2024 році Путін хоче одного - капітуляції України та зникнення нашої держави А оці всі розмови, про аппетити - не більше, ніж розмови А про Стамбул, взагалі говорити смішно. Там були такі російські "переговорники", які навіть швабрами, на той час, вже ніде не керували
Востаннє редагувалось pesikot в Суб 13 січ, 2024 19:41, всього редагувалось 1 раз.
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:38
detroytred , Ви постійно чогось від мене хочете.
Не я. Ви полковник ЗСУ. Невже ви не відчуваєте суспільне очікування? Я просто пілот (хоч і старший офіцер) . І я постійно моніторю , що там у нашому середовищі?? Поки мені кажуть «та ми тут самі не знаємо, куди своїх застосувати» , пʼю віскі Але коли буде «нам дали з Австралії MRH90 Taipan« і треба на них пілоти, про це можна подумати.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 19:55
холява написав:Ви коли небудь читали то що ви пишете ? Чоловік якій не може коротко і ясно висловлювати своі думки .(висновки , хай буде робити кожний собі )
Проблема в тому що там Данніга Крюгера, я не раз його допитувався чому професійний військовий призивного віку не виконує свій професійний обов'язок як от мій кум і ще набирається нахабності відправляти інших на фронт які ні разу і близько не професійні військові і не смоктали все життя бюджетну сиську, а з іншої сторони думаю, може це і добре що от такий Данніг Крюгер не в ЗСУ, бо ...
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 20:05
pesikot написав:Що в 2004 році(може, пам"ятаєшь як Путін Яника три рази поздоровляв з перемогою), що в 2010 році, що в 2014 році, що в 2019 році, що в 2022 році, що в 2023 році, що в 2024 році Путін хоче одного - капітуляції України та зникнення нашої держави А оці всі розмови, про аппетити - не більше, ніж розмови А про Стамбул, взагалі говорити смішно. Там були такі російські "переговорники", які навіть швабрами, на той час, вже ніде не керували
Ще раз: Мене не цікавить що хоче путін. Те що він ХОЧЕ знищення України це очевидно. Мене цікавить на яких умовах він готовий припинити війну. Мені зовсім не смішно говорити про Стамбул. Умови "миру" з боку РФ не озвучені до сих пір. Нуль інформації по цьому питанню.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 20:32
andrijk777 написав: pesikot написав:Що в 2004 році(може, пам"ятаєшь як Путін Яника три рази поздоровляв з перемогою), що в 2010 році, що в 2014 році, що в 2019 році, що в 2022 році, що в 2023 році, що в 2024 році Путін хоче одного - капітуляції України та зникнення нашої держави А оці всі розмови, про аппетити - не більше, ніж розмови А про Стамбул, взагалі говорити смішно. Там були такі російські "переговорники", які навіть швабрами, на той час, вже ніде не керували
Ще раз: Мене не цікавить що хоче путін. Те що він ХОЧЕ знищення України це очевидно. Мене цікавить на яких умовах він готовий припинити війну.
Тобто, ти знаешь, що Путін хоче знищити Україну, але ти цікавишься на яких умовах він готовий припинити війну ? А-А-А-А  Така розмова, була б доречна до 24.02.2022 року. Але Путін не тільки хоче знищити Украіну, він це намагається робити От сьогодні зранку він це знов робив ракетними ударами То, з якого дива він захоче припиняти цю війну ? Якщо він цю війну розпочав І припиняти цю війну він не буде Поки не отримає мзди або не здохне
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 21:02
detroytred написав:Ви, як і завжди, перекрутили -- спеціально впустили факт - я вивчаю не тільки класиків а-ля Сміта, і теоретиків, а і практиків --- тих, хто практично займався економікою ринків і реформами --- Кейнс, Фрідман, Бальцерович... А те, що ви на практиці досягли успіху на рівні економіки ларьків, ну ніяким чином не може виправдати ваше незнання елементарних економіки ринків. Починаючи зі Сміта.
спробую пояснити полковнику авіації( без жодної години нальоту) на авіаційних прикладах... Уявімо собі дві книжки з однаковою назвою Інструкція керування літаком.Одну написав практик керування літаками( умовний Бальцерович) Другу теоретик (умовний Сміт) Правда є проблемка - назви книг однакові, але одна для кукурузника , а друга для Ф-35 І от ці книги проштудіював визначний флотоводець , командир атомного підводного човна, але при всіх регаліях - без досвіду керування навіть планером в досааф... І от зустрічається кеп 1 рангу(це ти) з простим пілотом МІГ-21(це я , пілот МІГ-21 по своїм знанням кваліфікації знаходиться приблизно на тому самому місці між пілотом кукурузника і пілотом Ф-35 , що і я в бізнесі..між початківцем і Коломойським) І пробує цьому пілоту щось розповісти про керування.... Тому моя тобі порада Спробуй розібратись Чому для країни в якої достатнім капіталом володіє менше 5% населення- ріст кількості власників капіталу - це благо а для країни в якої достатнім капіталом володіє більше 30% населення- ріст кількості власників капіталу-це криза що для країни в якої 5% власників капіталу - треба приміняти одні економічні правила а для країни в якої 30% - зовсім інші...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 13 січ, 2024 21:20
Hotab написав: Невже ви не відчуваєте суспільне очікування? Я просто ...
