Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 65576558655965606561 ... 14521>
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:25

Xenon написав:
Насильницької мобілізації не буде, вулицями хлопців не хапатимуть, – Зеленський.

Президент доручив військовим припинити «полювання» на військовозобов'язаних і додав, що такі питання вирішуються не силою, а в діджитал-форматі.

Правильно.
У діджитал їх всіх.
Все діджитально заблокувати й арештувати.
А на касах той діджитал вже конвертувати в аналоговий сигнал спец.мікросхемами. DAC називаються. От вони вже і видадуть “ахрана атмєна, ухилянт, ухилянт, ахтунг, азтунг!” Весело буде. Молодіжно. :)
Востаннє редагувалось Bobua в Вів 30 січ, 2024 20:26, всього редагувалось 1 раз.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:25

prodigy

Подякував: 3313 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:30

Bobua написав:
  Xenon написав:
Насильницької мобілізації не буде, вулицями хлопців не хапатимуть, – Зеленський.

Президент доручив військовим припинити «полювання» на військовозобов'язаних і додав, що такі питання вирішуються не силою, а в діджитал-форматі.

Правильно.
У діджитал їх всіх.
Все діджитально заблокувати й арештувати.
А на касах той діджитал вже конвертувати в аналоговий сигнал спец.мікросхемами. DAC називаються. От вони вже і видадуть “ахрана атмєна, ухилянт, ухилянт, ахтунг, азтунг!” Весело буде. Молодіжно. :)

То будь готовий, що і тебе конвертують в аналоговий сигнал і вже ти будешь волати ... "праїзашла чудовіщная ашіпка, я же свой" )

Стільно, модно, молодьожно )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:37

Bobua написав:Нсскільки тупим треба бути, аби не змогти прицілитись і натиснути на спуск?
Скільки для цього треба місяців, якщо особа від початку здатна донести ложку бо рота? (а не вуха чи ока...)

Ви мені спочатку здалися думаючою людиною, але чим далі, тим...Я був у березні 22го на стрільбах, куди привезлі хлопців з місцевого ДФТГ ( північніше Київа). Були і чоловіки 35-45 років і хлопці молодше. Так ось, лише 1 з 10-ох ( приблизно, бо їх було кілька сотен) більш меньш нормально, без сторонньої допомоги і порушень техніки безпеки зміг відстріляти своїх 6 набоїв.
Я не розумію, ви справді такий тупий, що вважаєте, що прицілятись та натиснути на гачок достатньо для бійця ЗСУ?
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Нардепы будут искать баланс в вопросе мобилизации и бронирования работников бизнеса, - Шуляк
Баланс между необходимостью защищать государство и обеспечивать экономический рост страны должен быть ключевым в вопросе бронирования сотрудников.

Я вже раніше писав, що потрібно мати баланс між видатками на потреби місцевих громад і на потреби ЗСУ

Я запитував у тих ... недалеких (список не буду приводити), які кажуть, що потрібно всіх мобілізувати, як всіх мобілізованих забезпечувати ?

Також я писав, що ми всі в одній лодці.
Хтось воює, хтось офіційно працює в тилу, платить податки, донатить ЗСУ і тому ЗСУ має забезпечення
І ті, хто хоче демобілізації, повинні після демобілізації працювати, платити податки. Тим самим забезпечувати ЗСУ

І тут ... чи то до зеленої влади дійшли ці прості істини, чи то вони читають наш форум і намагаються робити по-розумному
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 20:45

Ой+ написав:
  prodigy написав:
  Banderlog написав:І чим правильний? Все чого добились це розкололи ще й київський патріархат)

там не було чого розколювати...гнида філарет (ой...залим старого кдбіста)

Багато парафій і ще більше вірян перейшли з мпц.
Насправді УПЦ МП втратила вже 75% своїх прихильників в Україні https://espreso.tv/skilki-gromad-uzhe-p ... -regionakh

І перейшло б ще більше, якби у 2019 прийняли закон про присвоєння УПЦ-МП реальної назви - РПЦ-вУ. І не потрібно було б їх виганяти з лаври, бо мало хто захотів би відвідувати РПЦ. Але ж сталося "а какая разніца". Тепер пожинаємо результати.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 21:07

Schmit написав:І перейшло б ще більше, якби у 2019 прийняли закон про присвоєння УПЦ-МП реальної назви - РПЦ-вУ. І не потрібно було б їх виганяти з лаври, бо мало хто захотів би відвідувати РПЦ. Але ж сталося "а какая разніца". Тепер пожинаємо результати.

От дійсно не хтів писати на тему релігії ...

Але ти - капець який не правий
бо мало хто захотів би відвідувати РПЦ

Багато хто відвідує церкви УПЦ МП, тому що ... вважають, що це осередок РПЦ.
Їм призначення УПЦ-МП - РПЦ, було б за свято

Є у нас Храм усіх святих Чернігівських
Хоч формально це УПЦ-МП, проте.
ЗСУ допомагають, дії РПЦ не підтримують.
"Боже, Україну бережи" співають

Так ось, багато "верующих" пішли звідти через позицію настоятеля по відношенню до України

Пішли в Троїцький монастир та Спаський Собор, де був фактичний осередок РПЦ

УПЦ МП з Троїцького монастиря та Спаського Собору попросили, тому що договір аренди закінчився ще в 2021 році, а підписувати новий договір аренди вони навіть не збирались

Але вони знайшли засіб проводити там служби
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 21:32

Re: Напад росії і білорусі на Україну

А що, в 2024 році ще в̶и̶к̶о̶р̶и̶с̶т̶о̶в̶у̶ю̶т̶ь̶ ̶п̶о̶з̶у̶ ̶6̶9 ходять до церкви?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 21:33

Rack написав:Ви мені спочатку здалися думаючою людиною, але чим далі, тим...Я був у березні 22го на стрільбах, куди привезлі хлопців з місцевого ДФТГ ( північніше Київа). Були і чоловіки 35-45 років і хлопці молодше. Так ось, лише 1 з 10-ох ( приблизно, бо їх було кілька сотен) більш меньш нормально, без сторонньої допомоги і порушень техніки безпеки зміг відстріляти своїх 6 набоїв.
Я не розумію, ви справді такий тупий, що вважаєте, що прицілятись та натиснути на гачок достатньо для бійця ЗСУ?

Якщо людина бажає навчитися стріляти, вивчити якісь тактичні прийоми то все це їй дадуть. До нас багато разів приїздили інструктори з різних навчальних центрів прямо у частину, в місця тимчасової дислокації.
А є просто дебіли, які елементарного не можуть опанувати. Був у нас бувший мент-дільничий, взяв я якось його автомат, а там затвор просто не рухався, вибивали ногою.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 січ, 2024 21:37

Hotab написав:А що, в 2024 році ще в̶и̶к̶о̶р̶и̶с̶т̶о̶в̶у̶ю̶т̶ь̶ ̶п̶о̶з̶у̶ ̶6̶9 ходять до церкви?

Мене, як розвідника, спалив unicdima.
Його бажання піднасрати, переважає реальність

Ходять, ще й як ходять.
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 65576558655965606561 ... 14521>
Форум:
+ Додати