|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:17
_hunter написав:Вы же понимаете разницу между законом, например, физики и законом "бумажным"? Про башкиров -- нет, ничего не скажу.
Я понимаю что выше Конституции нет никакого Закона, поэтому ограничения там. Про башкиров да, говорить сложно. Продиджи нагуглил за несколько минут. Посмотрите и выскажите свое мнение, пожалуйста.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:21
_hunter , Так уже давно никто и не идет -- только "бусифицированные".
Мадяр оголосив набір людей і збір грошей на нову бригаду птахів. За пару днів 700 заявок стати до них в штат і 11 млн грн зібрано (збирають 50 )
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:22
ЛАД написав:О заметном партизанском движении на оккупированных территориях как-то не слышно.
А як ви хотіли шоб було чутно, фоточки, інтерв`ю з "партизанами"? Ця робота вимагає тиші.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:25
stm написав: _hunter написав: Вы ведь тоже не дурак. Про башкиров что-то скажете?
У мене сусідка, як хильне зайве , теж біля входу сідає і опрос встраює . Чому ій не доплачують за те що іі ізнасилували , а вона не заявила і вихововала сама дитину . Іще про одну мріє.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:34
холява написав: stm написав: _hunter написав: Вы ведь тоже не дурак. Про башкиров что-то скажете?
У мене сусідка, як хильне зайве , теж біля входу сідає і опрос встраює . Чому ій не доплачують за те що іі ізнасилували , а вона не заявила і вихововала сама дитину . Іще про одну мріє.
Холява, башкиры очень маленькая и бедная национальность работающая на золотом карьере. В Уфе перекрыли мобильную связь и почему-то мне кажется что нагуглить в оркостане про протесты Башкиров не представляется возможным. И задавала я этот весёлый вопрос конкретным людям и они повели себя именно так как я и ожидала. Шутки у меня дурацкие, признаю )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:41
stm написав: _hunter написав:Вы же понимаете разницу между законом, например, физики и законом "бумажным"? Про башкиров -- нет, ничего не скажу.
Я понимаю что выше Конституции нет никакого Закона, поэтому ограничения там. Про башкиров да, говорить сложно. Продиджи нагуглил за несколько минут. Посмотрите и выскажите свое мнение, пожалуйста.
При чем тут Конституция? -- запрет на проведение Референдума -- в 20й статье ЗУ "О всеукраинском референдуме" -- который сам же зеля в 21м году уже менял. -- так что что и как делать -- должен помнить, вроде как Давайте я после вас?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:43
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Будь ласка, детальніше. Хто такий "Моісей"? Який потрібен. Тобто особа або особи -- яка має важелі впливу на цілий народ. По суті владу. Або офіційну, або неофіційну, але владу -- можливість впливати. Називаються такі особи -- можновладці. І Моісей не просто водив народ по пустелі, як водять баранів, а весь цей час впливав на них. Пуста ходьба по пустелі хоч 1000 років не дасть ніякого результату.
1 Ви ще не змучились шукати чарівну паличку? 2 Ви хоч розумієте , що саме таких як Ви я й описую.... Всі хто більше часу/зусиль/надій/фантазій витрачає шукаючи ХТО ЗА НЬОГО ЩОСЬ ЗРОБИТЬ Є тормозом на ногах/руках тих хто САМ ЩОСЬ РОБИТЬ. Саме наявність тих хто вірить що їх благополуччя залежить від... (підставляйте що хочете розвитку ринку/еліт/випадку/положення сонця/прильоту марсіан ) Саме вони і є ті хто заважає ЇМ ЖЕ покращити своє життя. І тільки багаторічне споглядання навколо , яке дасть розуміння що є ті хто ЗМІГ САМОСТІЙНО не чекаючи подачок від когось - змінити своє життя... Тільки це споглядання ( і усвідомлення що самі все про.рали) - дасть можливість змінити сутуацію ПС А тепер додаток до мого економічного питання Перше - у всіх спільнотах( від тварин до людей) є 5% індивідумів, які забезпечать собі краще життя. Друге - в кожному поколінні буде 5% які створять себе самі і ще 3% які отримають спадщину Третє - таким чином не залежно від приходу сонцесяйного(найсправедливішого ТОСЯзробе), при відсутності катастроф і так далі приблизно на протязі 5-6 поколінь(100-150 років) сьогоднішня спільнота з 73% фантазерів яким всі винні перейде до нормального суспільства а-ля Шведи ( 30 років ми вже пройшли , залишилось70-120...може вдасться за 40-60 якщо потрапимо під ЄСівську бюрократію)
