Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 63146315631663176318 ... 14692>
Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 01:34

Hotab написав:katso ,

арендовавшие в свое время сделанные при плохом СССРе вертолеты у Мин.Обороны Украины (моральность этой схемы оставив за скобками, это ж не ухилянты это другое правда?). И кстати вертолетчики в основном получили квалификацию бесплатно при плохом СССР а теперь шаровую квалификацию превращают в коммерческую зарплату (да, зп там большие может быть и 10к но там и квалификация и риск и комары), я бы посмотрел много бы из них сейчас смогло за обучение отстегнуть от 50к уе рыночной цены.

Слишком много «мимо».
И вертолеты все АК (имевшие их в аренде у МО) вернули в страну . Сейчас нет их в Африке.
И подготовка пилота в 50 куев вопрос спорный. Ну да ладно..,

ОК, вот єто вот все правда? - https://zn.ua/international/pochemu-nas ... ssiej.html
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 01:45

Hotab написав:drevlyanin , для розумних і так очевидно що втрати є. Я знаю втрати по авіації. Хтось знає по своїм напрямкам. Вам точно треба тут все озвучити???
Для пересічного муха з віталіками треба одна інфо: втрати є! І завтра навіть він може стати ними. А може не стати. Якщо буде слухати що йому кажуть, то кратно зменшить вірогідність. Проте вони дятли, вони не чують нікого, тим болісніше буде

Та зрозуміло, що без втрат не буває війн. Я про те, що будувати якісь теорії не знаючи повної інформації, то чисто припущення і нічого більше. До того ж наші діалоги майже ні на що не впливають по суті, так, випустити пару. А чи варто через припущення та конспірологію нам тут між собою собачитися? Від того тільки москалям радість.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 01:48

katso 2022 год..
дальше даже не не стал читать
ЕЩЕ РАЗ:
Все гражданские АК с арендными вертолетами у МО вернули машины.
Военная миссия так же вышла из Африки летом 22 года.

А чи варто через припущення та конспірологію нам тут між собою собачитися? Від того тільки москалям радість.

Відповідь - так.
Бо ще більша радість москалям, це «миротворці», які готові спинку прогнути глибше і попку відтопирити ще вчора. Аби лише їх особисто не чіпали.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 02:27

budivelnik написав:
  drevlyanin написав:
  detroytred написав:Цікаві діалоги:
Одні питають: так скільки ви згодні заплатити заради того, щоб не йти на поступки, які вас не влаштовують (тобто на (тимчасову?) здачу територій)?
Другі - так скільки ви згодні поступитися заради того, щоб отримати умови, які вас влаштовують (тобто паузу у бойових діях)?
Єдине що однакове у відповідях обох сторін опонентам -- наслідки вашої позиції (пропозицій) будуть катастрофічними.
Щоб пересічні могли на щось спиратися в цій дискусії, потрібно знати вхідні данні:
1) Реальні втрати України на сьогодні і бажано помісячно;
Я особисто не розумію як комусь допоможе прийняти рішення якщо він буде знати помісячні втрати на фронті.
Ну напишу я вам що станом на сьогодні втрати загиблими в ЗСУ з початку повномасштабної війни - 75000 осіб.
Як це вам чи ще комусь допоможе?
  drevlyanin написав:2) Реальні умови перемир'я(чи миру), котрі не дізнаєшся, якшо не провести перемовин зараз, бо там буде якась торгівля та поступки сторін. Залізобетонну позицію може мати тільки беззастережний переможець а цього не має жодна зі сторін.
Звідси висновок-без розсекречення тих відомостей всі ці діалоги-гадання на кофейній гущі і не варто через те поливати один одного брудом. Переконати цим опонента ви все одно не зможете, а користь від нашого розбрату матиме самі знаєте хто. Хоча остання теза для декого мабуть не очевидна. :cry:
А тепер про умови перемиря..
А вам хтось пропонував ці умови? зі сторони ворога?
так він називає слово перемирья..але по факту це капітуляція...
Так от
Ми за 2 роки втратили 75000 військових+300000+ цивільних...
Якщо погодимось на капітуляцію - в наступних 2 роки втратимо
300 000 мужчин у віці 18-60 років
1 000 000 цивільних
5 000 000 додатково емігрувавших...

то як
Допомогли вам данні помісячних втрат щоб прийняти рішення?

