1 Вакантним посадам ніхто не платив , тому заповнення вакантних посад - це не заміна існуючих виплат - це збільшення виплат
2 Заміщення втрат також не можна обнулювати...
Загибель 1 військового = 3 млн відразу + 300 000 щомісячно на протязі 3 років
|
|
![]() 1 Вакантним посадам ніхто не платив , тому заповнення вакантних посад - це не заміна існуючих виплат - це збільшення виплат 2 Заміщення втрат також не можна обнулювати... Загибель 1 військового = 3 млн відразу + 300 000 щомісячно на протязі 3 років
![]() Яким калькулятором користуєтесь, панове?Ні, ну як ви всі рахуєте))
Якщо демобілізувалось 50К/міс Успіхів з фронту, яких змамінили 50К/міс "тренованих" з Шацьких лісів. А ці ліси поповили 50к/міс свіжо-мобілізованими! Де тут шалені витрати? ![]() Війна дронів©А це нічого, що нас готували аж 1,5міс, а тоді перший вихід на вогневу?! І все б було нічого, якщо б нам тоді детальніше розказали про надзвичайну небезпеку ворожих дронів/як поводитись на вогневій відносно ворожих дронів... ![]() Якби ви знали паничі...!©Ліки - я знайшов, але яка парилка в бліндажі??? Я би вам зараз виклав фото, яка тут "парилка" 15см води...(але розумні люди навчили, що викладати якість докази потрібно за гроші ![]() ![]() Тож, раніше воду вичерпували що 2-3години, а тепер купили насос і викачуємо... Але сирість - шалена! Якраз для лікування мого кашлю ![]() Все буде Україна! ![]() ![]() Безкраї українські лісиЗнайомі, які їздили у відпустку кажуть, що є резерви! І то кажуть, що деякі там вже сидять і пів року і рік! ![]() А от чому там вони сидять, а не замінюють нас - загадка! ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Суб 03 лют, 2024 18:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ви як це вивели ? Ємпіричним щляхом , як Максвел своі закони ? Як золоті резерви НБУ можуть утихомирити предпологаємий бунт ? ....... заградительными отрядами, а теперь телохранителями элиты Це несподіванно . Мене з самого ранку тиск мучає , дві пігулки престаріуму випив , а ви як ? Господи , що ви пишите самі розумієте ? ![]() Трошки аналітики замість істеріїПропоную звернути увагу на наступне
Початок війни Москалі бють по всій території України (ракети летять в тил на 1000+км і досягають найзахіднішої точки України - Яворівський полігон) Ми навіть по території Криму не бємо , не говорячи вже про територію педерації.. Пройшло 23 місяці.. В 2024 - москалі бють виключно по прифронтовій зоні в 150 км від лінії фронту Ми бємо на 600 км вглибину педерації... Висновок Москалики перейшли на тактичний рівень - 150 км Ми перейшли на стратегічний - 600 км І це в нас ще авіація відсутня.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА давайте усі разом зупинимось в повідомленнях ......
Як думаєте , чі насправді у москві з,явився якийсь опонент путіну , чи то все показне ?
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|