Я вказав на факт. Тим паче факти з ваших же тверджень. Ви самі чітко вказали, що ПОТРІБЕН МОІСЕЙ, щоб ВОДИТИ ЛЮДЕЙ (отих несвідомих людей. Які вважають, що винуватий хтось, а не вони). Що не так-то? Я лише чітко визначив хто такі *моісеі*. Все. І більш нічого більше. Де в мене чарівна паличка? Де?)) Навіщо ваші відхилення від предмету, про який йшла мова. У вас))
1 Якщо ви змусите себе забути що ви полковник а я був 30 років тому прапорщиком і згадаєте що ви пенсіонер а я 30 років бізнесую то 2 Вам прийдеться прийти до висновку що в предметі який ми обговорюємо я-генерал , а ви -салага який проходить курс молодого бійця( при чому судячи з прочитаного-дається це йому вкрай важко) і тоді 3 Ви зможете спробувати зрозуміти прочитане... Так от Мойсей - це в моїй викладці час, який дозволить тим пересічним які хочуть/можуть/стараються - в першому поколінні досягнути успіху Ті ж яким не дано - мусять мріяти про чарівну паличку і те що ХТОСЬ з їх родичів в попередніх поколіннях все таки досягнуть успіху і передадуть у спадок detroytred написав:Про 5-6 поколінь розкажіть південно-корейцям, які з майже феодалізму вискочили на майже Олімп майже за одне покоління. А не українському народові. У якого стартові умови на порядки кращі.
Розсказую салазі в бізнесі ( якщо сюди дочитали то надіюсь погоджуєтесь з цим званням В мене є ось таке приблизно на протязі 5-6 поколінь(100-150 років) сьогоднішня спільнота з 73% фантазерів яким всі винні перейде до нормального суспільства а-ля Шведи ( 30 років ми вже пройшли , залишилось70-120...може вдасться за 40-60 якщо потрапимо під ЄСівську бюрократію)
Тепер складіть 2+2 , згадайте під чию юрисдикцію потрапила Південна Корея , потім проведіть арифметичну операцію віднімання дат 2023-1950=73 роки - і зрозумієте що всі єралашики про 5-6 поколінь -це історичні факти , а не мої фантазії ПС спробуйте зрозуміти якраз виділенне синім.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:48
Hotab написав:_hunter , Так уже давно никто и не идет -- только "бусифицированные".
Мадяр оголосив набір людей і збір грошей на нову бригаду птахів. За пару днів 700 заявок стати до них в штат і 11 млн грн зібрано (збирають 50 )
Ну, супер -- осталось еще пол ляма набрать -- из 500 тысяч, что ГК просил Не воспринимайте, пожалуйста, "все/никто" настолько буквально. -- так-то и Федоров о своем рекрутинге недавно хвастался -- АЖ 10к заявок набралось 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 20 січ, 2024 21:59
fler написав:Есть на этой ветке еще умные задним числом hume написав: Кто знает что бы было, если бы зам месяц до вторжения наша власть прислушались к западным разведкам и начала строить фортификации в предполагаемых местах атаки. Никто не ждал атаки с Беларуси, т.е. с территории другой страны. Поэтому случилась Буча.
1) Як ніхто не чекав, а карти нападу що були доступні з осені 2021? 2) а з Півдня значить чекали? Воно й видно
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 20 січ, 2024 22:02
_hunter написав: ЛАД написав: katso написав:Варианты - каждый должен заниматься своим делом Военные - воевать Ставка-правильно считать моб потенциал готовых стать военными, а не "кол-во голов мужского пола". И принимать решения исходя из реальных данных.
Каким образом это можно сделать? Даже представить себе не могу. Да почти никто не готов к этому. Но надо.
Вопрос, конечно, сложный... Можно, например, через Референдум.
Только такой референдум должен быть в ТЦК а всем кто ответил "да" автоматически выдаваться повестка. А то класно придумано - за войну до победного топят одни а погибают потом другие. А в общем не надо и референдума - те кто пришли после объявления мобилизации в прессе - те и есть моб резерв. Другого нет.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
|