В сенсі не відчуваю? Я його ось тут постійно бачу. Що мене, також саме, як і вас, хочуть кулеметником. Навіть пофіг на положення про проходження вслужби. Пофіг. І на ВОСи пофіг. Буде дійсно необхідно його змінять і призначать мене, вас кулеметниками. Але я заморився пояснювати, що це буде після того, як увесь рядовий, сержантський та молофіцерський склад скінчиться на посадах кулеметників. І Кривоноса потім теж, коли ми закінчимось. Це нормальний хід речей. Такий і повинен бути. А те, що в когось свої якісь хотєлки, то з цього що? Тут різних хотєлок купи куп. Це я вже не торкаюся моралі в ринковій економіці та контрактів. І тим паче, як оце ж суспільство улюлюкало на військових у формі. Реально до бійок та поножовщини доходило лише за те, що ти у вформі. Тепер рядовими сержантами молоофіц-ми вичерпують... За своє відношення. Каса на виході отака виявилася. Це суха констатація факту.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 13 січ, 2024 21:21, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 13 січ, 2024 21:41
detroytred , В сенсі не відчуваю? Я його ось тут постійно бачу.
Тобі тримайтесь. Наснаги вам.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 13 січ, 2024 21:41
Юлия Тимошенко: Мы защитили людей от произвола и отстояли принципы справедливой и эффективной мобилизации
Скандальный законопроект о мобилизации, который убивал доверие украинцев к государству – снят с рассмотрения Верховной Рады. Благодаря позиции Юлии Тимошенко украинцам можно не бояться унизительных репрессивных норм.
Юлия Тимошенко, которая первой категорически выступила против антиконституционных методов мобилизации, добилась того, что Парламент и военное руководство согласовали новые, справедливые нормы. Они позволят ВСУ без нарушения прав человека пополнить нашу армию новыми бойцами, а героям, более 18 месяцев воюющим на фронте, дать возможность восстановиться.
Сегодня в армию нужно привлекать в первую очередь силовиков, а не тех, кто не успел спрятаться. Теперь украинцам можно больше не бояться уголовной ответственности за неявку в военкомат, неоткрытие электронного кабинета или несвоевременное прохождение ВЛК.
Не будут призывать в армию ученых, интернов, педагогов, студентов и аспирантов, последовательно получающих образование. Также не будут забирать на фронт людей с ІІІ группой инвалидности, многодетных родителей и мужчин, которые заботятся о тяжелобольной жене или родителях. Остается отсрочка для усыновителей, опекунов, попечителей, приемных родителей и родителей-воспитателей. Отдельно стоит добавить, как ранее уже заявляла Тимошенко, новомобилизованные могут попасть на фронт не раньше 6 месяцев специальной военной подготовки.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 13 січ, 2024 21:42
detroytred написав:Якщо ваша екстраполяція мікроеконміки на макро була лише помилкою, то оці викрутаси з літаками-пілотами-книжками --- це єралашики.
Бачиш , ти настільки зациклений на собі примітив в економіці-що навіть не пробуєш розібратись в прикладі. Уявімо собі дві книжки з однаковою назвою Інструкція керування літаком. Одну написав практик керування літаками( умовний Бальцерович) Другу теоретик (умовний Сміт) Правда є проблемка - назви книг однакові, але одна для кукурузника , а друга для Ф-35 І от ці книги проштудіював визначний флотоводець , командир атомного підводного човна, але при всіх регаліях - без досвіду керування навіть планером в досааф...
І от зустрічається кеп 1 рангу(це ти) з простим пілотом МІГ-21(це я , пілот МІГ-21 по своїм знанням кваліфікації знаходиться приблизно на тому самому місці між пілотом кукурузника і пілотом Ф-35 , що і я в бізнесі..між початківцем і Коломойським)
І пробує цьому пілоту щось розповісти про керування
Поважний полковник навіть не в стані зрозуміти пояснення старлея, що кукурузник - це запросто для Міг-21 А Ф-35 - це заскладно для Міг-21 І те що інструкції написали поважні люди - не роблять полковника підводного флоту, який прочитав ці інструкції - навіть авіаційним техніком, який ці літаки заправляє, бо кукурузник заправляється бензином, а ф-35 керосином ф-34, ф-35 а Міг-21 керосином ф-57
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1