Знову 25. Ну звідки ви взяли, що я щось вимагаю чи намагаюсь якесь рішення прийняти, замість президента чи ВР? Де це в моєму пості? Добре, напишу прямим текстом: може вже пора зупинитися зі срачами та не поливати помиями один одного? Жодна людина тут не має достатньо інформації для безапеляційних узагальнень, та важелів впливу для зміни ситуації в країні на свій розсуд. Поговорили, обмінялися думками, дізналися може щось нове та розійшлися. Навіщо радувати кацапів нашим постійними сварками?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 02:32

["Hotab"]katso 2022 год..
дальше даже не не стал читать
ЕЩЕ РАЗ:
Все гражданские АК с арендными вертолетами у МО вернули машины.
Военная миссия так же вышла из Африки летом 22 года.

Тогда остается либо частник либо нерезидент и вопрос "а имеет ли право выезжающий вертолетчик обвинять невыезжающего плиточника в ухилянстве" вообще играет новыми красками (в этом же основная претензия - а так летайте себе на здоровье, "за кратность" и т.п...)
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 02:49

Hotab написав:Vadim_ ,

Так тим хто офіційно працює допомога, медстрах і безоплатне житло скасовуються. Ростіше сидіти на допомозі чим працювати.

Ну так саме ті, хто зараз ВЖЕ працює, в більшості залишаться. Вони вже адаптовані. А ті, хто на виплатах, просто чекають коли їх під жопу штовхнуть додому. Це пасивна маса. Всюди, в будь-якій країні. Вони все ж більшість з 8 млн (я приймаю цю цифру, бо це не принципово зараз)
Виключно серед моїх знайомих (або про кого я чув) .
20% налаштовані триматись там і залишатись. Вже навчаються і працюють, 10% працюють, але потім хотіли б повернутись. Вже з мовою (англ) і досвідом роботи. (Але можливо і н повернуться).
70% сидять бо «мені з дитиною дають стільки, що краще бути там». Ясно що вони всі назад. Якщо мужика не знайдуть.

Не совсем так.
Кейсы других стран говорят о возвращении 60-80%, если эмиграция длилась менее года, 40-50% — от года до двух, а дальше минус 10% каждый следующий год.
........
Согласно опросу компании Gradus, проведенному в октябре 2023-го, большинство мигрантов (62%) адаптировались в стране пребывания. А доля тех, кто планирует остаться, выросла за год с 8% до 18%. В то же время доля украинцев, планирующих вернуться домой, сократилась с 67% до 63%

https://focus.ua/economics/615414-v-ozhidanii-bezhencev-vernutsya-li-milliony-ukraincev-nashedshie-dom-za-granicey
Там же хорошая фраза:
Надеяться на "великую аграрную державу" также нет смысла: каким бы успешным ни было сельское хозяйство, ни в одной из богатых стран оно не является драйвером роста. Поэтому единственная надежда — на экспорт интеллектуальных услуг и инноваций.

Сколько лет меня за это называют здесь совком. :)
И ещё о демографии и перспективах/вариантах после войны - https://minfin.com.ua/2024/01/11/119443642/. Советую, кому интересно. Статья небольшая, всё очень наглядно и понятно.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 02:56

Hotab написав:adeges , приходьте коли крїм сарказму будуть реальні пропозиції.

_hunter ,

вас сильно устаревшая информация: большая часть давно работает.

А є хоч якийсь пруфєц?

Пруф не дам, но недавно попадалось, что в Германии около 30% уже работают. Если учесть детей, то если не бОльшая, то большАя часть работает. В Польше % выше.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 08:20

katso ,

обвинять невыезжающего плиточника в ухилянстве

Не в ухылянстве, а нежелании быть на в.учете.
У государства должен быть выбор, кого им взять. А не ловить первого встречного у проходной завода.

Тогда остается либо частник либо нерезидент

вообще непонятно о чем вы.. Какое «тогда остается»??
Украинские АК сейчас либо имеют свои машины, либо арендные, но арендные уже не в МО (повторюсь, все повозвращали).
Но компании украинские, сотрудники с трудовыми книжками и платят все налоги. Суммы как вы понимаете немаленькие. Те, кто работают давно (стаж) и имеют гражданские серьезные инструкторские допуски и хороший уровень англ (доплата) - до 15 Куе/ месяц. Старт с 9 Куе. (Чистыми уже!!) Понятное дело что резать курей, которые несут такие яйца в бюджет , никто не будет.
Но если нам (стране) таки насыпят машин партнеры (тема про 45 машин MRH90 Taipan заиграла сейчас новыми красками) , то возможно позовут под ружье. То что я слышал в разговорах, большинство пойдет. Мне тоже несложно пойти, для меня это все не ново и не страшно. Расценивайте это все как авиационный моб.резерв. Который не лежит на диване, утрачивая навыки, а наоборот постоянно их поддерживает. Недурственно отстегивая в держбюджет Украины (в отличии от условного плиточника , которого выпустили бы в Польшу)
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 14 січ, 2024 09:37, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 08:53

budivelnik написав:
  detroytred написав:Будівельник
Нарешті!
Нарешті ти зрозумів, що я ТЕПЕР навіть не намагаюсь розбиратися в твоїх єралашиках. ЧАС, коли я їх тобі розкладая по полицях, минув.
Зроби з цього тепер висновки і не ліпи їх далі для мене, а почни вивчати Сміта...Бальцерочича.
1 Так суть в тому що і навколишні зрозуміли що ти самозакоханий фазан , який 25 років будучи на Державній службі не зміг перейти на Державну мову..
2 І твоє щастя , що ти здурі зявився тут і я+ такі як я вправили тобі мізки і ти на 5-му році війни перейшов на Державну що в майбутньому дасть тобі шанс не отримувати по писку від успіха або бобуа....

Висновок
Те що ти зрозумів що влазити в економіку, це виглядати дурнем-похвально
Тепер тобі залишилось зрозуміти маленьку дурничку
Тепер треба ще навчитись виглядати патріотом який закликає до Перемоги, а не совковим пенсом який хоче щоб всім було гірше ніж йому, а тому закликає нічого не робити.

І понеслись по черговому колу ті ж самі прибрехенки-вигадки зі стелі...
Про мову, про свою роль у вправлянні мізків, про набиття писку, дурня, бажання щоб усім було гірше, заклики нічого не робити.

Хоча прогрес -- нічого нового не згенерив. А тільки отой же вже багаторічний брехливий фундамент для будівництва.
Висновок один - місія твоя провалена. Краще зробити доповідь скільки твоїх робітників, сусідів підійшло до дзеркала ..., стало мільйонерами і т.д.
Практично працюй..., там і побачиш чого варті твої мильні фантазійні бульбашки і брехня.

Я ж свої твердження беру у практиків і у тих, хто дійсно має досягнення у економіці ринків, реформуванні країн, а не заробив статки у магазині СОБІ і вважає, що фахівець.
Сусідів, робітників хоча б своїх зміни, навчи, щоб вони змогли стати мільйонерами...
Тоді я тебе буду вивчати. Для того, щоб взнати, як воно працює і як воно повинно бути для покращення економіки і життя суспільства, країни.

А так, щоб самому стати мільйонером, так я краще а-ля Кіосакі і т.д. вивчу))
Або до свого сусіда мільйонера підійду!!!
І він мені за чаркою покаже і розкладе.
Але мова в нас не про те, як особі покращити своє життя. А про суспільство, країну, розвиток ринку країни. Це різні речі.

Тому почни зі Сміта... Може побачиш свої помилки.
Бо тільки людей в оману вводиш своєю безграмотністю.

А от з твоїми досягненнями *виглядати патріотом* я згоден. Саме виглядати ти майстер.
Бо відмінно пам'ятаю, як ти співав про і про причини звільнення з війська замість продовження служби в ЗСУ, і про 5 км. у мороз на лижах після запалення легенів, і про завтра буду в комбрига, якщо відмовишся від пенсії, і про на кулачках ... але тепер про давлєніє, спортивне серце. Патріот)) точніше майстер виглядати ним.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 14 січ, 2024 09:03, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 14 січ, 2024 09:03

detroytred ,
Є така гадка сесксистська шутєйка:
Женщины говорят, что шоколад помогает для мозгов .. Но где доказательства??
Я точно не сексист, це так, до слова..
Ви читаєте багато отих розумних людей … А що це вам дає? Просто десь за чарочкою когось здивувати? Бо зазвичай скіли прокачують для покращення власної якості життя. Але вам саме в цьому аспекті знання не дають результату.. Наскільки я бачу. А бачу я можливо не все.
Hotab

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 63146315631663176318 ... 14692>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти